Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 471
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • До хладилника, който обичам
JeniB - хич значи да не жаля за Арлета за 6,90 лв  hahaha щяха сигурно на сухо да мият от икономия? То и за тях отзивите бяха такива, миналата седмица... Ще си ходя рошава.

Такова бих взела на майка си - костна плътност и мамография са важни прегледи.

# 526

Не се включва в офертата измерване  на костна плътност, аз точно се засилих за ваучер Grinning, но добре, че  внимателно прочетох офертата. Обичайно цената на  остеодензитометрията е 25 лева и тогава офертата би бирла супер изгодна. Другите два прегледа спокойно можеш да си ги направиш по ЗК за половината пари - 3 такси от по 2.50 лева или колкото точно е сега.

# 527
Аааах, гадовете! Да, на второ четене и аз видях. И да, по-добре по ЗК да минат другите 2 тогава.

# 528
JeniB - хич значи да не жаля за Арлета за 6,90 лв  hahaha щяха сигурно на сухо да мият от икономия? То и за тях отзивите бяха такива, миналата седмица... Ще си ходя рошава.

Ауу, аз и за там съм взела Simple Smile Преди време съм ходила там, но без ваучер и беше добре. Ти, къде ги чете тези отзиви? Мислех за рождения ден на детето да го използвам, но сега май ще се откажа, че да няма изненади Simple Smile

# 529
Сподели къде се намира точно ресторанта, че е някъде извън града..

Не, не е чак извън града, точно срещу Пикадили парк е. От другата в блоковете.

Да се похваля и с още една придобивка:
http://sdelkite.bg/sdelka/27-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%8 … %D0%B7%D0%B0.html 

Ходих в салона на винена терапия за тяло и ми хареса. Сега да видим дали пак ще ми отделят такова внимание. Докато чаках предишния път, излезе едно момче, което беше на масаж на четири ръце и изглеждаше страшно доволен, но докато го заприказвам изчезна Sad

# 530
От "Арлет" в Галерия не очаквайте много....
ЖениБ, моя грешка  Grinning може пък на Отец Паисий да е по-добро качеството.

# 531
  • Пловдив
Става ми интересно да прочета отзив за Арлет на "Отец Паисий". Логично е веригата да поддържа едно и също или поне много сходно качество във всичките си салони. Аз лично съжалявам за салона в Галерията, защото ми е удобен като място, но след опита там, не бих се пробвала и в другия им салон. Чак ми се вижда неразбираемо каква антиреклама си направиха. В най-обикновен квартален салон, без претенции, се справят много по-добре.

# 532
  • до Пловдив
да и мен ме интересува някои ползвал ли е вече ваучерите за Арлет на Отец Паисий  че и аз с взех но още не съм ходила да го ползвам

# 533
  • София
Ама много неудобно работно време има този салон Бенико. Аз съм на работа от 9 до 17.30ч, процедурата е час и половина, а те работят до 18.30ч...  Crossing Arms От работа е изключено да изляза за толкова време, пък и не са ми близко салоните. Почивните дни обикновено пътувам някъде и то..не остана кога. Взех си 2 ваучера и направо се чудя кога ще мога да отида. ooooh!
Здравей Яна!
Може да ти се запише час и в 18:30ч. И със сигурност ще можеш да си използваш ваучерите, защото ние  гарантираме да си изпълним ангажимента към всички закупени ваучери, дори да се удължи срока.

# 534
и аз съм суши фен, но може би ще пропусна офертата на Колектива
да си оправят пръво начините на плащане  Mr. Green
истината е, че не ми се ходи до въпросното място, а часовете за доставка не са ми удобни, а и предпочитам да ям суши на ресторант иначе офертата звучи добре
ще се радвам от всички почти 900 човека купили офертата после някой да се намери да пише в нашата темичка мнение по въпроса  Hug
Ще дам отзиви, днес платих ваучера и смятам да го използвам другата седмица  Peace
Днес и аз си купих 2 ваучера за въпросното СуШи  Mr. Green Но това ми е първата покупка от такива сайтове и не ми е много ясно какъв е точно принципа.
Платих ги, имам ваучери в профила ми, каква е сладващата стъпла?  Embarassed

# 535
  • София
От няколко седмици чета редовно темата. Wink Много съм запалена по тези сайтове, проверявам по няколко пъти на ден офертите.  Grinning Досега съм доволна от тези, които съм ползвала.  Peace Онзи ден купих ваучера за суши от Колектива и нямам търпение да го използваме. Имам също така и ваучер за медицински педикюр от deals.bg, смятам да го използвам следващата седмица. Някой дали е ходил вече там? Rolling Eyes

