бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 222 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Мисля - в темата за море 500лв се обсъждаха и една мама беше ходила, друга - беше резервирала - провери там  Peace

Ето нещо интересно, на което попаднах http://www.mbriz.com/p4.php

Току-що резервирах в Морски бриз /до Царево/ 3 нощувки.
Все пак искам да попитам дали има някой който скоро е ходил?
Друго си е да получиш актуална информация  Simple Smile

Можете да видите и някоя звезда там! Преди две години Милко Калайджиев летуваше в тези бунгала! Mr. Green Laughing

# 571
Мисля - в темата за море 500лв се обсъждаха и една мама беше ходила, друга - беше резервирала - провери там  Peace

Ето нещо интересно, на което попаднах http://www.mbriz.com/p4.php

Току-що резервирах в Морски бриз /до Царево/ 3 нощувки.
Все пак искам да попитам дали има някой който скоро е ходил?
Друго си е да получиш актуална информация  Simple Smile

Можете да видите и някоя звезда там! Преди две години Милко Калайджиев летуваше в тези бунгала! Mr. Green Laughing
Ауу, само за това си струва човек да отиде, заминавам с тайна надежда за го зърна поне за миг Laughing  Laughing  Mr. Green

# 572
# 573
Здравейте,на 29.07 се върнахме от Ахтопол и искам да кажа че освен че е евтино нищо друго не ми хасеса.Плажа е атски тесен иначе дълъг и почти няма не платена зона ходиш като луд със всичкия багаж докато намериш свободен чадър-5лева.Половината море е пълно с водорасли и камъни/около дискотеката/ и е много мръсно.Има само една  а другите които съм към заведенията на плажа са заключени,направо кошмар.Ние бяхме в бунгала  но далеч от плажа и нямат паркинг.Аби по друг начин  ще повторим в Ахтопол.

# 574
  • В царството на игрите:)
Ще следя темата. Обичам почивки на бунгала!За сега мога да кажа само къде да НЕ ходите:)

# 575
Ще следя темата. Обичам почивки на бунгала!За сега мога да кажа само къде да НЕ ходите:)

Бих искала да разбера  Whistling

# 576
  • В царството на игрите:)
Написах го и в черния списък, въпреки, че не я обичам тази тема!Вили "Мариана" - Поморие
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.120
Моя пост със снимки на един ужасен плаж.
До вили Мариана обаче се намират вили "Ваня", които са съвсем друго нещо. Проблема с плажа и със строителните площадки наоколо остава ooooh!

# 577
  • През девет планини в десета...
ще следя темата Flutter

# 578
Аз искам да попитам тези, които са почивали във Витоша 1 какво е оборудването в кухнята, за да зная с какви уреди и посуда ще разполагам  Peace да не мъкна излишни неща... Колко е голям хладилника има ли камера към него....не ми се разпитва по телефона сега за тези подробности, пък знам , че тук има добри души, които ще споделят с мен   Hug

# 579
Аз следя темата с надеждата най-после да намеря бунгалата, за които мечтая Simple Smile - близо до плажа, новички, чисти,на сянка, с кухненски бокс и детска площадка Simple Smile
Засега не съм ги открила - били сме във Витоша на Китен, в Далас на Поморие, в Захарчето на Камчия и все нещо им липсва. Досега най-близо до представата ми са Витоша 1, ако изключим че плажа си е далечкооо Confused
Бях се настоила за догодина за Арапя, но сега гледах едни снимки на целия плаж от високо - ми то няма много растителност - така ли е? Представях си бунгалата в някакви горички, като на Камчия, но май не е така?
Искам да попитам някой ходил ли е в Райски кът - в Равда? http://pochivka.bg/o-7081-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%BA%D1%8A%D1%82 Изглеждат добре.
Другите за които събирам за отзиви за Зора в Поморие - дали не са много стари??? http://pochivka.bg/o-13443-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … %D1%80%D0%B0-2000
И в черноморец съм си харесала Панорама , но и за там отзиви няма толкова Sad http://bultourism.com/%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B … D0%B0-0-8005.html
Ако може да се направи някаква анкета ли, не знам и аз, или нещо обощено за бунгалата с най-добри отзиви до сега.  newsm78

