Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 684
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • Някъде на път....
Аз пък днес си закупих това Сделка на деня: Почистване на лице + Кислородна терапия за 17лв. вместо за 64лв.
Моя приятелка работи в този салон и обеща да ме работи тя!  Peace
Препоръчвам!  Peace

# 286
  • София

Ще бъда благодарна някой да сподели повече за лазерна епилация на горна устна/как протича,резултатност,странични ефекти има ли /,че днес пак има оферта от Белиз

О, да и аз днес си "лапнах" няколко ваучера точно за тази фотоепилация, взех си и за подмишници (пак от Belize), мисля че стана добра комбинация. Дано и ефекта е такъв. По-назад в темата няколко момичета бяха писали, че са доволни.  Wink

# 287
Специално за ivonska да кажа, че съм много доволна от плуването, сега ме е яд, че не взех поне още два ваучера за по 4 урока.
Почти час бате Жоро  - Георги Палазов,  беше в басейна с моето синче, в сравнение с предишния ми опит с плуване на малкия Академик, където треньора първо ангажира едно по-голямо момченце да разхожда моя син из басейна, а после на мен ми връчи пръта, да ходя около басейна и той да се държи, направо разликата е от небето до земята Laughing
Аз почти не стоях при басейна, защото си познавам детето и знам, че ще е по-добре без моето присъствие, та влезнах на края и моят син вече се пазареше с бате си Жоро да не го държи, а да си плува сам, но той по принцип няма страх от водата
До сега гледх цените на ПК Спринт, мисля после поне веднъж седмично да продължаваме, отношението е много професионално.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 17:01 от evhen

# 288
Вижте каква оферта намерих: http://www.vsichkioferti.bg/?p=2485

Някой пазарувал ли е от тоя магазин, дали са им хубави дрехите ?

# 289
  • София
Да се запиша и аз в новата тема.Купих си карта за Фитнес Боевски и от утре страртираме.

# 290

дори непромоционалната цена включва летищни такси  Wink
и е с три нощувки, но без екскурзоводно обслужване и трансфер от летището
аз лично бих предпочела офертата на руал травел, макар че най-добре до виена да си ида и сама

Мен ако питаш по-евтино от цената на Руал няма да успееш да си направиш сама. Аз я загледах с идеята пак да отидем с мъжът ми да пообиколим самосиндикално отново. Това са самолетните билети с таксите и багажа + 3 нощувки. А на тези другите не им искам екскурзоводското обслужване. Супер формално и губещо времето е.
много се заинтересувах аз от руалската оферта, щото винаги стои в главата ми, че някой нещо ме ментосва, а и ми се стори, че колектива доста са надули цените и тази оферта е доста дебела.  и звъннах в руал - и много се забавлявах с тях. кога мога да летя - миии, кажете вие кога искате. то е по запитване, и не гарантират нищо - нито, че ще има има места в хотела, нито че ще има места в самолета. пълна веселба. някой друг да има друга обратна връзка? щот' ми се лети.

# 291
  • София

Ходила съм в магазина им в хит люлинския, ами ... има и прилични дрешки, но като цяло нещо не ми допаднаха като дизайн и изработка. Ама съм ходила в магазина им преди година и нещо, сега може да има по хубави неща. Огледах им сайта обаче и определено нищо не ми допадна от показаните модели. Вкусове разни  Thinking

# 292
  • София
http://www.imasdelka.com/sdelka/sofia и аз си закупих почистването на лице, но картата не е в мен и довечера ще платя

# 293
  • До хладилника, който обичам
Пловдив - Кола маска цели крака + цели ръце + подмишници за 15 лв. вместо  … а красота DIAMOND
Бях, ползвах, много съм доволна от салона и обслужването. И ми направиха отстъпка за допълнителна процедура, което беше много мило. Ще ида пак.

п.п. пишете за кой град са офертите, които показвате, много е досадно да четем коментари  и да цъкаме линкове, за да видим, че е за съвсем други градове  Crazy

# 294
Варна : взех си суши сет от Промомакс:

http://promomax.bg/

Blush не съм опитвала досега...

# 295

Аз съм пазарувала от този срещу мола на Стамболийски ,на мен ми харасват дрехите ,а и като качество са добри / издържат на много пранета : ) / ,но ми идват малко скъпички за никва марка ,а и Betelgeize е права за дизайна на дрехите не е много хубав.

# 296
Забелязвате ли, че преди имаше много оферти за фризьорство, направо без коса останах, а никакви за козметик. сега има страшно много за лице - аз направо съм се уляла, трябва да ходя всяка седмица, а няма за фризьор почти.

# 297

Аз съм пазарувала от този срещу мола на Стамболийски ,на мен ми харасват дрехите ,а и като качество са добри / издържат на много пранета : ) / ,но ми идват малко скъпички за никва марка ,а и Betelgeize е права за дизайна на дрехите не е много хубав.

Като за оферта с ваучер 25 за 50 лева, определено стават, те самите си внасят нещата, искам да кажа, че не са някакви прекупвачи, а и доколкото имам спомен от цените от преди около 2 г., за тези 50 лева/25 в действителност/ със сигурност могат да се купят два панталона да речем или пък поне панталон и блуза, и да, качеството е доста прилично. С две думи, сделката си струва!

ПС Редактирам се, не разбрах, че само от този каталога в офертата може да се избира, ми то няма нищо, ако пуснат офертата да си избираш от магазините ще имат повече успех.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 17:01 от evhen

# 298
  • София

Ще бъда благодарна някой да сподели повече за лазерна епилация на горна устна/как протича,резултатност,странични ефекти има ли /,че днес пак има оферта от Белиз

О, да и аз днес си "лапнах" няколко ваучера точно за тази фотоепилация, взех си и за подмишници (пак от Belize), мисля че стана добра комбинация. Дано и ефекта е такъв. По-назад в темата няколко момичета бяха писали, че са доволни.  Wink

Аз също мисля да се възползвам от тази оферта. Но се чудя ако си закупя 5 процедури дали ще са ми достатъчни?  newsm12 И аз четох добрите отзиви за студиото, а и мястото където се намира ми е удобно. Нямам много време за мислене  smile3521

# 299

Те са пуснали само определени артикули, които влизат в тази оферта. Имаше ги качени на линк в офертата.

Като за оферта с ваучер 25 за 50 лева, определено стават, те самите си внасят нещата, искам да кажа, че не са някакви прекупвачи, а и доколкото имам спомен от цените от преди около 2 г., за тези 50 лева/25 в действителност/ със сигурност могат да се купят два панталона да речем или пък поне панталон и блуза, и да, качеството е доста прилично. С две думи, сделката си струва!

Общи условия

Активация на акаунт