Споделете 157

• 28 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Аз в КСО такъв проблем не виждам. Двата случаи са много различни. По същата логика трябва да се връща майчинство и за ясленчетата преди 2006 по някое време, когато текста беше "пълна държавна издръжка". Според мен някой се опитва да сее хаос. Не че ме касае казуса, от любопитство исках да го видя къде точно се е зародил. Явно агенция ЕЖК е източника и се е завъртяла спиралата.  Peace

# 241
  • о`майна лунна нощ е
Проблемът стои на моя гръб в момента. Но аз не съм единствен случай. В Пловдив сега тече масова проверка. В КСО няма грешка. Създава се изкуствено напрежение и съм сигурна, че щом е почнала проверка, ще има и начетени накрая. Вчера ревизорът беше в касата ни точно по моя казус.

# 242
Не ми се получиха нещата както ги бях планирал.   #Cussing out

ПП ...и после се чудите защо мъжете си имат любовници...

# 243
  • Майничка
Аз пък се чудя друго - яслите и ОДЗ не са ли на общинска издръжка, не на държавна?

От друга страна пък, ако се третират като заведения на непълна държавна издръжка, сега Славчо като премахне предизборно таксата за ясла, няма ли това да повлече последствията, коментирани от Туиг?

# 244
  • Варна
Аааа, моля, моля Марадона! Аз хич не се и чудя Laughing.
А пък един от сигурните начини нещо да не се случи е да го планираш в подробности Grinning.

Споделям чуден, чуден, слънчев ден във Варна!

# 245
Не ми се получиха нещата както ги бях планирал.   #Cussing out

ПП ...и после се чудите защо мъжете си имат любовници...
Жена ти ли ти отказа, Доне, споделИ?

Споделям, че не съм добре, никак. Правя си кафе из онези дни, сипвам мляко, после пускам пералнята, наливам омекотител ииии....слагам шишето с последния в хладилника.

Да не земе да се развали, горкото. Laughing

# 246
Е те мъжете не изневеряват с други мъже, жените също го правят Laughing

# 247
А аз днес отивайки на работа сутринта, поздравих вместо с добро утро или здравейте, със семпло Чао! Може би ми е било италианско, а може би (по-вероятно) просто спях.
Днес се случи леко пак казусче, дето ми припомни, че преди 5 години като кандидатствах за тази работа и хабер си нямах на какво хоро се хващам и че това не е работа за хора със слаби сърца. Та навръщане си мислех, че от една страна сърцето ми е течен маргарин, ама от друга явно е кораво доста.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:53 от ester

# 248
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Жози, това с омекотителя си е в реда на нещата. Кой не е опитвал да отключва входна врата с автобусен билет или да стои безизразно пред асансьора с ключ в ръка и да се чуди къде е ключалката ... Човещинка.  Crazy

Утре планирам последен щурм на КАТ. Ако и сега не си взема новата шофьорска книжка, започвам със жалбите. Няма такава бюрокрация, н-я-м-а!  Mr. Green Станах за смях, колегите се канят да организират залози Д. срещу КАТ с превес на последния. Следващата седмица ще "празнувам" 6 месеца от старта на двубоя с институцията.

# 249
Жози, това с омекотителя си е в реда на нещата. Кой не е опитвал да отключва входна врата с автобусен билет или да стои безизразно пред асансьора с ключ в ръка и да се чуди къде е ключалката ... Човещинка.  Crazy

ммда, ти ме подсети, че тази сутрин се опитах да отключа входната врата с дистанционното.

# 250
  • България-Швейцария
Точно щях да пиша, че и аз редовно се опитвам да си отворя апартамента с дистанционното на гаража  hahaha  или да отключа с ключа за колата.
Днес цял ден отговарям на запитвания за оферти, поне една ако прерасне в проект, пак ще е добре.

# 251
А аз искам отпуска, вече, не мога, не издържам, добре че поне детето не забравям някъде, ма то е щото го стискам яко за ръчичката, чак оня ден ми се развика на улицата, гОркото.

Получих оферта днес от един хотел , ще резервирам за края на месеца за 3-4 дена, ох, нямам търпение.

# 252
И аз получих оферта, Константин щял да идва в нашето село Mr. Green Не е мой тип музика, ама пък самият той е готин.
Само че точно тогава съм на работа.

# 253
И аз получих оферта, Константин щял да идва в нашето село Mr. Green Не е мой тип музика, ама пък самият той е готин.
Само че точно тогава съм на работа.

Абе как ще е готин, ебати мазния селяндур... Дуци, разочароваш ме...  Confused

# 254
Aз редовно "отварям" офиса с чипа за вкъщи.
Пак че не отварям вкъщи с картата за офиса... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт