КГБ = Клуб на Готините Баби - 107

• 40 743
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Маринка, ти да не видиш хубаво време и веднага започваш     newsm75   wash    hang   1ironing   1dishes      food002 Ей от такива като теб пъргавелки страдаме ние дето го даваме по-лежерно .....пък ни викат че ни мързи....нееее....докторите така препоръчват....бавно и плавно....никакво бързане  hahaha hahaha hahaha

Аз се върнах с изпълнени задачки, е някои останаха за утре, ама то не може всичката все днес да я свърша... smile3521. Сега чакам внучето да си дойде от училище. Времето е чудесно 17 градуса е. Ох, слънчице, колко ми липсваш....  love001

Caroline, създаваш ми чувство за малоценност с тия красоти, дето ги гледам....охххх, искам в Сингапур..........
ТЪРСЯ СПОНСОР.
....срещу дребни услуги ....

Благодаря ти че ме отнасяш в свят, който за съжаление никога няма да видя! Натъжих се!

За теб с много обич и благодарност.
  newsm51     smile3525       newsm51

Жабче, браво на теб, еййй и ти като Маринка....добре че не сте ми комшийки, сигурно щяха да ме сменят с някоя по-оправна....като вас ....аз все по тъча го давам...  Най-ми се отдава с нож и вилица в ръка.... newsm22.....   ей тия постъпателни движения.......чиния....   отворена уста.....чаша....   cheers....  добра компания.....
А пък за колата, ако не е тя съм с вързани ръце, че с ходова част не съм добре никак....ама карай, шЪ сЪ УпраЙмИ някога все пак  
newsm47

До скоро девойки!   newsm03

# 121
Тутулинка,какво чувство за малоценност бе човек,разходките по света са хубаво нещо,но от вкъщи по добро няма.Пък и всичката хубост на света и да имаш възможност,няма да успееш да обиколиш.
Затова каквото  можем,можем Mr. Green, останалото -да живее инернет newsm53

Днес имах планове да не готвя, да хапнем навън със щерката и големия внук,но плановете е едно,действителността е друго.Накрая се оказа че успях да изпържа кюфтета, да  им направя сос, да приготвя  мусака и  дори опекох много  лесен ,много бърз и главното многооо вкусен ябълков кекс Mr. Green
Както е казал Ленон:Животът е това, което ни се случва, докато кроим други  планове  Mr. Green

Маринче бе  я остави я тази работа  основно  чистене Mr. Green, Де да беше основно Mr. Green,поне месец два да си"шапка на тояга", след два дни като  дойде Владко, основно ще преобърне всичко нагоре с краката, да ви е жив и здрав.

Шпунц, Гъбке,Жабче и на вас  приятен ден Hug

Абе не знам така  ли ми  се струва  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 или наистина почнахте  много да карате на принципа , една снимка говори  вместо 1000  думи   Weary.Тц newsm12,не  е така

# 122
  • София

Хи-хи-хи, Тути, Каролинче, вие ме направихте първа чистница, мацки. Не съм чак такава, ама ме дразни като е разхвърляно, а от хлапакът все не достига време и енергия. Та сега пререждам щкафовете, чистя кухня и т н , нали знаете какво е. И аз го давам полека-лека, няма къде да бързам И истината е, че когато дойде Владето отново ще обърне  hahaha

Тути, много топло при вас, голям кеф!

Вярно, че картинките не са толкова красноречиви като думите, ама момичетата ги хваща пролетна умора и не им се пише  Момичета, явявайте се по-често тук  Hug Hug Hug

Сега ви казвам чао до довечера.

# 123
  • София
 Явявам се да ви кажа,че и тук етопло . Бяхме на люлки и пързалки та екстра си изкарахме.
 Тути аз съм най големия мързел ,нали съм и шоп 50%.
 Кога ми се приработи ,легам да ми мине.
 Оти не съм змия и като одим ,ще си лежим. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 17:01 от Шпунц

# 124
  • Кубрат/ Пишурка
 Хайде и аз днес стигнах до комп.
Ама и при мене един голям мързел!Цял ден - с книга в ръка.Е, поочистих терасата,че утре ще чакам пак дръвца, дръпнах по една метла навсякъде,понапазарих.....и цял ден имам един дерт: От сутринта тоалетната ми е запушена!Слагах едни препарати със студена вода, с гореща, сега излях половин шише кислол - няма и няма. Абе губи ми се една кошничка със сапунче от тоалетната,ама тя се "изгуби" миналата неделя! newsm78 Може ли вече повече от седмица,чак сега да е заседнала някъде newsm78 Иначе не пускаме вътре нищо - дори тоалетната хартия се събира в кош. Ръчках и с телове,с железа...  Ще чакам малко и ще изсипя и остатъка от кислола,пък каквото стане!
Шпунц, снимките ги е пуснала Галена,иначе аз ги нямам.Иначе допускаш ли,че до сега нямаше да се похваля hahaha

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 17:33 от Янче-то

# 125
ето ме и мен на линия Hug

Маринче - няма снимки от Родопите-забравихме си фотоапарата и взаимно се обвинявахме с Павел кой е виновния Mr. Green
Защото аз включих батериите на заряд и там си останаха,а той забравил фотоапарата  Grinning Grinning
Имам някоя и друга снимка на телефона ,но още си стоят там Embarassed Embarassed
Ти голямо чистене му дръпна.Наистина времето ни кара май да вършим такива дейности,но аз ще изчакам до събота.Пък до тогава може и да захладнее Joy Joy

Каролинче - с картинки говоря,когато нямам време за повече.Сутрин се включвам от работа и е все на бегом.После като ме грабне работата и........
По природа съм от доста приказливите- дано дойде време да се видим на живо- ще прецените.
То май само аз до тук съм най-несериозната за срещите Embarassed Embarassed

Силно се надявам  на следващата да съм там. Само да сме здрави.

