Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 681
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Някой може ли да ми обясни какво означава "SPA маникюр"?  newsm78

# 226
Момичета къде беше виното,че и аз искам ?

# 227
# 228
същото   bouquet

# 229
Някой да е ходил на почистване на зъбен камък?

В http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
за Варна сега тече една такава оферта и се колебая....

# 230
Аз ще ходя, обаче от предната оферта в клиника Айдент.
В тази клиника Сидент ходих в събота на пломба. Много ми хареса и пак в събота съм на втора. Доктора ми каза ,че предстои такава промоция, но вече като имам ваучер...
Не се колебай-много е чисто,приятно и професионално  Peace

# 231
Аз ще ходя, обаче от предната оферта в клиника Айдент.
В тази клиника Сидент ходих в събота на пломба. Много ми хареса и пак в събота съм на втора. Доктора ми каза ,че предстои такава промоция, но вече като имам ваучер...
Не се колебай-много е чисто,приятно и професионално  Peace

Ооооох, де да можеше и на мен да ми харесва да ми бъркат по зъбите......   Praynig

# 232
 Grinning Да, малко странно звучи-но ми хареса в смисъл никаква болка не усетих  Grinning

# 233
Явно си влеза мерки навреме, а аз все чакам последния момент, когато няма как да няма болка  Cry

# 234
Да се цопна и аз, смятам да се възползвам от някоя от офертите за свети Валентин, дано няма разочарования.

# 235
Момичета, пак аз...
Има ли значение от кой сайт е офертата, има ли ли сте проблеми с някой от тях.
като новак в този род пазаруване си позволявам да ви задам този въпрос, извинете ме, но нямам време да се ровя назад Hug

От вилите се отказах, благодаря за споделеното на malvinaina  bouquet

Ще ви следя оттук нататък и приятно ползване на процедурките,  за които повечето от вас вече имат  ваучери!
Аз от колектива съм много розочарована.Имах проблем с влизането в сайта , после си останах логната в сайта и се притесних ,че някой друг може да разпечата моите валчери и побързах да си ползвам процедурата ,за която съм си платила.От студиото явно знаеха за този проблем без да им кажа и бяха много предпазливи .Казаха ми ,че има хора които се опитват да минат с код за валчер,който не е тяхен / явно не само аз съм имала проблем с лог аута/  .
Сега ме е страх да си пазарувам колективно,но има сделки които ме изкушават.
Някой имал ли е подобен проблем ?

# 236
Аз съм си харесала нещо, но искам да знам дали някой е ползвал нещо подобно: http://sdelkite.bg/sdelka/25-spa-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA% … %D0%B2%D0%B0.html

Ако някой също има отзиви за самия салон да сподели дали си заслужава, моля  Wink

# 237
  • София
Момичета кода NOVAGODINA за колектива вече не работи, уж чета редовно тук  newsm78 дали има работещ код за там?

# 238
  • София
 Момичета, да се похваля за най- добре използваните ми 48,00 лв. и най- страхотната оферта, от която съм се възползвала- от Наполовина за картината от снимка  Laughing Laughing Laughing  Страхотни са и двете, с безплатна доставка до в къщи, точно два дни след поръчката. Не мога да спра да се радвам   bouquet  bouquet  bouquet Със сигурност ще се възползвам и за в бъдеще от glezotiki   bouquet

# 239
eva_s за кои сайт става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт