Споделете 157

• 28 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Paradise
Детето ми заяви, че искало да тръгва на училище.
От неговата група има деца, които са преместени (по желание на родителите) в предучилищната група и от септември са 1ви клас.
Нещо сърце не ми дава да го пусна толкова рано Confused

# 256
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Влязла съм в една затворена серия и няма излизане. Сипвам си вино, защото ми е останало мезе; после си резвам от суджука, защото ми е останало вино в чашата; после си сипвам винце, да не отиде мезето зян...  

Пипинс, ако не е на 7, рано му е. Децата много искат да ходят на училище, докато не тръгнат. После им минава ищаха.

# 257
Тръгнах на училище на 6, но от първи клас помня единствено забавленията, бях по Сендовската система Laughing

# 258
  • Paradise
И аз тръгнах на 6 години на училище.
Но си имам теория, че момичета се развиват по-бързо от момчетата до една възраст и не мисля, че е подходящо за момче ранното тръгване на училище.
Една година "свобода" ще му се отрази добре, според мен.

# 259
От първи клас най-много помня как спахме на едни двуетажни легла  Laughing

# 260
От първи клас най-много помня как спахме на едни двуетажни легла  Laughing

И аз. Всъщност помня как всички спяха, а аз оплаквах клетата си съдба и изпарилите ми се наджди, че с детската градина свършва и обедното спане. И трупах нови надежди, че във втори клас вече няма да се спи.

За една година в първи клас май спах само веднъж. И ми дадоха награда. Зор трябваше да са видели.

Тръгнах на 6 в първи.

# 261
  • Paradise
И аз така, ДжДж.
Аре, нЕма нужда и чавето с такива спомени да е.
Ще спи още една година в детската градина.
И без това щели да учат изваждане и събиране от септември, за чий му е да ходи в 1ви клас на 6 години?!

# 262
  • Варна
И Михаля иска да е на училище, пък и два дни го делят от предния набор, но по съвет на мъжа ми ще си ходи с набора, защото е момче Laughing.

# 263
Кога ще ги навърши 6? Някои деца са напълно готови за училище на 6, а други не. Аз например спокойно ще пусна Сашо в първи клас наесен, нищо че не е навършил 7. Btw, в деня на записване, час след старта успя да се класира с Nо: 37  Rolling Eyes Как стана тази работа не разбрах.

# 264
  • Варна
На 2.01 ги навърши. И покрай Митака и таблицата за умножение знае вече, и почита по малко, ама без следобеден сън не може още...

# 265
  • тъгата в мен
Нинджата тръгна първолаче на седем и кусур,(къдя и 8 месеца)Тамън си му е!
Българското училище и система (а не децата)не са пригодени за 6 годишните..според мен Wink Убедена съм на повече от 100%..

# 266
Не помня исках ли, не исках ли в първи клас, но във втори вече определено не исках да ходя на училище.
На 7 си бях. Ма беше твърде зла госпожата.

# 267
А сега има ли училища където да се сформират класове само от 6 годишни и спи ли се?

Ние много научихме, не ни беше чак тежко, но не съм убедена, че аз бих пуснала моето на 6, по скоро - не.

# 268
Винаги могат да ви върнат в първи клас, от мен да знаете. Важното е да не се отчайвате и да не ви пука.  Peace

# 269
Откакто махнаха опцията последните мнения да се показват най-горе целия форум ми е наобратно  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт