Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 440
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Много лошо с този Шилак - аз отдавна чакам оферта за това..ама ми се иска и с педикюр да е и не си купих за НейлБара защото студентски град ми беше далечко.
Честно казано - не знам как се разбира кое е Шилак и кое не, обаче аз отдавна обмислям и съм питала поне 2 различни маникюристки и разни приятелки, които са си правили.
Доста съм учудена сега като чета за какво става дума...а аз си мислех, че няма да имам грижа едни две седмици поне... Tired

# 541
За Варна :
В Колектива има добра оферта за пресотерапия - за 9,90 лв - по избор от 8 програми :

http://bg.kolektiva.net/varna/

взех си  Hug

# 542
  • Варна, морето и сините вълни!
Aз използвах една от промоциите в СПА Димят. Не бих повторила отново там.
Спа центъра им е ОК. Съблекалните са мизерни. Шкафчетата малки. Не можеш да си прибереш дрехи, обувки и чанта там....А за душовете просто нямам думи. Едната баня не работеше. А другата - телефона към душ батерията беше с пробит маркуч, а от гъбата на стационарния душ вода по скоро не течеше. Т.е след всичките екстри в СПА центъра не можеш да си вземеш душ. Не отговарят на 5 звезден хотел!

За Варна :
В Колектива има добра оферта за пресотерапия - за 9,90 лв - по избор от 8 програми :

http://bg.kolektiva.net/varna/

взех си  Hug
Някой правил ли е подобни процедури? И какъв е ефекта от тях?

# 543
Ха, "браво" на Димят !
Аз много се чудих дали да си взема-защото като гледам снимките какъв е лукзосен..!!
А по отношение на пресотерапията-не, не съм правила никога такова нещо. Но веднъж гледах на предаването "футболни съпруги" една от девойките ходеше на такова нещо..
Любопитно ми е - то е масаж по същество..

# 544
  • До хладилника, който обичам
Е, не може да се каже с лека ръка, че всички оферти са побългарени Naughty
Вече съм на средата на пакета си процедури за намаляне на обиколки и целулити - много съм доволна от обслужването (за ефекта още е рано да се каже). Изобщо не ме третират като "ваучер", напротив, съвсем нормално. Отделна работа, че самите те предлагат разни намаления на процедурите си, от които също се възползвах и ще продължа да ползвам в бъдеще (редовните им цени са ми височки). От другите два ползвани ваучера, кола-маска и лазерна епилация, също нямаме забележки. От четвъртия, който тепърва ще ползвам, за спорт в ЕваСпорт, нямам никакво съмнение, че ще съм доволна, просто защото знам спортното студио лично. Само за салсата още не съм пробвала как е, но не вярвам да се разочаровам Simple Smile

Пловдив: Кола маска на триъгълник, подмишници и горна устна за 9.75 лв, в … Perfecto - Relax”
Мисля да си взема 1-2 ваучера  Thinking ако някой каже добра дума за салона.

# 545
  • София
Момичета, отваря ли ви се сайта на далавера?

# 546
Отваря се при мен, аз пък не мога да отворя всичкиоферти.бг на вас отваря ли ви се ?

# 547
Минавам само да си кажа категоричното решение - никога повече ваучери за каквото и да било  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Даже не ги и гледам вече!
Не съм доволна нито от екскурзията, нито от фризьорското студио  #Cussing out Остана ми само един последен ваучер - платила съм си го, ще си го ползвам, но въобще няма и да си помислям повече за такива "тънки" оферти.

Това само българи могат да го направят - да вземат чужбинския опит и да го побългарят. Хората по този начин печелят клиенти, българинът - обира първоначалната "печалба", остава си на максимата "Клиентът е тъп и никога няма право", обслужва те по възможност най-некачествено и ти се хили насреща. По-добре скъпо, ама поне мога да си изисквам качествено обслужване  Stop

Направо си мисля, че вече е време да се направи и тема "Черен списък на фирмите, предоставящи ваучери". От два изтрела (демек ваучери) - и двата са ми в графата "лош опит".

А какво те кара да мислиш, че ако си закупиш същите услуги без ваучер, на редовна цена, ще получиш нещо повече..??
За съжаление не мисля, че "ваучерът" е причината за лошото обслужване.Това се е случвало на хора, които са заплащали и двойна цена за екскурзия например- всички знаем как доста групи си висяха без хотел в чужбина например..Просто такава е действитеността в милата ни родина, малко са истинските професионалисти.А това няма нищо общо със сайтовете(фирмите), които предлагат ваучери-те са само посредници.
Аз досега явно съм късметлийка- от всичко използвано съм доволна!

http://www.vsichkioferti.bg/  - сайта си работи, но аз предпочитам http://www.gruponi.bg/ .
Там има филтър освен по градове и по категории- удобно е, като търсиш нещо конкретно примерно.

# 548
  • София
С кой браузър го отваряш?
Аз отварям всички оферти.

# 549
Само да кажа, че пресотерапия в София има за 12лв и без промоция. Не знам как е във Варна, но тази цена от 25лв, която са обявили ми се струва нереална.

# 550
И на мен не ми отваря Dalavera и затова погледнах във Facebook:
 "Здравейте! За съжаление в момента потребителите на интернет от Vivacom имат затруднения със зареждането на сайта. Техническият екип работи по въпроса и се надяваме, че проблемът ще бъде отстранен съвсем скоро."
Дано го оправят скоро Simple Smile

# 551
Момичета, вече започнах да ги сънувам тези оферти  Laughing

Засилила съм се сега за следните две оферти:

http://slon.bg/sofia/80-fotoepilaciq-i-dve-proceduri-za-fotopodm … -nad-78-namalenie

http://grabo.bg/sofia/klasicheski-masaj-na-tzialo-tialo-v-masajn … o-za-16lv-0s3nwdn
Пък да видим, имам още малко време да реша  newsm78

# 552
  • София
 Здравейте, момичета!
Аз да попитам някоя от вас дали е посещавала студио "Магнифико", защото в Задружно ме привлече офертата за фотоепилация и се чудя дали да взема ваучер  newsm78
Запалила съм се по фотоепилацията, че аман от тия косми вече  Mr. Green

# 553
...
Запалила съм се по фотоепилацията, че аман от тия косми вече  Mr. Green

Ааа, по този въпрос аз имам перефразиран известен цитат " Борбата с косъма е жизнено необходима, тъй както слънцето и въздуха за всяко живо същество "  Mr. Green Mr. Green

# 554
А какво те кара да мислиш, че ако си закупиш същите услуги без ваучер, на редовна цена, ще получиш нещо повече..??

Вече го написах, но да се самоцитирам "По-добре скъпо, ама поне мога да си изисквам качествено обслужване" Не казвам, че със сигурност ще да го получа.
За сравнение - за почти същата цена, която платих за екскурзия, бях на подобна преди известно време - нямах оплаквания от качеството. За по-малко пари ходя на фризьор от 4 години на едно и също място - никога не съм имала оплаквания от качеството на услугата. Peace
Радвам се, че има доволни. Но нека не заплюваме недоволните  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт