Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 627
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!
Да дам инфо за няколко използвани ваучера  Grinning.
Вчера в офиса хапнахме от тортата на Caramel.bg и беше разкошна. Изглеждаше точно като на снимката и в замразено състояние си беше точно като сладоледена, а сърцето е с друг вкус и е суперско и то. Толкова ми хареса, че взех един ваучер за подарък за 14.02, като предварително попитах дали точно за този ден няма да има прекалено много желаещи за торти. Увериха ме, че на Св. Валентинще имам тортата в удобно за мен време.
Миналата седмица ходих и на кислородната терапия в Есте клиник http://www.zadrujno.bg/354/aesthe-clinico2ptimal-pevonia-botanic … vane-podarak.aspx и също съм много доволна. Момичето беше много мило и останах много доволна от единия час, прекаран под вещите и грижи, но за съжаление не мога да си позволя процедурата на нормалните и цени.
И последно - започнах LPG процедури в понеделник във Фем клиник http://www.zadrujno.bg/322/anticelulitni-proceduri-femme-clinic- … super-pro-20.aspx, като трябваше да са друг вид процедури като на линка, но им е повредена машината. От една процедура нямам никакъв резултат, но се надявам като направя 6 да се похваля и с позаличен целулит и намалени обиколки с по 2-3 см. Иначе самата процерура е приятна и безболезнена.

# 316
  • София
Торта Caramel ще хапвам съвсем скоро на следобедно женско матине - ще докладвам и аз после!  Flutter

От плувен клуб Спринт за сега ми направиха изключително добро впечатление - вчера ми върнаха пропуснато обаждане, осведомиха се кога ще е най-удобно да водя детето си на индивидуални занимания и откровено ми обясниха, че преди да започне да плува няколко стила няма как да знам дали има данни за олимпийски шампион!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Във вторник се мятаме при тях, ще разказвам.

Интересно ми е да споделите мнения от салон Оазис.  Peace

# 317
до сега само ви четях, но коментарите ви са токова заразителни, че въпреки че съм в Русе купих един ваучер за тортата от Карамел. Добре, че мъжът ми е в София тези дни и ще успеем да я опитаме и ние.
Иначе се възползвах и от ваучера за диск с песни за Свети Валентин. Чакам го тези дни и после мога да споделя.
Относно обслужване съм много доволна и като цяло съм много "ЗА" всички тези сайтове

# 318
  • София
до сега само ви четях, но коментарите ви са токова заразителни, че въпреки че съм в Русе купих един ваучер за тортата от Карамел. Добре, че мъжът ми е в София тези дни и ще успеем да я опитаме и ние.
Иначе се възползвах и от ваучера за диск с песни за Свети Валентин. Чакам го тези дни и после мога да споделя.
Относно обслужване съм много доволна и като цяло съм много "ЗА" всички тези сайтове
каква е тази торта, че нещо съм изпуснала?

# 319
Харесах си оферта на колектива, но виждам, че се плаща само чрез банков превод или e-pay. Аз имам акаунт в e-pay, но никога не съм го се разплащала през него. Някой да ме светне как става и има ли някакви уловки? Съответно струва ли си за малки суми, двата ваучера ще ми излязат общо 7.80лв...  Rolling Eyes

# 320
Това за пиците ли е ?
Аз си купих. Нищо сложно не е.
Избираш плащане с ипей. Натискаш продължи. То те препраща направо в ипей с попълнена бланка със сумата. Избираш " карта по подразбиране " и после си въвеждаш данните и паролата. Вече избираш с коя карта ще платиш и пак си въвеждаш паролата.
Таксата е 5 стотинки !!! / Ако имаш смс потвърждение - още 5 ст /.
 Hug

# 321
  • София
Някой използвал ли е такава услуга http://www.promomax.bg/ за удължаване на мигли? Чудя се колко време трае ефекта от нея ?  Thinking Пише, че не се махат от вода, сваляне на грим и т.н., но надали е вечно  Simple Smile

# 322
Това за пиците ли е ?
Аз си купих. Нищо сложно не е.
Избираш плащане с ипей. Натискаш продължи. То те препраща направо в ипей с попълнена бланка със сумата. Избираш " карта по подразбиране " и после си въвеждаш данните и паролата. Вече избираш с коя карта ще платиш и пак си въвеждаш паролата.
Таксата е 5 стотинки !!! / Ако имаш смс потвърждение - още 5 ст /.
 Hug

Точно за тях е, огладнях в мига, в който зърнах офертата  Laughing Обаче явно има значение в кой epay ми е регистрацията, аз в българския нямам... Единствено заради това не съм взела ваучерите още.

# 323
Обаче явно има значение в кой epay ми е регистрацията, аз в българския нямам...

Нещо се бъркаш с Еbay и Paypal.

Epay e само и единствено българска система за разплащане.
Ето това е Ипей - https://www.epay.bg/?page=front&p=front_wiki&wpage=contacts_bg

Ама тези от Колектива наистина нищо не правят за улеснение на клиентите си, някой скоро се оплакваше също, че няма избор за начин на плащане.
Погледнах, че сметките са им в Райфайзен, а те взимат 2 лева за превод, нищо че е в тяхната банка сметката.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 14:34 от evhen

# 324
Отваря ли ви се сайта на задружно? При мен само някакви грешки плюе Sad

# 325
Обаче явно има значение в кой epay ми е регистрацията, аз в българския нямам... Единствено заради това не съм взела ваучерите още.
Че то има само български epay..
Другото е PayPal Simple Smile

А къде са пиците  Blush .. Уф сега видях, че са за Варна  Crossing Arms

# 326
  • София
И при мен не се отваря Задружно.
Моя приятелка е изпуснала офертата за дълбокият билков пилинг за София
и тъй като аз имам купени 4 ваучери колкото за мене, моля ако някой има излишни
нека да ми пише евентуално тя да си купи поне един за проба как ще й се отрази
и после да си решава. А дали някой го е пробвал вече?

# 327
Хриска, не се отваря и при мен. Профилактика правят, вероятно.

Evhen, права си, с paypal се обърках  Embarassed Но Другарката певица Рени беше така добра да ме върне в правия път, та мисля, че няма да имам проблеми.
И за другото си права - много е неудобна системата им за разплащане. Докато при Grabo ми беше много по-удобно (само оттам съм купувала ваучер досега- чрез EasyPay).
Иначе изглежда излиза по-евтино да платиш през E pay, вместо с банков превод, доколкото разбирам - в първия случай става въпрос за някакви стотинки....

# 328
Юхууу,
купих си ваучер за кола маска (понеже има варианти, аз ще ползвам цели крака + ръце + почистване на вежди) за 20 лв. Laughing
Сега ако някой сподели и впечатления, ще е супер. Офертата е http://www.napolovina.com/index.php?offer_id=41

# 329
  • София
 http://grabo.bg/sofia/sartze-ot-krem-vaniliia-s-kokteil-ot-iagodi-i-malini-podneseno-varhu-torta-karamel-opoa-samo-za-16lv-0qtws
Много Благодаря  bouquet
Закупих една Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт