Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 680
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Кога но спохожда любовта?

Идва тогава когато най-малко сме я очаквали.Връхлита ни със силата на снежна буря-обгръща ни в своята мъгла,сетивата ни изтръпват,в очакване на онази искрица която ще ни  донесе  така желаната топлина.Спохожда ни като вълшебен сън от който не искаме да се събудим.Магията в него е толкова силна,толкова обсебваща,така силно искаме да докоснем това вълшебство.Но идва момента на утринното пробуждане,в очакване магията да се случи в този ден.
Магията наречена любов.Може и да e клиширано,изтъркано....

Магията се крие в един поглед,в един кратък отрязък от време когато оставаш сам с любимия,в едно потрепване на мускулче,в неволното докосване,в една изречена дума,в уханието...
За да ни обсеби,да усетим неустоимата сила на привличането на сливането...

Но дали тази магия се появява в точното време?

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 02:34 от Slawena

# 91
  • София-в сърцата на моите деца
 Grinning

# 92
  • Пловдив

Добро на всички.

# 93
Добро утро! Hug

# 94
Горкият рибар отнесе кавгата от г-н Сюлейман  Laughingс такава радост отиде да им занесе прясна риба на хората ,пък те така да го обидят. Laughing

# 95
# 96
Добро утро, чудесна тема, още малко ако бях изчакала и сигурно щяхте да стигнете пак до 49 стр. Браво на вас, пишете и пишете, супер сте. Хубав ден.

# 97
Добро утро и от мен ! снощтната серия не можах да я гледам.58 ли беше newsm78.Не я намирам никаде качена.Някой може ли да ми помогне Praynig

# 98
Биска, предполагам, че Алекс ще я качи по-късно и ще даде линк към vbox7.

# 99
Изгледах снимките от интервюто.Защо нашия красавец е с количка и с бастун?Тая жена с него да не е маика му? newsm78
  bouquet

# 100
Изгледах снимките от интервюто.Защо нашия красавец е с количка и с бастун?Тая жена с него да не е маика му? newsm78
  bouquet

Преди да замине за Америка Къванч е контузил крака си играейки баскетбол Болките са били доста силни Тези жени са от агенцията му

# 101
Момичета знаете ли от къде може да се свали музиката на серияла

Здравствуйте!  Aşk-ı Memnu  -  мой  самый  любимый  сериал!  Смотрела  его  на турецком  языке.  Вы  очень  счастливые,  так  как  у  вас  есть  возможность  смотреть  его  на  родном болгарском  языке! Простите,  я  не  умею  писать  по-болгарски...... Вот  по  этой  ссылке  можно   прослушать    и   скачать  всю  музыку  из  сериала:

http://mp3.tac.az/index.php?name=News&op=Article&sid=15347

Здраствуйте!!
Добро пожаловать!
Смело можно писать по русский,эсьли есть что нибудь непонятно,будем спрашивать! smile3525 smile3525

# 102
На мен ми е мъчно - и за двамата ! Е , мъничко повече за Бехлюл  Wink , но това не е важно ! Представяте ли си да осъзнавате , че безумно сте влюбени в някого и да си давате сметка ,че сте обречени , още преди да се е случило ?! И да искате да се спрете , но цялото ви същество да се стреми към другия човек ! Да потръпвате дори само , когато си спомняте допира на любимия и да се втрисате , когато ви докосне друг . Да плачете от безсилие , представяйки си любимият човек в прегръдките на друг , да чувате ударите на сърцето му , да усещате зовът на очите му ....и да не може да направите Нищо ! Ако си представяте , че можете да преживеете всичко това , да му устоите , да не се промените поне малко и да забравите .... ок ! Аз не мога ! Затова не съдя никого !
Hug ама абсолютно точно казано  Hug

Ужасно е. Имаш чувството че гориш. Дори усещаш болката от огъня.
Точно колкото неустоима и неповторима е магията, толкова е и изпепеляваща емоцията. След това си напълно изцеден и изтощен. Опустошен.

# 103
   Добро утро  Hug
  Много точно казано,Славена  Hug и дали идва на подходящото място с подходящия човек? Ако отговорът на всички тези въпроси е не, тогава  преди човек да се впусне в нея,би трябвало да се запита-а дали ще имам сили да се преборя с всички обстоятелства,които са против любовта ми  и дали другият ще има тези сили? Сложен и труден въпрос с неясен отговор.  Ако изпитва и най-малкото колебание, че е готов на всичко-трудности,жертви и обрати,би трябвало да се откаже преди огънят да разруши и опустоши живота му и този на другите.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 10:32 от charovnica

# 104
  • София
Добър ден,  Flutter

Да споделя,че и аз не възприемам Н-Б . Confused И друг път съм го казвала...

За вчерашната серия - еми ядосах се на Бехлюл!  Naughty Егати,все едно тя го е насилила за нещо. Той бяга,а тя какво? Къде да отиде,когато не иска да го вижда? когато и каквото той иска и реши.Еми не може така. Tired И сега ще си тръгне за няколко дена и като види,че не му минава,ще си дойде и ще я натиска по коридорите.  ooooh! Това  е мнението ми накратко.  bowuu

Приятен ден.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт