Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 399
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добре де, а ти колко процедури прави и имаше ли някакъв ефект? Направо май ще се разубедя...

# 691
  • София
....
Терапия Алгаматер в салон Елида - загуба на време и пари, иначе е релаксиращо.
....   

За да си коректна, кажи колко процедури закупи. Wink Ако са били 1-2, и сама трябваше да се сетиш, че ще е загуба на време и пари...

С тези терапии свалих 2 размера от дрехите си без строга диета, НО за 3 месеца (и повече, даже)!

# 692
  • София
За кавитацията с тези евтини апарати...както писахме е рисковано и опасно (в края на миналата тема обсъждахме този въпрос май).  Rolling Eyes

Аз мисля да ви напиша с какво впечатление оставам от офертите за разните там IPL и лазарни процедури. Аз нали си бях взела ваучери в Андреа Спа, с IPL за премахване на черните точки. И какво се оказа. В друг салон ме попиха с какъв апарат са ми правили IPL и ми казаха, че хубавите медицински апарати работят на 60J (май и повече), a разните там евтини за козметични цели на 25-30J. Т.е. доколкото мога да предполагам от вторите едва ли ще има кой знае какъв ефект. Не знаех в Андреа Спа с какъв апарат работят, но пуснаха втора оферта за фотоепилация и в отговор на един коментар там написаха, че апаратът им бил работел на 5-35J.  Както очаквах за съжаление. Rolling Eyes Също така уж процедурата щяла да продължи около 40-1 час, а при мен я извършиха за 20 мин. Бях останала с впечатлението, че много малко импулси използва козметичката - само няколко пъти за цялото лице, но си казах - за първи път ходя на подобно процедура, може би си въобразявам. Но и други от това се оплакаха.  Rolling Eyes За сега абсолютно никакъв ефект няма, не очаквам и от следващите процедури да има. Според мен просто искаха да си избият парите за апаратите (за няколко хиляди), а не да си направят реклама. Мисля, че и при повечето оферти за фотоепилации, фотоподмладяване и т.н. се постъпва по същия начин. Апаратите им не са качествени, не използват достатъчно импулси и претупват процедурите. Да не говорим и за квалификациите на персоналът. Козметичката, която ми направи процедурата ми каза, че трябвало само една седмица да използвам слънцезащитен крем. Е, друго се оказа. Специалист ми каза, че трябва да се използва през целия цикъл от процедури и няколко седмици след това, защото има риск от поява на петна. Да не говорим, че трябва и малко по-специално третиране на кожата след тези процедури. 
Съветът ми е - внимавайте много с подобен род лазер и фото процедури, които се предлагат по тези сайтове. Не изключвам възможността да се предлагам и качествени процедури с добри апарати, но болшинството май не са такива. Peace

# 693
  • София
А от Belize доволни ли сте от фото епилацията, както и от отношението?  Thinking

# 694
Ивон може ли на лични да препоръчаш студио/специалист. Замислила съм се за епилация на помишниците, но хич им няма доверие на тези оферти.

# 695
  • София
Ивон е много права! Също така, при фотоепилацията е важно как се охлажда апарата - водно или въздушно. Аз правя фотоепилация интим+подмишници и имам вече 7-8 процедури - няма болка. Но... ваучери за това не купувам.

# 696
  • Пловдив
и аз го мислех това за фотото.... и аз така не мога да имам доверие, ама ако кажат 3-4ма, че е ок- може и да си взема. Днес бях...за втори път. Пуу, боля ме повече от предния, ама го изживях  Grinning

# 697
  • София
Някой по-напред беше питал за 4Д киното. Филмчетата са около 6-7 мин. Сам си избираш кое филмче да ти пуснат. Залата е с 10-15 седалки(горе-долу).Друсането е поносимо, даже забавно. Ходила съм на нормална цента. Ако не сте ходили до сега на такова кино отидете. Ще ви е интересно. Това, което не ми хареса в киното е, че седалките са малко"дървени". В чужбина, където съм ходила условията са доста по-добри и там пускат въздух на няколко места и миризми и т.н.

# 698
А от Belize доволни ли сте от фото епилацията, както и от отношението?  Thinking
аз съм доволна от Белиз по принцип и сега като отидох с ваучер нямаше промяна в отношението
аз обаче имам следния проблем - направих първа процедура фотоепилация под мишници и имам още два ваучера, а разбрах че съм бременна и сега не знам какво да правя
да ходя ли, вредно ли е или просто няма да има ефект?
те са общо 20 лв ваучерите не е голяма загуба, но ако е безвредно за бебето бих си ги довършила дори резултата да не е много сигурен
какво мислите?
superrossy как си избираш сам филчето като вътре са десетина човека още  Thinking

# 699
  • София
За боутека - пак казвам, нямах оплаквания, може би затова нямам конкретебе ефект, но нещо не ми вдъхва доверие.
За алгаматера - правих 7 процедури, нулев ефект.

# 700
  • София

superrossy как си избираш сам филчето като вътре са десетина човека още  Thinking

Преди да влезеш си избираш. Ако има хора, които искат да гледат същото влизат, ако не чакат 5 мин. и след това

# 701
А от Belize доволни ли сте от фото епилацията, както и от отношението?  Thinking
аз съм доволна от Белиз по принцип и сега като отидох с ваучер нямаше промяна в отношението
аз обаче имам следния проблем - направих първа процедура фотоепилация под мишници и имам още два ваучера, а разбрах че съм бременна и сега не знам какво да правя
да ходя ли, вредно ли е или просто няма да има ефект?
те са общо 20 лв ваучерите не е голяма загуба, но ако е безвредно за бебето бих си ги довършила дори резултата да не е много сигурен
какво мислите?

По-добре не рискувай. Осоено първите 3 месеца. Попитай дали не може да ги замениш за друга процедура там.
Честита бременност!

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:17 от Stryper

# 702
Да се оплача от голямата о ферта за суши: http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/sushi.html
вчера след 7 часа закъснени го получих. По -отвратителни нещо не съм хапвала дори не мога да кажа, че е суши. Платото беше отваряно явно от доставчика и имаше липси - по-  малко сушита, без джиндифил, без клечки и с едно 5 мл пакетче соев сос.  Обадих им се веднага достачика се държеше инфантилно и смехотворно каза ми да ги помоля следващият път да сложат  допълнително. Обадих се във фирмата и ми казаха, че опаковка не е такава, нито пък чинията!!! #Crazy #Crazy #Crazy
От всичките оферти сме повече  от прецакани.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 13:12 от Ragga

# 703
  • София
Вчера ходихме в едно заведение в София, 1912 - имаше промоция преди време за 50 % намаление. Заведението като интериор не е нищо особено, но беше пълно с клиенти, и храната която си поръчахме беше много вкусна и обслужването беше на ниво. Прекарахме една хубава и приятна вечер, за което искам да благодаря на Грабо и на персонала на заведението   bouquet

# 704
Да се оплача от голямата о ферта за суши: http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/sushi.html

И аз имам ваучер  Confused

Общи условия

Активация на акаунт