, но това не е важно ! Представяте ли си да осъзнавате , че безумно сте влюбени в някого и да си давате сметка ,че сте обречени , още преди да се е случило ?! И да искате да се спрете , но цялото ви същество да се стреми към другия човек ! Да потръпвате дори само , когато си спомняте допира на любимия и да се втрисате , когато ви докосне друг . Да плачете от безсилие , представяйки си любимият човек в прегръдките на друг , да чувате ударите на сърцето му , да усещате зовът на очите му ....и да не може да направите Нищо ! Ако си представяте , че можете да преживеете всичко това , да му устоите , да не се промените поне малко и да забравите .... ок ! Аз не мога ! Затова не съдя никого !
ама абсолютно точно казано 

и дали идва на подходящото място с подходящия човек? Ако отговорът на всички тези въпроси е не, тогава преди човек да се впусне в нея,би трябвало да се запита-а дали ще имам сили да се преборя с всички обстоятелства,които са против любовта ми и дали другият ще има тези сили? Сложен и труден въпрос с неясен отговор. Ако изпитва и най-малкото колебание, че е готов на всичко-трудности,жертви и обрати,би трябвало да се откаже преди огънят да разруши и опустоши живота му и този на другите. 
Егати,все едно тя го е насилила за нещо. Той бяга,а тя какво? Къде да отиде,когато не иска да го вижда? когато и каквото той иска и реши.Еми не може така.
И сега ще си тръгне за няколко дена и като види,че не му минава,ще си дойде и ще я натиска по коридорите.
Това е мнението ми накратко. 

Препоръчани теми