Относно офертата за непалския ресторант в Грабо- бих ви препоръчала внимателно да прочетете коментарите на самия сайт. За цената на ваучера може да се получи точно определен набор ястия, чието количество според мен е по-скоро като за дегустация. От изброените ястия само едно е месно и грамажът му е 170г Thinking. Останалите са от 90г до 250г. Като се раздели грамажа на двама души, излиза, че всеки ще опита по малко от всичко. Grinning Аз самата съм леко изкушена, защото ми е любопитно да опитам този тип кухня, но просто ви обръщам внимание за какво точно става дума, да не останете разочаровани после. Wink

Люси, ваучерите за сушито могат да се ползват от 18.02, така че трябва да почакаме още няколко дни. Laughing След тази дата си разпечатваш ваучера и когато решиш, се обаждаш и поръчваш. Peace

# 536
Здравейте момичета, да споделя моите впечатления:
Вчера си направих маникюр със Шилак/Шелак, не знам точно как е правилното във Студ. град в Nail Bar Bebals, закупено от Deals. Какви 14 дни ще издържи тоз лак не ми е ясно, още вечерта ми се отлепи буквално лака като тапет на 2 от ноктите, а на един друг се е надигнал в края. Недоумявам  Shocked Един път преди това съм си поставяла такъв лак в друго студио, еми издържа 10-тина дни.
Иначе лака беше на CND, добре изглеждаше, поставиха ми база, 2 слоя лак1 топ отгоре, пекоха ме, забрави ли нещо това момиче не знам... Не може да е от моите нокти. Сега трябва да ходя да ми го махат, че съм с 2 нелакирани пръста Mr. Green
Съжалявам за лака ти и ноктите, но явно е практика да го правят обучаващи се момичета. Моя колежка си купи такава оферта и си купи съсипани нокти- 4 броя. На следващия ден ходи да го махат при маникюристка в най-близкия салон. Тя говорила с момичето, което правило шеллака и тя споделила, че е на обучение. Сигурно момичета не умеят още, а и не им се заплаща. Затова е такава цената.

# 537
момичета видяхте ли екскурзията на Грабо  Гърция?. http://grabo.bg/tri-nezabravimi-dni-v-gartziia-samo-za-99lv-0ttws

# 538
Минавам само да си кажа категоричното решение - никога повече ваучери за каквото и да било  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Даже не ги и гледам вече!
Не съм доволна нито от екскурзията, нито от фризьорското студио  #Cussing out Остана ми само един последен ваучер - платила съм си го, ще си го ползвам, но въобще няма и да си помислям повече за такива "тънки" оферти.

Това само българи могат да го направят - да вземат чужбинския опит и да го побългарят. Хората по този начин печелят клиенти, българинът - обира първоначалната "печалба", остава си на максимата "Клиентът е тъп и никога няма право", обслужва те по възможност най-некачествено и ти се хили насреща. По-добре скъпо, ама поне мога да си изисквам качествено обслужване  Stop

Направо си мисля, че вече е време да се направи и тема "Черен списък на фирмите, предоставящи ваучери". От два изтрела (демек ваучери) - и двата са ми в графата "лош опит".

# 539
  • Sofia
Ха-ха, точно тази вечер разглеждах различните оферти за хотели у нас, както и за екскурзии. И установих, че са пишман оферти  Mr. Green
Те всъщност - или са на нормалните си цени - вадила съм ги  Grinning; или бонуса е минимален, напр. една вечеря, /заради която отиваш на м....ната си, а иначе нощувките са си по ценоразпис и при нормални условия въобще не би ти и хрумнало да посетиш подобен компромисен хотел; или отстъпката /доколкото я има/ е за сметка на качеството - мизерни стаи в една от хотелските оферти, или изтощителна разходка най-напред из Родината, а чак след това зад граница, та да събере автобуса  народа наведнъж  Laughing и подобни щуротии.
Гледах и предстоящите оферти в травелборса - и там голяма далавера  Joy Те цените хората са си ги сложили същите и по сайтовете. А като им звъннеш стават и по-сговорчиви по отношение на децата.

Е, имаше една читава оферта и не бяха сложили гръмкото - 50%, ама една от 5-6 или повече.

Проучване му е майката - с мнения в нашия форум, в други, погледнете пазарните оферти в туроператорите и на сайтовете на самите хотели. Разгледайте подробно съотношението: условия-цена-СНИМКИ, всички снимки, които намерите из нета, защото често тази/тези от офертата хич не дават обективна и реална представа какво ви чака  Crazy

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 01:51 от elsi

Общи условия

Активация на акаунт