Яне - много е вероятно загубената кошничка да е причината за запушването на WC.
Патила съм от такова нещо.Мога да препоръчам да бръкнеш по надълбоко в чинията- има едно стеснение там - обикновено там се спира.Не от приятните дейности,но като се наложи Embarassed Embarassed
Аз съм го играла ,когато Павел го нямаше в къщи Grinning

Шпунц- поне всеки ден си навън покрай децата Hug Hug Hug

Тути - не всички са чевръсти.Аз съм от припрените и чевръсти,ама ако знаеш колко поразии правя като започна да действам Joy Joy

Танче - хайде отчети се за деня миличка Hug Hug

Жабче - и ти си от оправните и чевръстите.За нула време си спретнала манжичка  за адаша Hug Hug

Мери- къде си ?
Яжка - стискам палци  Praynig

И Айша не е писала снощи,Фури и тя newsm78 newsm78

Аз си дремя пред компа,защото съм решила тази вечер да пържа яйчица Grinning Grinning
Бърза вечеря.Обаче като гледам Павел приключва с дейностите си и трябва да се изнасям към офиса си- кухнята де Grinning Grinning

Хайде до после Hug

# 126
  • София
    Момичета,здравейте!
    Гъбке,аз отдавна те дебна да дойдеш на някоя среща.Срамота е,много време пишеш,а не идваш!
    Янче,много лошо това с кошничката.Трябва ти дълга стоманена тел и я вкарваш с превъртане.Нямате ли работник по поддръжка в училището? Или да ти даде тел,или да дойде да ти свърши работата.Аз съм имала такъв проблем преди доста години и сега не използвам такива кошнички.Купувам си от шприц-геловете.
    Шпунц,времето се оправя и ще те следя кога си в Дружба,за по кИфе.
    Каролинче, Сингапур ми легна на сърцето. Божеее,що не бях сега по-млада. Щях да хвана на някъде.То и сега може,ама не знам как вървят памперсите... Joy
    Приятна вечер,девойки!

# 127
Здравейте, момичета!
Да се обадя и аз, че гледам доста добро настроение ви е обхванало.
Сигурно е от приятното топло време и пекналото слънчице.
Ще има още студени дни, но вече се задава пролетта и настроението заедно с нея.
Аз имах малко проблеми, но са такива, че само аз мога да си ги реша.
Нито съвет би ми помогнал, нито някой друг би ми свършил тази работа.
Решенията трябваше да взема сама и мисля, че започна да се  получава.
Маринче, много офръчна булка си, бравос  Hug
Тути, добре правиш че помагаш в решаването на къщните задачи, така да не ти е скучно  Hug
Шпунц, и ние половин ден със Софи мерим улиците  Grinning
Жабче, много ми харесва твоята дневна програма  Peaceпродължавай все така  Hug
Янче, то пластмасата не се разгражда от кислол и др. химикали /нали ги държат в пластмасови шишета/-Яжка ти е дала точен съвет  Peace
Яжке, крачиш ли и ти по задачките ?
Гъбка, хубава разходка сте си направили  Peace
Кари, ама и ти си истинска фурия в кухнята.Кога наготви толкова много работи  Peace
Ася, Танче,Фури и на мен ми липсват вашите постове  Hug
На всички останали
  Hug Hug Hug

# 128
  • София
E, днес ми е весело като виждам, че са писали хора, дето не са писали от няколко дни - Тути, Гъбка, Яжка, Мери... Липсват и още момичета Здравчето зачезна пак, Фурийка да не говорим от кога я няма...

Хайде, Яжка стягай редиците! Ти си нашия организатор - да следващата среща и Гъбчето, и Мери, и Руми, дето пише отскоро, и Мими, и още кой друг?

Яжка, като минеш през център обади се и на мен да пием кафенце. С владко, без Владко ще се появя на срещата. Плис.  Hug

Аз приключих с една част от задачките, утре от сутринта и аз излизам по други неотложни дела. В четвъртък ще водя детето на детски мюзикъл да видя как ще реагира.   newsm78

Мери, твоят хляб с брашно "Техра" го правя за пореден път и много се харесва. Лошото е, че около нас наблизо няма "Била", а в малките магазинчета и "Фантастико" го няма. Няма да изпускате хубавото време със Софи. Аз вчера сутринта като изведох моя юнак в градинката той започна да джапа по едни локви от разстопен сняг. Тича нагоре, тича надолу. Е, оставих го н
да се изкефи  във водата - бях го облякла с промазан гащеризон и такова яке, гумени ботуши - но по едно време го гледам, че вече се понамокрил отдолу, та се прибрахве с хиляди уговорки.

