Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Чичек е примката на въжето около врата на Саваш. За съжаление най- близките и хора искат да я стегнат използвайки нея. И тя вместо да разкаже на Саваш, каквото трябва взе че се довери на тази лисица Явуз.
 Назан се събуди от съня който спеше и видя що за  ашкън е Бора. Осъзна какво е загубила доверявйки му се така сляпо , мислейки че само Бора я разбира , семейството  не .
 Приятна вечер на всички в темата.
Очаквам хубави емоции този епизод. Ясемин не може без Саваш , не че той може.
Още един път БЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧКИТЕ и КЕИИ. newsm51 smile3525  love001

# 587
 Пенда, вземи бързо bash bash bash bash, брей, че нахален човек! #Cussing out Саваш ако види тая ръка какви ги върши.....не искам да съм там! Joy

# 588
И аз току що изгледах преведената серия. Примката около Явуз малко по малко започва да се затяга. А Чичек хич да не ми се прави на бяла и добра, на много изплашена, нищо не може да обясни, нищо не разбрала, обаче се метна на врата на Саваш да я успокоява. И нищо не каза на Саваш за разговора си с абито  за развода, обаче каза на Явуз какво я е питал Саваш. Само не ми стана ясно какво направиха на Чичек ванските момци, освен, че я сплашиха. Били ли са я или нещо по-лошо й направиха?  newsm78  Защото явно изпитваше болка, като се местеше в леглото. Нищо чудно Явуз да е заповядал какво да й сторят. Той е такъв садист и така безогледно преследва целта си, че нищо чудно да е дал ужасяващи инструкции на робите си. Защото за мен те са роби, след като изпълняват безропотно заповедите на агата си, убиват, отвличат, поемат чужда вина, лежат в затвора заради други. Животът им няма никаква стойност, с него разполага агата. И това през 21 век.

# 589
пенда,
Явуз е нахален но ти си го фотографирала как Ясемин го стреля с убийствен поглед! Mr. Green

# 590
Пенда, ама как си го издебнала гада. Толкова нагло опипва Ясемин, не ми се мисли, ако Саваш се появи от някъде, какво ще му се случи на Явуз бей.  smile3515 smile3513 Ще види smile3517 посред бял ден

# 591
K@smet, sunny67, keii,

БЛАГОДАРНОСТ ОТ СЪРЦЕ !     

newsm51     love001    newsm51     love001     newsm51     love001

МОМИЧЕТА,  ЗДРАВЕЙТЕ  И  ПРИЯТНО  ГЛЕДАНЕ !    Hug   Hug   Hug

# 592
Пенде, тази ръка бавно придвижваща се към Ясемин ме хвърля в потрес.  Mr. Green Явуз за сетен път ме убеждава, че не умее да ухажва. Laughing
Много се зарадвах на думите на Саваш /42 еп./ , че ще се превърне в кошмар на Явуз. Ох, дано! С нетърпение очаквам още тази вечер Саваш да се развихри. Със сигурност от супермена Явуз няма да остане нищо от самоувереността му. Така скрит и подмолен се чувства силен в неравностойната за противника му битка , но в открита схватка със Саваш, усетил силата му ще започне да греши и бързо /иска ми се/ ще бъде сломен.

Приятно гледане!  bouquet

# 593
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Боже hiacint как ти дойде това наум това в последния ти пост.  newsm78 newsm78 Тогава ще стане една, нямам думи
 Sick Sick #Crazy #Crazy Sick  Sick Само едно бебе ужким "Балдар"- Моран липсва

Тане, последният клип ме дигна от стола. Все по-добра хармония между текст и образ. А за скоростта с която вече ги правиш, нямам думи. Браво Laughing Hug

# 594
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет мацки ! Още не съм изгледала преведената серия, но след края на 44 , ще ми е за десерт  Grinning Grinning Grinning
Огромно благодаря на k@smet, sunny и  keii за поредната серия за нас  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 595
Привет дами от още една фенка до сега четяща от балкона Simple Smile Аз да попитам аз ли не гледам където трябва или в момента наистина дават 43 епизод? Пуснах линковете за онлайн гледане дадени в първия пост

Забравих да изкажа специални благодарности на момичетата благодарение, на които сериала стига до нас. k@smet, sunny и  keii   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 20:25 от ivss

# 596
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте... wavey wavey wavey wavey
Ей ме на и мене на мегдана. Joy

Компа е позициониран на съответния сайт...върви кат КАНАЛ-1 на 3-ти март. Peace
Аптечката за раните на Явката е до мене...за първа помощ  както се казва...всичко е ток и жица. Party
Keii, K@smet, Sunny...Благодаря за серията! newsm51 newsm51  love001  love001 newsm51 newsm51
Танче, БРАВОС! newsm51  love001 newsm51  love001

Приятно гледане на всички! thumbsup

# 597
  Приятно гледане, момичета!

И сега като гледам повторението, пак се чудя, уплашената Чичек, дето не може да излезе от стаята, как така като чу , чу нещо се случва  и дотърча да хване края! Бреййййййййй! newsm78

ivss , хошгяльдениз! Simple Smile

от този линк гледай!

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Зизке, имаш ли и някоя  друга шина? Само с бинт няма да стане! Joy Joy Joy

# 598
  • до най слънчевия бряг
Привет дами от още една фенка до сега четяща от балкона Simple Smile Аз да попитам аз ли не гледам където трябва или в момента наистина дават 43 епизод? Пуснах линковете за онлайн гледане дадени в първия пост

На правилното място си ,върви повторението  Hug

Привет и от мен ,нареждам се тук  Hug Hug Hug

# 599
Благодаря на целия екип за преведената серия
  bouquet  bouquet  bouquet
Целувки за неуморния ви труд
 newsm51  love001 newsm51  love001

ПРИЯТНА ВЕЧЕР С ЛЮБИМИЯ НИ СЕРИАЛ

Общи условия

Активация на акаунт