Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 478
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, да ви кажа и аз не съм доволна ама грам от Ши лака. Преди това бях писала, но все още не бях го махнала.
След махането ноктите ми са релефни, плочката е увредена. Принципно имам много здрави нокти, но след тази процедура имам 3 счупени, което изобщо не ми се е случвало.
Не мога да кажа каква е причината дали е от сами Ши лак, или нещо друго,  но определено не бих се възползвала повторно дори за 5 лева, а не за 20.

Ние си взехме  и от офертата за автомивка+ пица на Колектива и в неделя вечерта ( мислехме, че няма да има мн хора) се пробвахме неуспешно да си измием колата. В условията пише, че можем да се възползваме 9-23 часа, но когато отидохме към 21:30-22:00 ни отказаха да ни измият колата, а пицарията не работеше.
Някой има ли представа до колко часа работят реално?
 newsm78

# 511
  • София
Моят прощъпулник го направих
с ваучер за торта от Карамел.
Мога да напиша само положителни
отзиви - и за хората от сладкарницата,
и за самата торта. Любезни, точни,
уговореният час беше напълно спазен.
Тортата е с великолепен вкус, у дома
много я харесахме, гостите ни също.

# 512
  • гр.Варна
Ние си взехме  и от офертата за автомивка+ пица на Колектива и в неделя вечерта ( мислехме, че няма да има мн хора) се пробвахме неуспешно да си измием колата. В условията пише, че можем да се възползваме 9-23 часа, но когато отидохме към 21:30-22:00 ни отказаха да ни измият колата, а пицарията не работеше.
Някой има ли представа до колко часа работят реално?
 newsm78

Не е ли редно предварително да се запишеш? Аз лично до банката да отида и си запазвам час...(освен ако не е за теглене в брой)

# 513

Не е ли редно предварително да се запишеш? Аз лично до банката да отида и си запазвам час...(освен ако не е за теглене в брой)

В условията не пише, че трябва да си запишем час. Няма и опция за коментар или нещо подобно, за да задам подобен въпрос.
Все пак мисля да последвам съвета ти и да се обадим предварително при следващото ни посещение.
Въпреки това не виждам основателна причина да ни откажат при все, че нямаха нито един клиент. Може би, защото колата ни беше доста мръсна или защото работното им време е до 22, а не до 23, в което не съм сигурна.

# 514
  • София

В условията не пише, че трябва да си запишем час. Няма и опция за коментар или нещо подобно, за да задам подобен въпрос.
Все пак мисля да последвам съвета ти и да се обадим предварително при следващото ни посещение.
Въпреки това не виждам основателна причина да ни откажат при все, че нямаха нито един клиент. Може би, защото колата ни беше доста мръсна или защото работното им време е до 22, а не до 23, в което не съм сигурна.

Мръсна или не трябва да я измият. И работното време трябва да удължат, че не виждам иначе кога ще ги измият тези 1000 коли.

# 515
Някой да има отзиви за този ДКЦ, който предлага пакет за преглед за 15 лв.  newsm78

# 516
  • София
Някой да има отзиви за този ДКЦ, който предлага пакет за преглед за 15 лв.  newsm78
Дай линк към офертата?

# 517
Ходих и аз във фриз.осркия салон в мол Галерия Пловдив. Ами обслужването беше за 12лв, а не за 33. Първо в офертата пише ''масаж'' - такъв не ми направиха, после пише ''вода и кафе''(не пия кафе) - не ми предложиха. Измиха ме с шампоан и за пръв път ми се случва да не ми сложат балсам или маска след измиване. Подстригаха ме след това и не ми показаха с огледало как е отзад. Надявам се поне да е равно Simple Smile При изсушаване винаги досега са ми слагали, преди да започнат, някакъв продукт - тук нищо. Казах да има лек обем, но не го направиха. И накрая ме напръска с лак на Балея (марката на ДМ). Сигурно от него като си пипна сега косата е леко лепкава, а обикновено след фриз.ор ми е мекичка и все едно не са ми слагали лак.
Освен това, веднага ме агитираха за продукти на Лореал. Пробвах се да обясня, че съм притенциозна и ползвам само био и натурални продукти, и не отговаря лореал на изискванията ми. Гледаха ме странно.  Simple SmileДаже и ценови диапазон посочих на козметиката, за да разбе фриз.орката, за какво и говоря, а тя се подсмихва и си продължава с нейното - ''Лореал са номер 1"  Joy

# 518
  • София
Ходих и аз във фриз.осркия салон в мол Галерия Пловдив. Ами обслужването беше за 12лв, а не за 33. ....

Пу, гадост! И аз за това приключих с фризьорските експерименти. Wink Като ми измият косата само веднъж (за да не си хабят шампоана с повторно сапунисване), приключвам с размисъла изобщо!

Детето днес плува с Георги Палазов. Simple Smile И двамата сме доволни!

# 519
а някой има ли отзиви за непалския ресторант, предложение на Грабо от днес?

# 520

В събота бяхме с приятели. Хубаво е. Кухнята е добра. Обслужването също. Подробно обясняват за ястията. Офертата си струва.

# 521
JeniB искрено ти съчувствам за случката Hug!Мале ми нямам думи! ooooh!Аз за сега съм доволна от ваучерите за солариума!

# 522
  • Sofia

Страхотно е. Ако обичаш подобни места  Grinning

# 523
Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се включа към вас. Едва миналата седмица разбрах за сайтовете за колективно пазаруване, но признавам, че ми е голяма мания. Регистрирах се във всичките, абонирах се и за офертите и редовно си получавам на имейла информация за новите. В слона днес са пуснали една нова офертичка, фотоепилация + 2 процедури фотоподмладяване, които много ме изкушават.....   newsm78
Хайде, ще ви следя  Sunglasses
Поздрави на всички   bouquet
Илчо

# 524
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=57
Ето го линка за прегледа в ДКЦ.

Общи условия

Активация на акаунт