Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 952
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Аз с нетърпение очаквам утрешния епизод, може би защото много ми се иска да има една много хубава серия - с любов и страст, с екшън, с дръвце за оня злодей, който явно не си знае мястото. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много хубаво ми звучат тези думи, особено онези, които са свързани със Саваш и Ясемин.  Hug Hug HugЕ, може Хакан и Пелин да изчакат една серийка, може на дебеличкия вуйчо да му трепне сърчицето, пък после ще се усети, че Фидан си е най-добра за него
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Чичек: Той толкова много Ви обича, плаща огромна цена, но пък черпи голяма сила от Вашата любов Peace Peace Peace

Пала сякаш отвръща поглед от старата си любов Фидан и отправя поглед към друга...   Naughty Naughty Naughty

Вече разбрахте, че между Хакан и Пелин се случва нещо, но важното е какво ще се случи после... ooooh! ooooh! ooooh!

Всичко в мен – ръцете, краката, сърцето... са устремени към теб.
Може би е по-добре да не казвам всичко това..., но   какво да правя аз..., аз не мога да се стърпя... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Явуз се обяснява на Ясемин в любов, а Пашата на всички паши, дочувайки това обяснение, му дава да се разбере (показва на Явуз къде му е мястото).
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 511
Зизу, всички са наместени.  Laughing  Ами Китка къде се вписва в пейзажа?
Китка...верно бе... Thinking
ми тя си отива във Ван...защитава докторантура и почва работа във Ванския университет.

И какво? Остана си и без aşk, и без ceza.   hahaha

ЕЕЕЕ,може да се появи нов персонаж, newsm78 а може и Ешреф Heart Eyes Grinning Grinning

Аз ви казвам ЛЕКА НОЩ И БАЛДЕХИНОВИ СЪНИЩА Embarassed Heart Eyes hahaha

# 512
  • до най слънчевия бряг
hiazint,  vanina707,   zizu,  lilims, bubule4ka-kle4ka.  sonq_n, Tanya_m   titi di-ni  mills away  eldo Ari. eliNIm  boule-neige  stefok  mimata  penda  damana     love001  love001  love001

# 513
  • Разград

# 514
[color=teal]А здрасти и от мен по късни доби!

Да ви кажа хич не ми харесва това с Пала и Джейда. Къде го забъркаха човека в интриги сега. Тамън се завърна при жена си, толкова бяха сладки като се прегръщаха на входа, когато Фидан разбра, че е жив....А сега ooooh!И то тази змия Джейда, като видиш какво "пухкаво ангелче" е Фиданчето, как на всеки намира добра дума да каже, толкова хрисима...Много ме е яд, да видим какво ще измислят там.

А за Чичек ханъм незнам вече какво да мисля. Не ми вдъхва хич доверие. И от тези нейни уж добри намерения все оплита нещата. Струва ми се, че накрая ще отиде курбан тя на традициите. Как иначе ще се оттърват от нея. Дори и да я тласнат нещо към Хакан, то пак аширета няма да е доволен. Нали говориха в една от сериите, че аширета няма да приеме Саваш и Чичек да се разведат. А пък аз предпочитам Пелин за Хакан, ама Лара не е съгласна с моите планове.. Crossing Arms

Едно поне е сигурно, утре ни очаква поредния страхотен епизод Grinning

Лека нощ момичета smile3524
[/b][/i][/color]

# 515
Момичета, да полея с малко студена вода мечтите за балдахините. Яска носи един нов "fındık". А комшиите май не са много склонни да се отдават на бадахинни задявки по филмите в такива моменти. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 516
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета, да полея с малко студена вода мечтите за балдахините. Яска носи един нов "fındık". А комшиите май не са много склонни да се отдават на бадахинни задявки по филмите в такива моменти. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Души, аз отдавна изказах такива опасения...ама тук дамите ме убедиха, че Саваш е европеец и ще действа като такъв...демек...балдахини до откат. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

Аз вярвам, че Саваш ще се държи като европеец. Инак за кво са му били толко години в Европа? Whistling Whistling Whistling

# 517
Зизке, ха дано се държи като европеец, ама с мярка. Че иначе има един виц на сръбски за такава ситуация, но не мога да го предам тук - ще ме санкционират.

# 518
  • Пловдив
boule-neige, Зизу, щом ще е КАТО европеец, поне да е като италианц, или испанец, а не като скандинавец.   Joy  Joy  Joy  Joy

# 519
boule-neige, Зизу, щом ще е КАТО европеец, поне да е като италианц, или испанец, а не като скандинавец.   Joy  Joy  Joy  Joy

Е, ще видим. Школата е италианска, темперамента анадолски. Какво ще се получи  newsm78   newsm78   newsm78

# 520
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
boule-neige, Зизу, щом ще е КАТО европеец, поне да е като италианц, или испанец, а не като скандинавец.   Joy  Joy  Joy  Joy

Е, ще видим. Школата е италианска, темперамента анадолски. Какво ще се получи  newsm78   newsm78   newsm78
Майкоооууууу...страх ме е да го изфантазирам. Гаргамел спи наблизо...после пак трябва да обяснявам, че съм сънувала кошмари. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 521
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ей, изчеееетох ви най-после (ама и със запетайките и с клиповете и с цветята...)

Laughing Laughing Laughing

Разкошотия сте всички днес!

Hug Hug Hug

# 522
  • Пловдив
vanina707 , къде се изгуби, бе мила. Липсваше ми.  Hug

# 523
Ей, изчеееетох ви най-после (ама и със запетайките и с клиповете и с цветята...)

Laughing Laughing Laughing

Разкошотия сте всички днес!

Hug Hug Hug

То така стана утре. И вече е вторник, ако не ви е направило впечатление.

Остават 19 часа и половина до новата серия. И толкова часа мечти и надежди.
А сега  smile3524 55   и ще се моля утре вечер yildiz да работи добре !

# 524
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
vanina707 , къде се изгуби, бе мила. Липсваше ми.  Hug

Много работа бях поизоставила мила. Все е на компа. Но е друга територия, с други чувства. И когато държа страницата на темата отворена, за да натискам рефреша от време на време съвсем не мога да я върша.

Хубави и малко кофти неща днес са се случили. Май Nothings the same  днес не сте я пускали. Мир на праха му завинаги..

http://www.vbox7.com/play:7e3c94d4

Общи условия

Активация на акаунт