Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 949
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
...

ivss , хошгяльдениз! Simple Smile

от този линк гледай!

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Точно от него гледам  Hug Хиляди благодарности, не знаех, че първо дават повторение. Обикновено го гледам на следващата вечер, за пръв път се наредих и аз да гледам онлайн  Laughing

Приятно гледане и от мен  Hug

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Приятно гледане, момичета!

И сега като гледам повторението, пак се чудя, уплашената Чичек, дето не може да излезе от стаята, как така като чу , чу нещо се случва  и дотърча да хване края! Бреййййййййй! newsm78

от този линк гледай!

Зизке, имаш ли и някоя  друга шина? Само с бинт няма да стане! Joy Joy Joy
Има, има даже съм викнала д-р Ортопед Ставов да ми помага, ако се наложи. Шокова зала на Пирогов е в готовност. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 602
На Чичек манадатът и  в Балдар, като снаха приключва , но  как ще  приключи е неизвестно за сега на Саваш. Единственният изход е да я хване липсата, окончателно да замине някъде далеч, или в най-лошия случай да вземат да стъкмят смъртта и, наушким  и да отпътува за чужбина .

# 603
Гледам  Явуз сега с Ясемин - гаден ,самодоволен тип с диагноза ПСИХОПАТИЯ, с фамилна обремененост от фамилия Моран.
Толкова  готин артист с роля на дяволско изчадие, носител на старо ,мухлясало отминало време. Къде се вре при Ясемин , нежна, съвременна жена , коренно различна от  неговата  представа за жена.

# 604
 Приятно гледане, момичета!

И сега като гледам повторението, пак се чудя, уплашената Чичек, дето не може да излезе от стаята, как така като чу , чу нещо се случва  и дотърча да хване края! Бреййййййййй! newsm78

от този линк гледай!

Зизке, имаш ли и някоя  друга шина? Само с бинт няма да стане! Joy Joy Joy
Има, има даже съм викнала д-р Ортопед Ставов да ми помага, ако се наложи. Шокова зала на Пирогов е в готовност. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Браво! Много си съобразителна! Ще трябва и шокова зала! Joy Joy Joy Joy

# 605
Не виждам BZ, за което много съжалявам. Никой не може го прави като нея - хем да гледа, хем да превежда, хем да пише.

Аз съм тук и колкото мога, ще превеждам. Надявам се и Али да се включи.

# 606
 Хайде атака към новия епизод! Simple Smile

# 607
е браво ! започна и хоп реклам

# 608
Таня, пропуснах адмирациите за новия клип, но ти си знаеш, имаш ги перманентно.

newsm51 smile3525 newsm10 smile3501  newsm74

ivss, добре дошла при нас, радвам се, че слизаш от балкона. welcome welcome 

# 609
Дано при[b] BZ [/b] всичко да е наред ,да няма лоши неща ,а ние макар и по -късно ще си имаме превод. Благодаря на момичетата ,които в момента ни информират![/color]

# 610
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
sunny67 благодарности, че си пак на вахта
 Hug Hug Hug Дано и Алейнам се включи. От такива като мен за съжаление само ръкопляскания може да получите

Не се обажда Vanya_е дали ще има включване с резюме на английски newsm78 newsm78 newsm78

# 611
  • На юг от тук
SUNNY, колкото толкова . Всички сме ти благодарни newsm51

# 612
 Сирен на всичко сме благодарни кой колкото може толкова.
Приятно гледане и от мен

# 613
Не виждам BZ, за което много съжалявам. Никой не може го прави като нея - хем да гледа, хем да превежда, хем да пише.

Аз съм тук и колкото мога, ще превеждам. Надявам се и Али да се включи.

и от мен много, много благодаря
newsm51

# 614
  • Разград
Виждам, че питате за преразказ, досега нямаше, но вече пуснаха да го пускам ли.

Общи условия

Активация на акаунт