Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 657
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, бб тая любов между Бехлюл и Нихал изобщо не мога да я приема. Толкова ми е не на място. Чак на бяс леко ме избива  Laughing
ББ: Ами и мен тъй ме избива, като видя Бихтер и Бехлюл да се гледат като котаци. Пък като знам какво ще се случи съвсем ще ме избие. Ами ще си побеснеем малко. Laughing Laughing Laughing
ББЯвно  Laughing Някакси толкова време да не я погледне като жена и изведнъж, за да избяга....Тъпо е.
ББ: Ами то същото е с Бихтер. Ходел е със сестра й - как тогава не я е забелязал, ами сега като се ожени за чичо му.
Ами ,а де! Мръсникът му с мръсник. Хахахха.

# 76
Момичета, бб тая любов между Бехлюл и Нихал изобщо не мога да я приема. Толкова ми е не на място. Чак на бяс леко ме избива  Laughing
ББ: Ами и мен тъй ме избива, като видя Бихтер и Бехлюл да се гледат като котаци. Пък като знам какво ще се случи съвсем ще ме избие. Ами ще си побеснеем малко. Laughing Laughing Laughing
ББЯвно  Laughing Някакси толкова време да не я погледне като жена и изведнъж, за да избяга....Тъпо е.
ББ: Ами то същото е с Бихтер. Ходел е със сестра й - как тогава не я е забелязал, ами сега като се ожени за чичо му.
Ами ,а де! Мръсникът му с мръсник. Хахахха.
hahaha hahaha hahaha

# 77
# 78
  • София-Лагера
Нихал ми е много противна.
Все недоволна и все мрънка нещо.
Не харесвам такива деца.
Няма нищо свежо в нея.
Филма е великолепен.
А тоалетите са номер 1. Laughing

# 79
# 80
     Mного е красива Нихал тук.  Flutter

# 81
# 82
  • Варна
Нихал ми е много противна.
Все недоволна и все мрънка нещо.
Не харесвам такива деца.
Няма нищо свежо в нея.
Филма е великолепен.
А тоалетите са номер 1. Laughing
Laughing

# 83

Дами , лека нощ и татлъ сънища ви пожелавам !  bouquet

# 84
# 85
На мен ми е мъчно - и за двамата ! Е , мъничко повече за Бехлюл  Wink , но това не е важно ! Представяте ли си да осъзнавате , че безумно сте влюбени в някого и да си давате сметка ,че сте обречени , още преди да се е случило ?! И да искате да се спрете , но цялото ви същество да се стреми към другия човек ! Да потръпвате дори само , когато си спомняте допира на любимия и да се втрисате , когато ви докосне друг . Да плачете от безсилие , представяйки си любимият човек в прегръдките на друг , да чувате ударите на сърцето му , да усещате зовът на очите му ....и да не може да направите Нищо ! Ако си представяте , че можете да преживеете всичко това , да му устоите , да не се промените поне малко и да забравите .... ок ! Аз не мога ! Затова не съдя никого !
Hug ама абсолютно точно казано  Hug

# 86
 gospojata,много вярно и точно казано  Peace

# 87
На мен ми е мъчно - и за двамата ! Е , мъничко повече за Бехлюл  Wink , но това не е важно ! Представяте ли си да осъзнавате , че безумно сте влюбени в някого и да си давате сметка ,че сте обречени , още преди да се е случило ?! И да искате да се спрете , но цялото ви същество да се стреми към другия човек ! Да потръпвате дори само , когато си спомняте допира на любимия и да се втрисате , когато ви докосне друг . Да плачете от безсилие , представяйки си любимият човек в прегръдките на друг , да чувате ударите на сърцето му , да усещате зовът на очите му ....и да не може да направите Нищо ! Ако си представяте , че можете да преживеете всичко това , да му устоите , да не се промените поне малко и да забравите .... ок ! Аз не мога ! Затова не съдя никого !
smile3501 smile3501 smile3501 smile3521

# 88
Бехлюл постъпи точно по "мъжки" в последната серия, като видя, че нещата излизат извън неговия контрол и хайде да го няма. Как не се замисли как ще гледа чичо си, когато я натисна в атилието още? А изведнъж го хвана много съвеста. Двоен стандарт, според мен. Че и обвинява Бихртер за това, като че тя беше инициатор, а не той. Много слабохарактерна проява според мен.
А иначе за анкетата, бих постъпила като Бихтер, бих отговорила на предизвикателството на Бехлюл. Тя е мъжко момиче, налага си размума над чувствата, и даде воля най-накрая на тези чувства, дето бушуват в нея, на старастта и копнежа; само дето ако Бехлюл си заслужаваше щеше да зареже всичко и всички, и да продължи само с нея. Да избягат, както казват в турските филми. Ама не. Според мен тя очакваше точно това от Бехлюл и затова даде воля на чувствата си. Докато той въобще няма такива намерения. Чак се чудя какво точно очаква от нея: не и предлага никаква алтернатива, но и не може да я гледа с чичо си. Е тя какво, сама ли да тръгне след него? Горкото момиче...
А иначе Къванч много му отива драматична роля, лошият му поглед е пъти по-добър от усмивките му...

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 00:01 от nuzaria

# 89

Общи условия

Активация на акаунт