Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 486
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Има езда за 17 лв, мисля да се възползвам с 2 ваучера. Дребната откога ме врънка, пък може и аз да си припомня нещо. Sunglasses
Ваучерите за езда си заслужават!  Peace
А има ли ограничение на възрастта? Щерката е на 6г и половина, да не кажат, че е много малка? newsm78

# 466
  • Някъде на път....
Има езда за 17 лв, мисля да се възползвам с 2 ваучера. Дребната откога ме врънка, пък може и аз да си припомня нещо. Sunglasses
А има ли ограничение на възрастта? Щерката е на 6г и половина, да не кажат, че е много малка? newsm78
Аз бях купувала преди за подарък за дете на 6г. Нямаше проблем с възрастта, а детето беше очаровано от нетрадиционния подарък!  Peace

# 467
Аз бях купувала преди за подарък за дете на 6г. Нямаше проблем с възрастта, а детето беше очаровано от нетрадиционния подарък!  Peace

Много благодаря, другата събота сме там. Peace

# 468
Момичета, аз днес си взех това - http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=47
Гледам, че доста хвалите салон Belize....направо ме навихте!  Wink
на масаж не съм ходила там, моля те пиши после дали си доволна  Grinning

# 469
Момичета има ли някой ползвал тази оферта и дали сте доволни:

http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=40

# 470
# 471
Момичета има ли някой ползвал тази оферта и дали сте доволни:

http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=40

И аз се интересувам от офертата, ще се радвам някой да сподели впечатленията си.
Това, което не ми харесва в lapni е, че няма място за въпроси и коментар. Иска ми се да бяха уточнили колко време отнемат процедурите. Има ли запознати?

# 472
  • София
Ама много неудобно работно време има този салон Бенико. Аз съм на работа от 9 до 17.30ч, процедурата е час и половина, а те работят до 18.30ч...  Crossing Arms От работа е изключено да изляза за толкова време, пък и не са ми близко салоните. Почивните дни обикновено пътувам някъде и то..не остана кога. Взех си 2 ваучера и направо се чудя кога ще мога да отида. ooooh!

# 473
  • Пловдив
За това студио мога положително мнение да споделя. Освен, че д-р Здравчева и колежката й са много позитивни и любезни, ми направи добро впечатление, че не обещават чудеса, а имат съвсем коректно отношение към посетилите ги. На мен, обратно, препоръчаха ми да си направя абразиото през 10 дена, защото за мен щяло да е подходящо, но понеже изявих желание за химичен пилинг, съвсем откровено ми казаха, че с две процедури (колкото може да се направят до края на март) няма да има кой знае какъв ефект и по-добре да отложа за есента (не че не можеха да спечелят някой лев от мен сега). И там ми препоръчаха козметика, без да настояват, аз реших да я взема и виждaм вече ефект. Така че - доволна съм от Бюти дерм и ще продължавам да ги посещавам. Oпределено ме спечелиха с отношението си.

Някой има ли впечатления от Био хотел Моравско село? Отдавна съм им хвърлила око, но офертите са им все в сайтове, в които няма коментари.

# 474
  • София
За Моравско село си спомням, че една четяща тук дама го похвали много, разгледай старата тема.
А дано се включи да ти каже повече подробности.

# 475
Офертата за суши предполагам я видяхте, но ако не сте, ето я Laughing
http://bg.kolektiva.net/sofia/?utm_source=Sofia&utm_campaign … ;utm_medium=email

# 476
  • София
И аз го гледам това Моравско село, има хубави отзиви в нета, проверявах в петък. Обаче мернах цени в един сайт апартамент 65 лв нощувка, за повече вечери по договрка. Затова цената от 117 /по памет/ за три нощувки може и да не е много изгодна, е по евтино ще е при всички случаи с офертата от сайта, обаче ... нещо не ме влече. Като четох коментарите пишеше, че като го отворили било много чисто спретнато, после въпросния пишещ посетил пак, но нивото било паднало, пак ставало но ... Лично като оглеждах снимките, детските игрушки са мнооого зле, на някой снимки се вижда неокосена трева в една част от градината им.
Ще следя и аз ако някой от тук отиде да каже мнение от офертата.

# 477
  • До хладилника, който обичам
Пловдив, Карта за 8 тренировки Cross Fit и/или Bodywork за 16 лв, вместо  … студио „ЕваСпорт”, такова си взех. Чудя се сега дали да не взема още една, за два месеца. Тренирала съм доста време в Ева спорт преди да родя второто дете и съм много доволна; чакам да разбера кой ще води двете тренировки, за да реша искам ли втори ваучер - и да влизам във форма  Laughing (първо малко салса с вече взетия ваучер, после малко кардио тренировки и накрая -  ‎"Every time I take up exercising I meet new people. They're usually paramedics, but still new people."  hahaha

# 478
  • гр.Варна
http://www.zadrujno.bg/?refer=167149de-0f67-4bda-9e01-068f61bbe1e9
за Пловдив има страхотна оферта Sad
жалко че не мога да отида!

Хм,тази не е ли за Варна  newsm78
Вече си резервирах ваучер,да не би да греша  Thinking

# 479
Пловдив, Карта за 8 тренировки Cross Fit и/или Bodywork за 16 лв, вместо  … студио „ЕваСпорт”, такова си взех. Чудя се сега дали да не взема още една, за два месеца. Тренирала съм доста време в Ева спорт преди да родя второто дете и съм много доволна; чакам да разбера кой ще води двете тренировки, за да реша искам ли втори ваучер - и да влизам във форма  Laughing (първо малко салса с вече взетия ваучер, после малко кардио тренировки и накрая -  ‎"Every time I take up exercising I meet new people. They're usually paramedics, but still new people."  hahaha
И аз искам пък  Crossing Arms Ама .. до 17:00 .. а съм на работа до 18:00 .. как да стане  Tired Confused Rolling Eyes Cry

Общи условия

Активация на акаунт