Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 493
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Да похваля Колектива. Взех ваучер за сушито, само един че прочетох тук противоречиви отзиви, но пък щерката е луда по него. Нещо стана и уж платих, пък не ми го отчете и нищо не получих. Звъннах в офиса, въпреки че беше вече много след работното им време, момичето беше безкрайно любезно, веднага провери и ми прати ваучера на момента.

# 496
hotday, според мен е идеална за деца Карамелската торта, най-вече заради това, че всичките продукти са натурални, а и се харесва на дечурлигата.
Както споменах преди- тортите за РД на МакДоналдс са от там.  Wink

Цитат
Най добре с едни ваучер да закараме цялата рода, ама на- не пускат такива мошениците
  Joy

Честно казано съм много любопитна и съм настроена положително като цяло.  Peace

Средиземноморската оферта е тази: http://www.imasdelka.com/nasladi-se-na-sredizemnomorska-kuhnq-ve … o-za-40-lv-lyjos8

Радвам се, защото я искам за рожден ден в градината:)

Зи, жалко, че не продаваш ваучера, така ми се яде пак индийско-свиркайте за нови такива оферти!Ама ти май всички оферти си изкупила-изпробвала Crazy

А този ресторант средиземноморския ми е супер близо-намъквам галошите и пеша ще преджапам, дет се вика, ама нещо отзивите ти за кухнята не ме впечатлиха, а искам да ми е вкуснооо Whistling newsm78

Мерси за отговорите  bouquet

Аз днес открих тази тема и вече ще я навестявам!

# 497
и аз съм суши фен, но може би ще пропусна офертата на Колектива
да си оправят пръво начините на плащане  Mr. Green
истината е, че не ми се ходи до въпросното място, а часовете за доставка не са ми удобни, а и предпочитам да ям суши на ресторант иначе офертата звучи добре
ще се радвам от всички почти 900 човека купили офертата после някой да се намери да пише в нашата темичка мнение по въпроса  Hug

# 498
Преди време бях взела ваучери за елос епилация в Медефект. Изключително съм доволна от отношение, организация, професионален подход. За ефект... още не мога да кажа, затова ще се радвам на още предложения от тях  bowuu

# 499
  • София
Здравейте момичета, да споделя моите впечатления:
Вчера си направих маникюр със Шилак/Шелак, не знам точно как е правилното във Студ. град в Nail Bar Bebals, закупено от Deals. Какви 14 дни ще издържи тоз лак не ми е ясно, още вечерта ми се отлепи буквално лака като тапет на 2 от ноктите, а на един друг се е надигнал в края. Недоумявам  Shocked Един път преди това съм си поставяла такъв лак в друго студио, еми издържа 10-тина дни.
Иначе лака беше на CND, добре изглеждаше, поставиха ми база, 2 слоя лак1 топ отгоре, пекоха ме, забрави ли нещо това момиче не знам... Не може да е от моите нокти. Сега трябва да ходя да ми го махат, че съм с 2 нелакирани пръста Mr. Green

# 500
истината е, че не ми се ходи до въпросното място, а часовете за доставка не са ми удобни, а и предпочитам да ям суши на ресторант иначе офертата звучи добре
ще се радвам от всички почти 900 човека купили офертата после някой да се намери да пише в нашата темичка мнение по въпроса  Hug
Въпреки негативните отзиви мъжо каза,че иска сушито и аз поръчах,днес ще ходя да направа превод,ще видим за кога ще го поръчаме,ще дам отзиви веднага разбира се. На мен ми е удобно времето,защото мъжа ми сега ще е болнични да гледа малкия и имаме цял месец на разположение.
Тази или другата седмица ще ходя и до Караджа турс да дам ваучера за Охрид и ще ви пиша как е минало.
Наистина за Колектива с това плащане е доста досадно,да си направят и те с ПЕй пал плащанията.

# 501
  • гр.Варна

Наистина за Колектива с това плащане е доста досадно,да си направят и те с ПЕй пал плащанията.

Аз  в Колектива платих без проблем с дебитна карта  Peace . Защо плащате с банков превод  Thinking

# 502

По-напред в темата някой обясни как да се преодолее тази трудност - с микросметка, като нейното зареждане става на касите на ИзиПей.
https://www.epay.bg/?page=front&p=front_ad_0_first

# 503
Zvet81,много неприятно.Аз лично нямам опит с тази процедура лакиране.Четох в предните теми,че маникюр понякога се поставя от учащи се момичета,те първа владеещи материята.Откъдето и неуспеха.
Ваучери за ресторанти не бих купила.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 14:45 от NotApproved

# 504

Ще дам отзиви, днес платих ваучера и смятам да го използвам другата седмица  Peace

# 505
Аз успях да си взема няколко ваучера за „HOME Dine&Wine” от Колектива. Надявам се да не се изложат с храната, защото съм ходила веднъж там и не беше зле. Цената от 4 лева си е супер, ако не свали нивото. Като мина и ще кажа отзиви  Peace

# 506
Въпросче към плащащите през EazyPay - офертата, която съм си харесала изтича след 10 часа, поръчах си я, но искам да я платя през EazyPay и ми даде код, който е валиден до 18.02, т.е. три дни след изтичането на офертата, дали ще има проблем ако платя, когато офертата вече е изтекла?

# 507
Сподели къде се намира точно ресторанта, че е някъде извън града..

# 508
Въпросче към плащащите през EazyPay - офертата, която съм си харесала изтича след 10 часа, поръчах си я, но искам да я платя през EazyPay и ми даде код, който е валиден до 18.02, т.е. три дни след изтичането на офертата, дали ще има проблем ако платя, когато офертата вече е изтекла?

Няма проблем, важното е да спазиш срока на валидност на кода  Peace

# 509
Поля от слънчогледи, благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт