Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 961
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Лили, аз не съм сигурна, че този шматарок Мустафа изобщо се е усетил, че е маша на Явуз. Абито много отдалече го подхвана, даже си мислех тогава - как може да е сигурен, че точно това ще направи малкото Балдарче. Голям психолог, голям манипулатор!

Доколкото знам, Бисена е момиче, по някакъв начин свързано или с АТВ, или с поддръжката или ... Тя прави такива подсказки и за други сериали и обикновено са верни.
ЕЛДО  newsm10 newsm10 newsm10

# 496
За Мустафа -имах предвид срещата със семейството- може би неволно се е изпуснал- например- аби Явуз ми обеща да съм тук ага,а никой не ме.... Mr. Green и да се разплете...щом го предупреждават- но нали му е слаб акъла..
Малко остана- утре вечер ще е много интересна серията,че последните бяха много тежки- а сега ще се покефим на двубой велик-Явуз-Саваш-а вероятно и на сдобряване се надявам...
ЗИЗКЕЕЕЕЕЕ  що ти думат звездите newsm78 Joy

# 497
  • Разград

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Какво ми думат звездите? Thinking
Явузката нали ще се издъни...сладурко ! Mr. Green
Саваш ще му пукне лейката....а, аз после ще му лекувам раните. smile3508
Мустафа няма да се светне от веднъж за кво иде реч. Ще се обади на Явуз - аби и ще гризне лекинко дръвцето, но това от една страна добре...Саваш и Ешреф Бонд ще се светнат за допълнителните сметки без кръчмаря на Явката. Mr. Green Кеееееееееееф ще се изпържи в собственния си тиган. Party Party Party
Яска и тя ще се светне за ''добрия " Явуз и първо тя ще го почне. #2gunfire
Накрая Саваш и Яска ще се сдобрят...даже и Шахнур ще е доволна. Heart Eyes Embarassed

Това ми прошепнаха звездите за утрешния епизод... Wink
Отворете покрива...може да заговорят и на вас...(малеееееее, съвсем изкуках... #Crazy) Joy Joy Joy

# 499
  Зизке, твоите звезди, на аллах в ушите! Joy Joy Joy

# 500
Зизу Heart Eyes аз попитах за сдобряване и балдехинова нощ hahaha
И нали знаеш- звездите само със звезди си говорят Heart Eyes Joy Joy Joy

# 501
# 502
# 503
# 504
Зизу Heart Eyes аз попитах за сдобряване и балдехинова нощ hahaha
И нали знаеш- звездите само със звезди си говорят Heart Eyes Joy Joy Joy

Абе, за предстоящата серия звездите са уклончиви...ама за другата ще пада рутенЙе ...под балдахини, зад балдахини, без балдахини, над балдахини...и без пердета... Wink Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 505
# 506
  • Пловдив
Зизу, всички са наместени.  Laughing  Ами Китка къде се вписва в пейзажа?

# 507
Китка...верно бе... Thinking
ми тя си отива във Ван...защитава докторантура и почва работа във Ванския университет.

# 508
hiacint   bouquet страхотна е Нургюл Hug

# 509
  • Пловдив
Китка...верно бе... Thinking
ми тя си отива във Ван...защитава докторантура и почва работа във Ванския университет.

И какво? Остана си и без aşk, и без ceza.   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт