Споделете 157

• 28 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Майничка
Сендовската система беше специално пригодена за 6 годишни, включително целодневното обучение, спането, по-кратките часове, игрите, липсата на домашни и т.н.

Сега едно 6-годишно дете би могло да е напълно готово да се справи с материала, преподаван в училище, но не винаги е физически и психически готово да поеме и допълнителните "екстри" (да не кажа негативи) на училището - логистика, евентуално занималня, писането на домашни на територия, която довчера е била запазена основно за игра (т.е., вкъщи), евентуално двусменно обучение и т.н. И хайде, в първи клас системата е по-щадяща, но от втори се стоварва с пълна сила, в т.ч. бележниците. Доста народ и на 8г. се оказва неподготвен.

# 271
Точно, Гаргамел, хубаво беше. Най-вече факта, че нямахме домашни и не мъкнехме огромните раници с учебнити и тетрадки. Всичко стоеше там.
Спането си беше приключение, защото едната група пазеше другата, която спи. Познайте какво наставаше Twisted Evil

# 272
  • Москва
Споделям дъждовно-снежен ден..Има няккаъв зараждаш се оптимизъм в мен,но да видим до къде ще доведе.

Всички ми казват,че и аз много съм искала да ходя на училище.Е да,ама след първите няколко седмици ентусиазмът се изпари Simple Smile

# 273
Мъж ми е Сендовче, много хубаво било, и той тъй казва.
ПИпинс, не е рано, според мен. В класа на дъщеря ми  е  пълно с деца/почти само момченца/, които не знаят къде се намират и изобщо се наблюдава тотална липса на първите седем, извинете за клишето. Един реве за майка си всеки ден, но пък  е достатъчно изобретателен да излъже, че му се ходи до тоалетна, за да гледа мацките. Като прибавим и факта, че учителката им е на 24 и повечето родители я смятат за неспособна- чудесен чудесон!

# 274
На моята бяхме последен випуск преди пенсиониране - няма такъв ужасен ужасон.

# 275
Пффф, 72 страници с теми изтрих от "Нови отговори на моите публикации". Голямо преустройство, няма що!  Crossing Arms

# 276
И аз с това исках да се оплача, Джей. Теми от 2006та ooooh!

Марадона, не е мазен, а е сладникав, аз по такава визия си падам - Енрике, Джъстин и т.н.

# 277
  • Paradise
Вътрешният ми глас ми подсказва, че ще направя голяма глупост, ако го пратя на 6 години на училище.
Сигурна съм, че ентусиазмът му ще се изпари още на втората седмица и ще почне да мрънка, че иска обратно в детската градина.

# 278
  • София
Пипинс Ти си знаеш най- добре, но поне по легенда за момчетата е по- добре по- късно, отколкото по- рано на училище. По- късно задобряват с фините двигателни умения, по-късно от момичетата са склонни да седят и слушат по цял ден, такива неща. В Англия и Австралия всички тръгват на училище на 5 и детските психолози протестират, защото често момчетата не са готови и остават с впечатлението, че училището е само за момичета.

Нови отговори на моите публикации е супер. 22 страници с теми. Признавам, че беше интересна изненада. Laughing

# 279
5 секрета на щастливия брак.
Ще ме уморят с преводи. Rolling Eyes

# 280
  • Варна
Ми те горе-долу са толкова секретите  Laughing

# 281
не виждам никакъв проблем с училището на петгодишния ми син. Всички се кефят.
някъде вече си пращат децата на 3 и половина в Kindergarten към училище. Ходят с училищен автобус, носят си храна, всеки ден до обяд.

# 282
Ми простете, но аз само за 2 се сетих - вагинален и носов.
От тях само вагиналният има отношение към брака.
Макар че знам ли къде е секретът, аз съм разведена и некомпетентна по въпроса  Crazy
Да ме прощават закусващите Blush

# 283
Имам племенник на 6. Добре че го дадоха в подготвителна група в училище, инак не го виждах и на 15 в първи клас.
Бояна, според психолозите, коя е подходящата възраст/питам най- добронамерено/ Simple Smile?

# 284
  • При хората, които обичам
На мен първата асоциация ми е за "тайна".
И на Тълковния речник било така.

секрет, мн. секрети, (два) секрета, м.
1. Тайна.
2. Тайно устройство на механизъм. (Бравата е със секрет.)
3. Вещество, отделяно от клетките на жлезите, което е необходимо за нормалното действие на организма.

Общи условия

Активация на акаунт