Тя, Тути така се шегува, че го дава лежерно, тя такива софри спретва всеки ден у дома, направо кулинарна фурия е. Вкусно и разнообразно е там, нали попглеждам във готварския, пък и в подписа като видя свят ми се завива.

Шпунц, какъв мързел си ти? Гледаш две деца, готвиш  всеки ден на цялото семейство, я, недей да скромничиш?

Жабче, вие там с топлото време може и завивки и одеала да перете, ама на нас ни е рано за такава дейност тук.

Янче, какво четеш? Сега ти е паднало да помързелуваш. Малко ли тичаш, още си крехка от болестта.

Мими, къде си?

Апропо, нали се появи баба Мими, защо само така епизодично? Бабо Мими, вече се престраши пиши по-често и ни разкажи за внучето (а) си.

Танчето ще се яви на вечерната проверка, сигурна съм.  Hug

# 129
Маринче, тук беше много топло и всичко е сухо.
Днес даже облякох Софи с пролетни дрешки и без чорапогащник под дънките.
Радвам се, че ти е харесал хляба.
Току що извадих поредния и сега изстива /снимка в кулинарния, за да не се повтарям със снимки/.
Този път го направих 1/4 типов и 3/4 многозърнестото на Техра.
Добре, че ние близо Билла, но пък Кауфланда ни е далеко.
От там взех едно др. черно брашно, но още не съм го пробвала.

# 130
Еееее- съкрати ми живота това електронно преброяване Crazy Crazy
Ние се преброихме още миналата седмица без проблем.
Днес реших да преброя и мама и захванаха проблемите.
Сто пъти ме връща за едно и също нещо,което е правилно написано и казва ,че е грешка.
Един познат ИТ администратор ми каза ,че нещо се били скапали сървърите им,ама дали е това?
Но няма да се отказвам.И утре има време.

Лека нощ милички!

# 131
Проверкаааааа почни! tooth

Прибрахме се след театъра, но до сега не можех да вляза, изписваше ми, че правели профилактика...
Пиесата беше комедия, посмяхме се на воля, Росито и Дилянчето много харесаха бойните пенсионерки и решиха и друг път, пак да дойдат с нас! thumbsup
След представлението седнахме в заведението на театъра на салата, пица и чаша вино. Laughing
Рапорт- даден!

Гледам днес темата живнала, ама като пишат повече хора си е друго! Hug

Яге, приятно изкарване на Боровец! Heart Eyes
Следващия рапорт е от теб, миличка! Joy

# 132
Добро утро, дружки мили!   bouquet Hug  bouquet
Нещо ме затиснаха ангажиментите, та зачезнах. Пък и компа беше малко болен - и той да не остане назад   comp03 
Ей, да знаете, внучетата са най-хубавото нещо на тоя свят
 smile3521

# 133
Здравейте момичета! Heart Eyes
Приятен слънчев ден на всички! Flowers Sunflower

Сложих на мама ми да закусва, пощаджийката донесе рано-рано пенсията й, да ви видя как сте и хващам и аз прахосмукачката!
Като гледам "няма навалица", ама то сутрин всички имаме задължения! Laughing

След обяд съм на репетиция, че на 15.02. нашето читалище има голям концерт в театъра, там сме!
Ще стискате палци да се представим на ниво, то ние си ги знаем песните, но имаме нов акордеонист, че заради това правим често-често репетиции, да се "напаснат" нещата.

Днес закуската от мен, заповядайте!

# 134
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Добро утро, момичета!

Бясна съм....до сега писах, писах, писах и за един миг всичко изчезна, преди да публикувам....Случва ли ви се и на вас? smile3514

Добре че Танита е сложила масата че да се успокоя малко..... newsm47

Танитка, снощи чаках рапорта, ама ти на театър, после пица....разпускаш....Заслужаваш си го! Нямам търпение да се оправи времето и да се видим в Костенец, че да се наприказваме. smile3521

Маринка, не ме хвали толкова много, че се изчервявам като млада булка, еееййй и като се надуя,  моите ще почнат да приритват от глад.... newsm47

Фффуууриии, къде си , слънце ненагледно? Пиши два реда, душко, че много ми липсваш и страдам.....  love001

Мери, и аз правя хлебчета в хлебопекарната, ама само с поглед ги изяждат....В събота им правих за закуска тутманика без втасване на Аелис, ееее ми те го изядоха за отрицателно време и за неделя пак същото искаха....  newsm62  Добре че става бързо.      newsm03

Шпунц, аз съм върла почитателка на шопския хумор, който е толкова автентичен и дори сега звучи актуално. Преди промяната Никола Анастасов се беше заел с неговото популяризиране, ама нещо му попречи да продължи  / предполагам финансови са причините / .
 newsm53

Заболя ме главата толкова се ядосах  smile3507, ....ама ще го преживея някак си.....

Успешен ден на всички!   newsm03

Общи условия

Активация на акаунт