Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 603
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • До хладилника, който обичам
Аз ще правя много сложна еквилибристика с бебето, каката, баща им и бабите, за да си отворя прозорче... но аз не съм вързана в офис, понеже. Не знам колко време ще успея с такова разпределение за освобождаване от деца, но поне искам да се пробвам, от 2,5 години почти не спортувам и се чувствам вече съвсем бляк, вместо еха.

# 481
Пловдив, Карта за 8 тренировки Cross Fit и/или Bodywork за 16 лв, вместо  … студио „ЕваСпорт”, такова си взех. Чудя се сега дали да не взема още една, за два месеца. Тренирала съм доста време в Ева спорт преди да родя второто дете и съм много доволна; чакам да разбера кой ще води двете тренировки, за да реша искам ли втори ваучер - и да влизам във форма  Laughing (първо малко салса с вече взетия ваучер, после малко кардио тренировки и накрая -  ‎"Every time I take up exercising I meet new people. They're usually paramedics, but still new people."  hahaha
И аз я гледам сега тази оферта, но защо са ги направили от 17? Доста неудобен час. Повечето хора са на работа до толкова или чакат някой да се върне от работа, за да гледа детето Grinning

# 482
  • До хладилника, който обичам
Само предполагам, че това им е по-празен час. Имат много разнообразна програма и голяма посещаемост. Иначе аз бих предпочела да е ваучер, даващ право на избор на тренировка и час, бих избрала нещо друго, а не кардио, ама като няма, това ще тренирам...

# 483
Офертата за суши предполагам я видяхте, но ако не сте, ето я Laughing
http://bg.kolektiva.net/sofia/?utm_source=Sofia&utm_campaign … ;utm_medium=email

Видях... но живея наблизо и го знам този "цех", по друг начин няма как да го нарека.  Tired
Не знаех, че и суши правят.  Mr. Green

Може и да е ядливо, но някак няма да се престраша за момента.
Ако все пак някой си е взимал тяхно суши, може да сподели.  Hug

Иначе като им разгледах сайта се сещам, че купих сандвич "Енсо" веднъж по неволя, но като видях, че е с маргарин, го оставих за мъжа ми.  Embarassed

# 484
За Варна има много купени ваучери за маникюр в Бюти студио Мери,някой ходил ли е преди?

# 485

Да се включа и аз с отзиви-снощи ползвахме ваучера  за индийския ресторант  Тадж Махал.
Имаше два варианта,ние избрахме този с месо.
Като цяло сме доволни от добре структурираното меню- беше разнообразно и опитахме характерни за индийската кухня ястия.
Направи ми неприятно впечатление грамажа на порциите,който в никакъв случай не съответствуваше на обявения.Най-фрапираща бе салатата от 400гр,сервирана в малка купичка- не повече от 200гр.

Като цяло,не бих повторила без ваучер- място без атмосфера и дух, разминаване между качество на услугата и цена.
Да питам и аз-къде близо до центъра ще препоръчате епилация?

Аз пък съм доволна от Тадж Махал.Вярно е, че храната не е в огромни порциони, но по принцип това е по тежка храна, така че това е нормално.Ваучерът стигна двама души да се нахраним обилно, че даже остана!

Да допълня че получих 3те бутилки вино с безплатна доставка, доволна съм, а сега чакам тортата и ще споделя отзиви!

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 15:25 от hotday

# 486
Здравейте,
аз преди всичко искам да се запиша в темата за да мога да я следя.
В интерес на истината един път съм пазарувала до сега в такъв сайт и се спрях на екскурзия която все още не съм посетила, но като си използвам ваучера ще споделя Simple Smile

# 487
Момичета, някой да е ползвал услугите на фирмите за почистване???

И пак да питам  за впечатления за две оферти:

# 488
Момичета, някой да е ползвал услугите на фирмите за почистване???

И пак да питам  за впечатления за две оферти:

http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/vaucher-t-vkljuchva-osvezhav … rizhka-i-gim.html

# 489

Да допълня че получих 3те бутилки вино с безплатна доставка, доволна съм, а сега чакам тортата и ще споделя отзиви!

Виното е супер! Ние изпихме вече едната бутилка .
Иначе за суши взех два ваучера за ресторанта във Варна / на Промомакс /. Само суперлативи чета за него-ще видим...

