Споделете 157

• 27 947
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
И това дебелокожие, и непукизъм също станаха чалга мотив. Всички това пеят, пък винаги скокват като ощипани.

# 721
  • Варна
Нищо си му няма на Марадона. То замразяването става на ЛС, не с писане в "Споделете" Joy.

тити, аз от Сопрано никога не съм се възмущавала Flutter.

# 722
неговото творчество ми се губи вече, избледнява в миналото  Joy

# 723
То замразяването става на ЛС, не с писане в "Споделете" Joy.

Не знаеш Тати колко лесно пали, на четвърт оборот.

# 724
  • под дъгата
Наспах се най - после от сума ти време насам. Добро утро!
Драмите не ги разбирам.

# 725
  Ама защо днес всички реват от лошото време? Събота е, направете нещо вкусно за обяд, гушнете се с любимия, вземете купа семки пред хубав филм, разглеждайте албуми, спомняйте си моменти от детството - на кой каквото му харесва Simple Smile Аз смятам от всичко плюс проба за рисуване на нещо трудно.

Бих направила всичко което казваш, само ако не бях на работа до 7. След това единственото което ще искам е горещ душ и топлата ми завивка.

# 726
  • България-Швейцария
Оперираният герой и баща му се прибраха вчера по нощИте, за по-пряко от Щутгард през Виена Crazy
Да чукна на дърво, младежът се възстановява завидно бързо в сравнение с любимия, ама така е то, нерде 16 г., нерде 50.
Като приключим с инжекциите след няколко дни, най-тежката част ще е минала.

Едит:  Една от текущите статии в сайта ми боде очите днес - 'Неравен брак newsm78 - жената печели повече'.
И какво излиза сега - когато жената печели повече бракът е неравен, а когато изкарва по-малко и е зависима от мъжа, всичко е cool и бракът е 'равен'. Да му имам и стандартите на обществото.

# 727
  • София
CTramell Радвам се, че всичко е минало добре. Бързо възстановяване на героя!  Hug

# 728
  • Майничка
CTramell, изводът е важен, изводът Wink..."зад всеки успял човек стои неговата половинка". Но пък е пропуснато "умна", което ме навежда на подозрението, че статията е писана от жена. Laughing

П.П. Нали знаеш лафа на ортопедите за възстановяването - на колкото си години, толкова дни (или месеци беше) трае.

# 729
Хич и не ги чета такива безмислия, абсурдни са.
Желая бързо възстановяване на мъжете ти, CTramell.  bouquet Flowers Four Leaf Clover
Преди малко гледах за трети път " Брулени Хълмове ". Наистина играе много добре всякакви роли Ралф Файнс. Изобщо, всички актьори във филма са на ниво. За първи път го гледах като ученичка, много ми беше тягостно после. Сега не останах с такова чувство, дори намирам за позитивен краят, може би след " Четецът " гледах на деспотичното превъплъщение на главния герой с недоверие.

# 730
катюнгелче, аз съм гледала "Брулени хълмове" с Том Харди http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=204928&hit=1  В началото ми се стори неподходящ за ролята, но после ми хареса.

Не знаех, че има и версия с Ралф Файнс Embarassed Отивам на поправителен!

# 731
Даваха го по канал 1, може би ще го повтарят или го повтарят в момента. С Ралф Файнс ( Хийтклиф ) и Жулиет Бинош ( Катрин ) е.

# 732
Мерси, ама ще го тегля. Тук временно нямам бълг. телевизия.

# 733
Жози, там, на където си се запътила няма сняг Mr. Green

# 734
Аз отивам на Чепеларе, надявам се да има сняг поне за търкаляне, на сайта пише, че пистите не са обработвани последните 24 часа, ама да му мислят скиорите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт