Споделете 157

• 28 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дренка То зависи от психолозите, нали знаеш.  Wink Извън шегата, онова, за което говоря е теоретично и общо, всяко дете е различно и някои се справят достатъчно добре и на 5, както е казала тити . Идеята е, че момичетата на 5- 6 са много по- добри в писането, концентрацията и стоенето на едно място. Преподавателите най- често са жени и ако момчето все още го тресе тестостероновия пик, който е на около 5 годишна възраст, може да получи диагнози, етикети и в крайна сметка да се отчужди от идеята да учи, да сметне ученето за подходящо за момичета. Пак повтарям, това е нещо най- общо и според една теория. Звучи ми логично и я споделям. Иначе на повечето места по света вече учат от 3- 4 годишни, защото детските градини повече приличат на училища, а в Англия от 4 им е предучилищната, но това е по други причини.

# 286
Пипи, направо го пращай да бачка тоз нехранимайко... Crossing Arms   Тъкмо от сега ако започне, ще сколаса за пенсия.  Peace

# 287
На мен не ми е, не бих го употребила като синоним на тайна, твърде чуждо ми е Rolling Eyes
Но добре, явно в мен е грешката.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 10:50 от Еовин

# 288
  • При хората, които обичам
Не, надали е в теб, просто всеки мисли различно.
Чак като те прочетох, тогава се сетих за назален или вагинален секрет. Да не говоря за статията, която пък изобщо не бях видяла.

# 289
Вътрешният ми глас ми подсказва, че ще направя голяма глупост, ако го пратя на 6 години на училище.
Сигурна съм, че ентусиазмът му ще се изпари още на втората седмица и ще почне да мрънка, че иска обратно в детската градина.

С набора си е най-добре.
Ще дойде пубертета и тогава по-големите съученици (особено съученички) ще са напред с материала ...

# 290
Пффф, 72 страници с теми изтрих от "Нови отговори на моите публикации". Голямо преустройство, няма що!  Crossing Arms

Една по една ли?
Аз имам 112. До 108 ми стигна търпението да цъкам на маркирай прочетено.

# 291
но защо не изтри наведнъж всичко?

# 292
# 293
  • Варна
Дъщеря ми се връщаше уморена от шума в училище. Жал ми е за дечицата, дето отрано искат да са плътно цял ден там. Против съм прекаленото "образоване" от ранна възраст. Какво значение има дали си се научил да четеш на 5 или на 7? Всичко по-скоро ми се струва като начин за контрол на новото поколение - http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=8038& … =5&id=0000702

# 294
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз осъмнах с амнайсет страници "нови отговори на ...". Дали е бъг? Не може да ми вади теми с последни публикации миналата година. Както и множество стари "Споделете - 130инезнамкойсиброй".

# 295
Правят реформи по сайта, Дид.

но защо не изтри наведнъж всичко?

Нямам опция да чекна всички и да ги маркирам прочетени.
Карай, ще го оправят тия дни.

# 296
  • о`майна лунна нощ е
Токущо и аз нахълтах в нета и ме завариха 19 страници с "нови" отговори на мои публикации в теми от 2010 г.  Явно има бъг.

Сутринта бях на рехабилитатор .... доста ще си помисля преди отново да стъпя там /което всъщност по график трябва да е утре  ooooh! / Дори не съм предполагала колко кокали по мен имат свойството да пукат. Поеми, вика, въздух .... а сега издишай ..... хряс, последвано от нещастното ми цвърчене на масата. Като станах обаче ми идеше да литна. Пускаха ми ток, вакууми, ултразвук. Утре инквизицията продължава. Хелп!

# 297
На заглавната странича долу вдясно има с червено - маркирай всички теми за прочетени
Цъкаш веднъж и готово
Обединили са форума с архива

# 298
при мен няма такова  Thinking

На заглавната странича долу вдясно има с червено - маркирай всички теми за прочетени
Цъкаш веднъж и готово

# 299
Лъжеш, казах на главната страница

Общи условия

Активация на акаунт