# 490
Офертата за суши предполагам я видяхте, но ако не сте, ето я Laughing
http://bg.kolektiva.net/sofia/?utm_source=Sofia&utm_campaign … ;utm_medium=email

Видях... но живея наблизо и го знам този "цех", по друг начин няма как да го нарека.  Tired
Не знаех, че и суши правят.  Mr. Green

Може и да е ядливо, но някак няма да се престраша за момента.
Ако все пак някой си е взимал тяхно суши, може да сподели.  Hug

Иначе като им разгледах сайта се сещам, че купих сандвич "Енсо" веднъж по неволя, но като видях, че е с маргарин, го оставих за мъжа ми.  Embarassed
Жалко,тъкмо се наточих на евтино суши  Mr. Green, а след твоя коментар не бих рискувала  Rolling Eyes.

Някой да даде отзиви за ресторанта със средиземноморска кухня  Praynig

# 491
Оу, bubuleche,  с риск да те откажа и този път  Laughing, ама няма как да премълча някои неща.  Peace

1. Много "зачукано" и трудно за намиране място У манастирските ливади, което и GPS-a не го знае. Кал, кал, кал... ровове и пак кал.  Практически липсва път до там, най-добре е да се ходи с 4x4 и да си настроен за  оф-роуд преживяване и последваща автомивка. Close Но за това ресторантът няма вина... Flutter
2. Пуши се навсякъде.
3. Порциите- на 1/3 от обявения грамаж.
4. Пиците бяха сполучливи, но в никакъв сучай не си поръчвайте картофи по селски и бяла риба на пещ! И двете бяха някакво голямо кулинарно недоразумение за мен.  Laughing

Имам още 2 ваучера за ресторанти и вече го приемам като екстремен спорт.  Laughing
Особено за Тадж Махал, като чета отзивите в сайта на грабо и адреналинът ми се вдига още повече.  Joy

А за суши-то, мога да мина да проуча на място утре.  Wink

# 492
И аз при вас, изкушава ме конната езда в Божурище!
Всъщност за частно лице редовната цена е 30 лв. на посещение, не 36.  Wink
Децата яздят понита. Големи понита.
Там на място има карти с отстъпки, ако човек реши редовно да ходи.

# 493
Оу, bubuleche,  с риск да те откажа и този път  Laughing, ама няма как да премълча някои неща.  Peace

1. Много "зачукано" и трудно за намиране място У манастирските ливади, което и GPS-a не го знае. Кал, кал, кал... ровове и пак кал.  Практически липсва път до там, най-добре е да се ходи с 4x4 и да си настроен за  оф-роуд преживяване и последваща автомивка. Close Но за това ресторантът няма вина... Flutter
2. Пуши се навсякъде.
3. Порциите- на 1/3 от обявения грамаж.
4. Пиците бяха сполучливи, но в никакъв сучай не си поръчвайте картофи по селски и бяла риба на пещ! И двете бяха някакво голямо кулинарно недоразумение за мен.  Laughing

Имам още 2 ваучера за ресторанти и вече го приемам като екстремен спорт.  Laughing
Особено за Тадж Махал, като чета отзивите в сайта на грабо и адреналинът ми се вдига още повече.  Joy

А за суши-то, мога да мина да проуча на място утре.  Wink

Аз бих купила ваучера ти за Тадж Махал! Mr. Green Наистина не разбирам тези хора само по лъскави ли ресторанти ходят, че този им бил евтин или пък..като не обичаш индийско или да кажем по-екзотична кухня- ами вземи си ваучер за пицария! Не съм им мерила грамажите, но двама се нахранихме и за вкъщи си вземе.Четох в отзивите в Грабо, някой писал, че ако си били спазвали порционите, можело и 3ма и 4ма да се нахранят Simple Smile Най добре с едни ваучер да закараме цялата рода, ама на- не пускат такива мошениците Laughing

P.S.Кой е този ресторант със средиземноморска кухня  ???

Може ли някой да сподели тортата от Карамел дали е подяща за малки деца?Днес купих ваучер за нея и след това видях новата оферта на dalavera за торта:
http://www.dalavera.bg/37/vkusna-torta-za-14lv-vmesto-za-28lv-ot-zlatnata-pesht

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 19:52 от hotday

# 494
hotday, според мен е идеална за деца Карамелската торта, най-вече заради това, че всичките продукти са натурални, а и се харесва на дечурлигата.
Както споменах преди- тортите за РД на МакДоналдс са от там.  Wink

Цитат
Най добре с едни ваучер да закараме цялата рода, ама на- не пускат такива мошениците
  Joy

Честно казано съм много любопитна и съм настроена положително като цяло.  Peace

Средиземноморската оферта е тази: http://www.imasdelka.com/nasladi-se-na-sredizemnomorska-kuhnq-ve … o-za-40-lv-lyjos8

Общи условия

Активация на акаунт