Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 472
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • До хладилника, който обичам
Истината е, че нещата се случват по-вабно от очакваното и все още не е очевидно за вас защо се изисква и как ще работи регистрацията....
Обидно е да подценявате хората по този начин. Отлично мога да си представя какво може да ми предложи една регистрация (разбирате, че има макар малък шанс топлата вода да е вече открита от други, нали Laughing). Както и да е, ваша работа е как ще изберете да ви работи сайта, има и други агрегатори, за който не желае непременно да се регистрира, за да ползва свръхспециалните опции за лични настройки Grinning

С кого ще ходим на салса в Пловдив? Имаше страхотен интерес към офертата, чак ме е страх да звънна и да проверя колко нови групи са сформирали в резултат.

# 436
  • София
И аз искам да похваля салон Бенико - бях днес в този на Христо Ботев за почистване на лице и кислородна терапия. Направо съм възхителна! Много са любезни, много весели, внимателни, общо взето само суперлативи мога да пиша.  bouquet Започнахме в 11 и си тръгнах в 13.15, изключително професионално отношение, кожата ми изглежда прекрасно. Определено смятам да остана техен клиент и в бъдеще.  Peace

И тортата на Карамел да похваля, също така си купих и кроасани от тях - ммммм, както каза мъжът ми : "По-вкусни кроасани не съм ял". Определено, когато имам път натам или за някой повод ще се възползвам отново от вкусните им произведения.  Grinning

# 437
  • София
Виждам че сте доволни от салони Бенико, а като сте с ваучер как стои въпроса с бакшишите? И горе -долу в каква граница се движат?

# 438
  • Пловдив
От "Арлет" в Галерия не очаквайте много. Аз имам чувството, че само едно момиче работи там, защото колкото и пъти да мина все е тя. Аз от изсушаването съм доволна (и преди без ваучер същото момиче ми е изсушавало косата), от подстригването - горе-долу, разбирането им за масаж на глава е доста странно (почти никакво), като екстра включва пълнене на ушите  с вода. Кафе и минерална вода (както пишеше в офертата) никой не ми предложи, макар че имаше две девойки, които седяха там и си бърбореха (добре, че музиката беше по-силна и не се чуваше раговора им), изгледаха ме пренебрежително, вероятно защото бях с ваучер или пък по принцип си гледат така, предложиха ми да си купя професионални продукти на Лореал, които аз преди съм ползвала и не съм впечатлена от тях и това беше. Добре, че само един ваучер си взех.

# 439
Вчера се възползвах от ваучера си за спининг в Боевски-  http://www.deals.bg/deal/id/3095/4536b4
Аз съм си купила ваучери за Босу, ходих този вторник, вечерта от 7 до 8 ч.
Лелеееее, взе ми душичката тази тренировка  Crazy  Crazy станах разногледа само за един час тренировка. Имах мускулна треска във всеки един мускул от тялото ми на следващия ден  hahaha  Joy И понеже ми беше толкова "гадно" мисля да ходя всяка седмица поне по веднъж на Босу ( + принципно ходя три пъти седмично на фитнес)

Аз в четвърък вечерта се възползвах от офертата за Шелак в Nail Bar Bebals.

Аз също съм взела ваучери и за класически маникюр и за Шилак  Wink  А каква е цената на картите за отстъпка, на самата оферта пишеше, че притежателите на ваучери могат да я закупят с 50% намаление? И всъщност каква отстъпка дава картата ?
Не мога да ти кажа нищо за тези карти, бях много зле и леко неадекватна + с температура, та не съм разпитвала много  Laughing

Салона се намира в Студентски град, MPI South Mall, 2 етаж - преди Зимния дворец е мола.

# 440
Някой беше ли вече на солариум в студио Таити в Студентски град?
Дали е много навалица?  Thinking

# 441
  • До хладилника, който обичам
От "Арлет" в Галерия не очаквайте много. Аз имам чувството, че само едно момиче работи там, защото колкото и пъти да мина все е тя. Аз от изсушаването съм доволна (и преди без ваучер същото момиче ми е изсушавало косата), от подстригването - горе-долу, разбирането им за масаж на глава е доста странно (почти никакво), като екстра включва пълнене на ушите  с вода. Кафе и минерална вода (както пишеше в офертата) никой не ми предложи, макар че имаше две девойки, които седяха там и си бърбореха (добре, че музиката беше по-силна и не се чуваше раговора им), изгледаха ме пренебрежително, вероятно защото бях с ваучер или пък по принцип си гледат така, предложиха ми да си купя професионални продукти на Лореал, които аз преди съм ползвала и не съм впечатлена от тях и това беше. Добре, че само един ваучер си взех.
Хахах, cleare, много добро ревю, по-често пиши, отдава ти се. Караш ме да съм много доволна, че не избрах това да е подаръкът за майка ми за осми март, пишман щях да стана  Laughing

# 442
Уффф, а аз точно това взех, но не само за майка ми, но и за мен и не за Галерия, а за салона на Отец Паисий! Да се надяваме, че там обслужването ще е по-добро!  Naughty

# 443
Аз съм взела 1 за Галерия и 1 за Отец Паисий Simple Smile
Следващата седмица мисля да ходя в Галерия, пък да видим Simple Smile По принцип ми е равна косата и да се надяваме, че ще може да реже право Simple Smile Аз и само 2-3 сантиметра искам, а не чудеса, но както казваше бившата ми фриз.орка(не намирам буквата Simple Smile) '' Някои и това не могат''.  Grinning

А, има ли някой ходил на 3Д масажа?

# 444
  • София
Аз вече три пъти ходя на фитби във Боевски.Определено ми харесва.Инструкторката е много готина,фитнеса също е страхотен.Вечер определено е претъпкано, но днес следобяд беше ОК!
Определено и след този месец като ми изтече фитби-то ще пробвам нещо друго.

# 445
  • София
Момичета, а след процедурата по почистването на лице и кислородна терапия, останаха ли ви белези от почистването? Защото аз се чудя много...Спряла съм да ходя на почистване от много време, защото после лицето ми изглежда ужасно..Сега и без тая процедура, кожата ми изглежда добре, но се изкушавам много да се възползвам от тази оферта. Вие доволни ли сте?

# 446
  • София
iana1980 не са ми останали белези , те ако ми бяха останали щях да дигна салона  на ура Mr. Green

# 447
  • София
 Laughing Благодаря! Значи ще се възползвам от офертата. Peace

# 448
направих си първата фотоепилация http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=33
болеше малко но ще изтърпя искрено се надявам да има ефект
аз и преди съм ходила Belize за други процедури и този път бяха на ниво   bouquet

# 449
  • София
Аз тази седмица си ползвах ваучера по почистване на лице и хидратираща терапия в Център за естетични процедури Жоли от Грабо и съм много доволна и от отношението, и от процедурите Simple Smile Много са мили и внимателни, козметичката работи много добре и кожата ми изглежда супер след това. Определено ще продължа да ходя при тях и без ваучери Peace

Чудя се за ездата в задружно - отдавна искам да пробвам, но ми струва студено сега newsm78

Общи условия

Активация на акаунт