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 16:22 от Djina

# 580
Аз искам да попитам тези, които са почивали във Витоша 1 какво е оборудването в кухнята, за да зная с какви уреди и посуда ще разполагам  Peace да не мъкна излишни неща... Колко е голям хладилника има ли камера към него....не ми се разпитва по телефона сега за тези подробности, пък знам , че тук има добри души, които ще споделят с мен   Hug
Ако мога да ти дам малко стара информация и каквото си спомням - в кухненския кът има всичко необходимо без микровълнова мисля, не съм много сигурна. И хладилника е голям. Но сме били във Витоша, а не във Витоша 1, не знам има ли разлика вътре в оборудването, но все си мисля, че може да е само по-добре Simple Smile

# 581
Djina аз мислех че най - добри са бунгалата Витоша1 newsm78 - те като че са с най-добри отзиви.... Не съм ходила, нямаше места....

# 582
  • София
Дано завърналите са от море вече да започнат да дават отзиви и аз съм набелязала няколко бунгала и чакам завърналите се да пишат  Peace а още по хубаво е ако има и снимков материал  Praynig
Djina загледах Равда бунгалата понеже съм почивла 5 години подред там,но не мога да се ориентирам къде се намират.Не съм ги засичала поне от страната от която аз съм била,довечера след работа ще се поровя да видя по картата къде са точно,че съм на раб и не е удобно сега.Иначе Панорама в Черноморец и аз търся за тях,но намерих само няколко коментара и нищона което да се позова.
Моя приятелка е сега в Царево и я чакам да се прибере с отзиви от там  Peace
Следя също Витоша 1

# 583
  • София
Сега Djina разбрах защо не съм ги видяла тези бунгала в Равда,те са на края на селото и са доста далече от центъра примерно на 15-20 мин. пеш като аз го ходя за това време и без деца.С кола трябва да заобикаляш защото минаваш точно по търговската улица.За плажа не знам как е но Равда има 4 плажа а този е последния и само на него не съм била,ние сме почивали в други край или по точно м/у Равда и Несебър  Peace за мое огромно съжаление тези бунгала вече не съществуват,бутнаха ги за да правят поредния хотел  Confused

# 584
Djina аз мислех че най - добри са бунгалата Витоша1 newsm78 - те като че са с най-добри отзиви.... Не съм ходила, нямаше места....
Така е, Витша 1 бяха по-добре, поне отвън, някак по-поддържано беше, и за вътре казаха почиващи, че е по-чистичко. Сякаш едните ги поддържа мъж, а другите - жена, ако ме разбираш Simple Smile Иначе базата е една и съща. Впечатленията ми са отпреди 3г. все пак.
Дидолина, да разбирам,че вече ги няма тези бунгала, така ли? Преди време една приятелка работеше в Емералд (така мисля се казваше хотела, някакъв скъпарски), та тя ми беше казвала, че наблизо до него е виждала много  хубави бунгала, с чудесен двор, но не си спомня име. Дали няма да се сетиш нещо?
Иначе ако аз мога да сглобя идеални къмпинг бих взела от Витоша хубавия двор, горичката, от Поморие близостта до плажа, от Камчия - спокойствието Simple Smile Много ми се иска май Simple Smile
Ето тези са ми слабост, ако някой е виждал подобно нещо в БГ да казва Simple Smile http://www.studios-katerina.gr/en/photo-galleryНаправо си мечтая за там, но излиза скъпичко с пътя.  Да не ме разберете погрешно, не започвам спор БГ или Гърция, аз искам да си почивам в БГ, но в нещо подобно. Съгласна съм и на по-висока цена, но да си заслужава. Според мен Камчия е мястото за такъв къмпинг, но  не ми е ясно защо там при такива възможности всичко е изоставено в този вид отпреди 50 г. И още по-чудно ми е защо хората с възможности не инвестират в такива селища, а само в тези огромни хотели  newsm78 Мислите ли, че не би имало възвращаемост  newsm78 Малко се отвлякох, но си задавам такива въпроси, интересно ми е и друго мнение...

Общи условия

Активация на акаунт