Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 409
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен Simple Smile

От началото на годината съм закупила няколко ваучера от различни места, но да си призная, още не съм ползвала и един. Иначе продължавам да следя за нови Simple Smile

# 106
Темата е чудесна, много се радвам, че я намирам.

Извинете, ако сте коментирали, но назад не видях ( дано не съм пропуснала) отзиви или мнения за Масаж върху водно легло : http://grabo.bg/plovdiv/bewellbg-0fzbt в студио BeWell  в Пловдив.
Има ли някой от вас впечатления?

Аз съм взела ваучер, но от друг сайт. Моят е валиден вече, но още не съм ходила. Ако отидеш преди мен, сподели впечатления Wink

# 107
Аз вече си харесах една бъдеща оферта. Ще трябва да се следи, за да не се изпусне.

# 108
Да, и аз. Но, нищо не съм чувала за сайта.

# 109
# 110
Ех, по тези сайтове има такива страхотни оферти особено за почивки и екскурзии! Защо ли не ги открих по-рано преди да се роди детето! Сега ще чакам да порасне... Whistling Иначе въпреки че живея в София грабнах два ваучера за Арлет в Пловдив. Като посетя родителите ми ще се възползвам.  Peace

# 111
Днес открих много удобен начин да следя за офертите от сайтовете за групово пазаруване. Направили са сайт, който автоматично да събира на едно място офертите от сайтовете за групово пазаруване с намаления. Сайтът е напълно безплатен и всеки може да се регистрира и да получава само оферти от категории, които го интересуват, например само "Процедури" или "Екскурзии и почивки", което е супер удобно. Може и без регистрация да се разглеждат офертите по категории, градове... Това определено, ще ми спести много време да обикалям ежедневно сайтовете с отстъпки, когато си търся нещо.
Сайтът е в http://www.sabor.bg

# 112
Хубава реклама му правиш, ама www.vsichkioferti.bg си е къде-къде по-прегледен  Simple Smile

п.п. не съм от сайта, но просто разликата е очевидна  Peace

# 113
  • София
www.vsichkioferti.bg си е къде-къде по-прегледен  Simple Smile

И на мен този ми харесва повече.

И стига вече с тази скрита реклама. Общите сайтове сме ги открили много отдавна. Може би изобщо не си си направил/а труда да попрочетеш из тази или предишната тема, преди да си пуснеш поста. Подобен тип реклама по-скоро ме дразни и отблъсква  Close

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 07:43 от Биоли

# 114
  • Някъде на път....
Днес открих много удобен начин да следя за офертите от сайтовете за групово пазаруване. ...........
На мен пък изобщо не ми е удобен, даже е много НЕУДОБЕН!  Crossing Arms

# 115
Днес открих много удобен начин да следя за офертите от сайтовете за групово пазаруване. ...........
На мен пък изобщо не ми е удобен, даже е много НЕУДОБЕН!  Crossing Arms

Зави ми се свят.  Joy

И на мен "всички оферти" ми е най-удобен засега, въпреки, че понякога изпускат по някой от сайтовете.  Mr. Green

Много моля, похвалете ми това, за да се реша, че ми е далече.  ooooh!

ivonska, подходящо ли е за мързеланчовци и има ли ефект?  Hug

Правилно ли разбирам, че са 12 тренировки с Fitvibe с инструктор, 12 масажа + неограничeно ползване на релакс зона?  newsm78

Мисля да го съчетая с Две процедури кавитация (нехирургична липосукция) на две зони за … l Face (до 2 бр.), че трябва да се влиза във форма вече.  jump  hahaha 261uu

# 116
  • Някъде на път....
Зи, и аз много се чудя за кавитацията на Задружно...
Ама колко ли процедури ще са ми необходими, за да махна голяма част от натрупванията....  newsm78

# 117
  • Пловдив
Тази сделка за Пловдив виждам, че някой е купил 10 процедури:
Екстремно отслабване /от 3 до 6 см/ с CERRI само за 18лв вместо за 45лв - някой от форума ли е? Пробвал ли е вече как е?

А това някой тества ли, днешна оферта е:
Кола маска цели крака + цели ръце + подмишници за 15 лв. вместо за 31 лв.
Или поне мнения за салона?
Хайде момичетата от Пловдив, дайте отзиви поне за салона, че и мен ме заинтересува тази оферта.

# 118
# 119

Аз пък много се кефя, че www.vipoferta вече пускат оферти и за Бургас. Нали съм си от тук....  Grinning    Знам, че собствениците на сайта са бургазлии, но досега пускаха оферти само за София. Ама ние тук не сме ли Ора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт