Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 506
  • 722
  •   1
Отговори
# 450

Здравейте искам да ви попитам какъв е този код на купон който ми се изисква когато реша да си закупя даден ваучер от къде мога да го получа предполагам че е необходим за да се осъществи сделката????Благодаря ви предварително!!!!

Моля ако някой знае за какво става въпрос да пише новичка съм и за това    Crazy

# 451
направих си първата фотоепилация http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=33
болеше малко но ще изтърпя искрено се надявам да има ефект
аз и преди съм ходила Belize за други процедури и този път бяха на ниво   bouquet

Kak така болеше? Четох за фотоепилацията,че е безболезнен процес.
С предварителен час ли се ходи,АнБиБиан?

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 23:00 от NotApproved

# 452
  • София
аз и преди съм ходила Belize за други процедури и този път бяха на ниво   bouquet

Това звучи много добре  Wink. Аз също гледах офертата. И може би ще си взема ваучери. Хубавото е, че важи до юни месец. Колко процедури са нужни и през колко време се правят? Чудя се колко ваучери да си купя?

# 453
За фотоепилацията - веднъж съм си правила на интимна зона - яко болеше. Когато пускаха импулса светлина, се усещаше парване и то доста силно.  Не се умира от болката, ама чк пък да казват, че е безболезнена... Същото обясняваха  и за лазерната - процедурата била безболезнена. Как ли пък не! Болеше си, вярно, много по-малко от фотоепилацията, но по-коректно е да предупредят, че се чувства някаква болка и дискомфорт, отколкото директно да отхвърлят тая възможност.
Вярно, че всеки има различен праг на болка, но моят не е съвсем нисък (ходех на кола-маска за същата области геройски търпях).

# 454
аз и преди съм ходила Belize за други процедури и този път бяха на ниво   bouquet

Kak така болеше? Четох за фотоепилацията,че е безболезнен процес.
С предварителен час ли се ходи,АнБиБиан?

Ами боли. Аз знаех, че ще боли но не очаквах толкова, защото имам що годе висок праг на болка. Под мишниците си махам космите с епилатор. Чувството е все едно те парят, но минава бързо, просто секунди, като забелязах че на места почти не се усеща а в центъра на мишниците пари яко, педполагам там кожата е най-нежна. Обаче ще си изтърпя геройски всички процедури. Аз обмислях и интим - но това не бих го изтърпяла точно там.
Час си записах по телефона, ако ще ходиш задължително се обади имат си график.
Биоли аз взех първо три ваучера сега като отидох ми обясниха, че следващата процедура трябва да е след като ми мине цикълът на 3 или 4-ти ден т.е на около 32 дни
колко процедури са необходими зависи от цвета на космите май, защото ми казаха че моите били тъмни и 5-6 процедури щели да са достатъчно, аз сметнах времето до 30 юни и взех още два ваучера
иначе ми дадоха талон с отстъпка 30 % от фотоепилация на друга зона или масаж, талонът е без срок, така че сигурно ще го използвам по-нататък

# 455
Ок,значи ще боли.Имам 5 закупени ваучера,които обаче не виждам как ще мога да използвам всички,при факта,че престоя ми тук е ограничен.Благодаря,че сподели.

# 456
Ок,значи ще боли.Имам 5 закупени ваучера,които обаче не виждам как ще мога да използвам всички,при факта,че престоя ми тук е ограничен.Благодаря,че сподели.
може да ги предложиш на твоя приятелка примерно ако иска
и аз мислех, че процедурите са по-начесто някой по-напред беше писалд две седмици, друг 20 дни, а се оказа че зависи от цикъла

# 457
  • София
Ей, Белизе са много упорити - дори аз клъвнах като пуснаха аромо масаж, защото при другите процедури съм резервирана да експериментирам...

Но с експериментите с фризьорски салони приключих. Уж един сешоар не е голяма работа (на подстригване не бих се подложила!), но пак за мен не е оферта!  Crossing Arms За да не слагам прът в колелата на съответните салони, ще премълча имената им. Не че кой знае какво, но обслужването няма ниво. Само сервилно старание, което се полага с усилие, а не се предлага с лекота като нещо естествено.

# 458
  • Пловдив
Не знам защо масово се казва, че фотоепилацията не боли. Смея да твърдя, че понасям болка и не съм лигла, но при "безболезнената" фотоепилация ме боля много. "Секундното парване" беше доста болезнено, изтърпях две процедури, след първия път мислех, че втория ще боли по-малко, но беше точно обратното. Повече няма да се подлагам на това, дори и без пари да ми предлагат. Определено кола маската боли по-малко. Чета, че и лазерната епилация била "безболезнена", но почвам да се съмнявам.

# 459
  • Sofia
Привет на всички, присъединявам се и аз към вас. Близо два часа се борих докато успея да си регистрирам картата, но успя и платих ваучера за почистване на лице и кислородната терапия. Надявам се, и аз да остана доволна Crazy  Само да попитам, понеже принтерът ми не работи, и немога да разпечатам плащането,какъв номер трябва да предоставя като отида там?

# 460
  • Пловдив
И аз това щях да попитам. За пръв път ще ползвам такова пазаруване: почистване на лице в Арлет ти взех Simple Smile

# 461
  • Пловдив
Издирвам ваучер за солариум  Embarassed (за Пловдив)   Ако някой си е купил и не му се ходи вече....  Laughing Че не знам дали ще има пак?   newsm78

# 462
  • Някъде на път....
Момичета, аз днес си взех това - http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=47
Гледам, че доста хвалите салон Belize....направо ме навихте!  Wink

# 463
Има езда за 17 лв, мисля да се възползвам с 2 ваучера. Дребната откога ме врънка, пък може и аз да си припомня нещо. Sunglasses

# 464
  • Някъде на път....
Има езда за 17 лв, мисля да се възползвам с 2 ваучера. Дребната откога ме врънка, пък може и аз да си припомня нещо. Sunglasses
Ваучерите за езда си заслужават!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт