КГБ = Клуб на Готините Баби - 107

• 40 750
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Привет, сладурки мили!

Аз излязох сутринта рано свърших си работата, сега ми предстои на обяд пак да излизам и не зная кога ще се върна. Ще вися по опашки с часове. Ама, друга работа си нямам.

Тути, на мен ми се случва това редовно и вече му свикнах, не че не се ядосвам, ама го приемам по-леко. Или го зарязвам, ама си пазя нервите.  hahaha

Здравче, обаждай се по-често. Що не ни покажеш някою снимка на внучо, може в албума на 1 страница.

Танче, благодарско за закуската и кафето. Хубаво да си изкараш на концерта.

Прекрасен ден ви желая!

# 136
  • София
 ЕЕ това малкото много пакостливо докато му сменям памперса отворило шише със сироп за кашлица и се заляло та къпане,преобличане пране....
 Голямото пък не мога да го дигна от компа.
 Излязъл е студен вятър и не е приятно времето. Като простирах ме втресе.
 Тутулинке,Никола Анастасов не е шоп и не може да е на ти с шопския хумор,иначе се напъва човека ,ама не става в тази област.
 Маринче дано не са големи опашките. Peace
Яжка не е лошо да си мечтае човек за пътешествия и без памперси моля. Crossing Arms Стискам ти утре палци. Peace

# 137
Малко почивка след метенето, после през банята и ще хуквам към читалището на репетиция. Laughing

Щпунц, много красиво цъфтилче-жълтурче с калинка! "Удря" на пролет! newsm68

Довечера сестра ми ще идва да къпем мама, така че рапорта ще е "по нощите", или утре!  bath1

Приятен след обяд! eat

# 138
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Тутулинке,Никола Анастасов не е шоп и не може да е на ти с шопския хумор,иначе се напъва човека ,ама не става в тази област.

Шпунц, аз знам че не е шоп, ама поне правеше нещо за популяризиране на шопския хумор. Много  се ядосвам на това че имаме такъв автентичен фолклор, хумор, и какво ли още не....а не умеем да го съхраним и оставим на идващите след нас.  ooooh!   Mr. Green   ooooh!
 Тук, имам предвид в Габрово, по време на Дните на хумора и сатирата / през м.май / се провежда наддумване "БЛАГОЛАЖ", в което участват и хора представящи хумора на шопите. Невероятно е да ги слушаш. Има участници от почти всички райони на страната и е радост и мехлем за ушите и душите.... Joy Joy Joy
Преди няколко години една от темите беше "ДА СЕ НАДСМЕЕМ НАД ПОРОЦИТЕ!"– чух вицове и весели случки за пороци (тютюнопушене, пиянство, нарушаване на 10-те божи заповеди и др.), вицове и анекдоти за Хитър Петър и Настрадин Ходжа, както и вицове типични само за нашия регион, а имаше и вицове за известни личности – наши съвременници или исторически такива, както и политически и нови габровски вицове и анекдоти.

Ама се отплеснах много. То да не взема думата.....

чао, до скоро

# 139
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Минавам да се обадя само.
Тук супер временце днес , само дето преди малко излезе вятър ,
та е не приятно , иначе слънцето ми напича гърбеца.  Laughing
Хуба ден! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО,
Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА.
Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.
Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ.
Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА,
......Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА.
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ,
Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!    Joy Joy Joy

# 140
  • София

Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО,
Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА.
Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.
Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ.
Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА,
......Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА.
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ,
Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!    Joy Joy Joy

smile3521 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Тутулинче Габровци сте уникални с фестивала на хумура и сатирата. 
 И сина и зетя са вече грипави. Sad

# 141
Олеле - никой не се е вяснал тази вечер newsm78 newsm78

Къде сте момичетааа?

Дано сте здрави или сте някъде ,където се забавлявате или поне си почивате Hug Hug
Аз се бях запътила към банята,но ме изпревариха и сега изчаквам.

Жабче - ама вярно си е стихчето Joy Joy Joy

Тути - Габрово винаги ни е харесвал като град.Макар,че не е като Стара Загора,нали Grinning Hug
Шпунц -дано леко се разминат мъжете ви в къщи.А малката черешка много чевръста бе Grinning Hug Hug

Маринче,Танче  Hug Hug

Айша се загуби нещо тия дни ,а тя е от педовно пишещите?

На всички писали и неписали  пожелавам лека и спокойна нощ Hug Hug Hug

# 142
  • София
Къде сте, момичета?

От 16 ч. никой не е писал... Що така?   newsm78

Аз се прибрах късничко, но пък си свърших работата. После, докато направя нещо за вечеря, загледах се в някакъв филм по един от каналите.

Шпунц, тази малка красавица как е налетяла на сиропа. Хлапета ги харесват тези сиропи. Аз не обичам да ги давам на Влади, че той много се превъзбужда от тях и без това си е див.

Тути, блазе ти за тези Дни на хумора и сатирата.  Hug

Жабче, големи лафове си пуснала.  hahaha

Танче, изкъпахте ли мама?

Лека нощ от мен.

# 143
Маринче, още не сме я изкъпали, че някой изключил снощи бойлера и сутринта, пък и преди излизане, като сме си взели душ, така се е охладила водата, че направо си е студена! Mr. Green
Когато решихме да я къпем, случайно погледнах стрелката на градусите, ужас 20 градуса! #2gunfire
Седнахме да вечеряме докато се сгрее, сега ни е тежко, ама трябва да я къпем, че сестрьонката утре е на работа, моята е лесна,чак на обяд съм в клуба да празнуваме Зарезан! Ще се наспя.

Активността е много слаба девойки! Под всяка критика е! Мобилизирайте се! newsm10

Л   Е   К   А        Н   О   Щ !

# 144

Активността е много слаба девойки! Под всяка критика е! Мобилизирайте се! newsm10

[/b]

Танче , ма то нЕма влизане тук , бре.  ooooh!
Цел ден безуспешни опити , много трудно , чак
сега влязох от раз.  Peace
А и като пиша с други и при тех е така , оплакваме си се във фейса.  Laughing

# 145
  • София
     Здравейте,момичета!
     Идвам на отчет.Екскурзията мина чудесно.Посетихме Боровец и Самоков.В Самоков се отбих в девическия манастир.Игуменката е още жива,макар и много възрастна.Там имам хубави спомени,но вече трудно може да се нощува в манастира.Все пак,да се обадя по тел.,ако реша да отида...Там се откъсвам от ежедневието за няколко дни.  Дано и това лято да ме приемат.
     Момичета,според православния календар днес имам имен ден.Почерпете се за мое здраве!

# 146
Яжка , честит имен ден!

Да си жива , здрава и много щастлива с деца и внуци.

Честито и на всички Валентини , ако има пък не съм разбрала.

# 147
  • София
Яжка ,
Честит имен ден! Да си здрава и много щастлива !

# 148
  • София
Яжка,честит празник!

# 149
Яжка, жива и здрава да си и от сега  нататък все хубави неща да ти се   случват Hug

Стискам и здраво  палци  днес

Вчера след няколко неуспешни опити да влезна във форума се изнервих и отказах.Тези промени и "поддръжки" напоследък май повече объркват нещата.

Айша сигурно оше се бори с пораженията от профилактиката на тръбите newsm78

Хаиде дса пийнем по още едно кафенце ( с валентинки Simple Smile, че деня е пред нас и задачите ни чакат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт