Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 568
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, дами!
Днес си платих през банкомат услугата  на задружно за почистване на зъбен камък от Си дент във Варна!
Само, че на пощата си получих валчер за кола маска във Соафия!!!!! #Crazy newsm78
Писах им писмо, а ако утре не сами пратили валидният валчер, ще звъня по телефони и вдигам "гиролтия" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре, че си пазя бележката от банкомата...

# 376
Аз пък открих нов сайт- www.sdelkatadnes.com .. Той е специализиран за ресторанти, барове , клубове -всякакви заведения. Нямат ограничение на брой ваучери или минимален брой хора.. Купуваш си ваучер и може да го ползваш. Освен това гледам те показват много оферти - не само една - така че можеш да си избереш заведение или град и да си купиш намаление. Сега имат някаква оферта за двама в ресторант за св Валентин за 18 лв..

Това като гледам ще е ншето ново място за търсене на заведения Simple Smile

# 377
  • София
Съжалявам, но не мога да се въздържа: хора, "валчер" е необяснимо допусната брутална грешка! "Ваучер" е онова, за което пишете, за Бога!

Не искам да ви дразня, но ме потриса такава неграмотност.

# 378
  • София
lepidopteria - Радвам се, че си останала доволна. Аз също имам записан час за утре, но в салона на Христо Ботев.  Grinning След това и карамелената торта смятам да взема... Party

ivelinkaaa - Какви са тези ваучери по пощата? Не се ли разпечатват онлайн от сайта?  Thinking Сигурна съм обаче, че като се свържеш със сайта и ще оправят недоразумението.  Peace

anbibian - Аз бих си поискала парите обратно. Изключително нагло от тяхна страна. Разбирам да го бяха обявили в условията, но не е така.  ooooh! Няма ли и коментари в този сайт (аз ли нещо недовиждам или ... newsm78) да напишеш как са се държали, ако може повече хора да прочетат.

# 379
  • София
взех си 3 ваучера (софия) http://www.napolovina.com/index.php?offer_id=43 , пробвали ли сте рази процедура, фото-подмладяване с колагенов апарат Sun Wave Collagene пише, че е и за пори  newsm78 (то на мен подмладяването не ми е нужно - на 23г съм ) в дилема съм дали да направя тези 3 допълнителни процедури

# 380
Картите си в Интернет не бих ползвала за никоя сделка!  Naughty Пазарувам само там, където се допуска EasyPay (а те пък са навсякъде).  Whistling Любимци са ми, разбира се, Грабо! Няма такъв рахат и удоволствие.  Peace
  И аз съм на това мнение  Peace  И по тази причина не пазарувам от Колектива например.

С това не съм съгласна. Ако си регистриран с електронен подпис-какъв е проблема? Все едно да отречеш интернет банкирането.
Че във фирмата от 8 години банкираме през 4 банки  Hug

# 381

"Много съм разочарована от салона House of Beauty EV от тази оферта: Почистване на лице с DARPHIN за 16, вместо за 40 лв. Оказа се че съботите им били заети за "редовните" им клиенти и отказаха да ме запишат, в неделя по принцип не работят, така че целият уикенд отпада като вариант. Е, така със сигурност няма да ме спечелят за редовен клиент, даже сигурно иобщо няма да отида.  Close "

Аз се чудя тук, при такъв случай, кои трябва да върне парите и кои е по виновен- Колектив или салона ? Много неприятно и и определено губеща доверието ми случка.  Naughty

# 382
Днес в Задружно има оферта за конна езда на Божурище. Някой да препоръча/критикува? Как ви се виждат 17лв за 20 мин.?  newsm78

# 383
Здравейте, дами!
Днес си платих през банкомат услугата  на задружно за почистване на зъбен камък от Си дент във Варна!
Само, че на пощата си получих валчер за кола маска във Соафия!!!!! #Crazy newsm78
Писах им писмо, а ако утре не сами пратили валидният валчер, ще звъня по телефони и вдигам "гиролтия" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре, че си пазя бележката от банкомата...

как така пратили са ти ваучер за процедура в София пък ти си платила за Варна ли?

# 384
  • София
Днес в Задружно има оферта за конна езда на Божурище. Някой да препоръча/критикува? Как ви се виждат 17лв за 20 мин.?  newsm78

Нормална цена е. И на "Хан Аспарух" беше същата офертата, с тази разлика, че "Крум Лекарски" е изцяло обновен по европейски изисквания, с хубави манежи и немски боксове, а "Хан Аспарух" като база е трагичен. Бях си взела четири ваучера за "Хан Апсарух", ефективната езда наистина е 20мин., а и за начинаещ, аз лично не препоръчвам повече, защото мускулната треска след това беше сериозна  Laughing

# 385
Мерси. Повярвах ти и си купих 3 ваучера  Sunglasses

# 386
  • София
Мерси. Повярвах ти и си купих 3 ваучера  Sunglasses

И аз в цялото си колебание колко да взема, си взех 3 Simple Smile Остава и на треньор да случим  Peace

# 387
Аз пък открих нов сайт- www.sdelkatadnes.com .. Той е специализиран за ресторанти, барове , клубове -всякакви заведения. Нямат ограничение на брой ваучери или минимален брой хора.. Купуваш си ваучер и може да го ползваш. Освен това гледам те показват много оферти - не само една - така че можеш да си избереш заведение или град и да си купиш намаление. Сега имат някаква оферта за двама в ресторант за св Валентин за 18 лв..

Още една скрита реклама .....  ooooh!
Аз като гледам имат 2 оферти за един и същ ресторант в Пловдив. Та от къде разбра,че предлагат такива условия не ми е ясно...
Първо, много е тъпо като ни подценявате и мислите, че ще мине. Второ, това може да ви докара и антиреклама.  Simple Smile  Все пак успех!

# 388
Не виждам проблем,хората да си рекламират сайтовете.В тематиката са,инфото,което предоставят може да е само от полза.Вие правите същото като копипействате линкове към офертите на сайтовете.

# 389

Още една скрита реклама .....  ooooh!
Аз като гледам имат 2 оферти за един и същ ресторант в Пловдив. Та от къде разбра,че предлагат такива условия не ми е ясно...
Първо, много е тъпо като ни подценявате и мислите, че ще мине. Второ, това може да ви докара и антиреклама.  Simple Smile  Все пак успех!
Да и на мен ми стана много интересно от къде я имаш тази информация...текста ти е написан точно като статия за реклама, трябваше да се постараеш повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт