Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 27

• 53 742
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • BG
И аз искам такава гледка, кавато Бех имаше т терасата на стаята си, да си пия всяка сутрин кафети . Бих беше с ужасни тоалети в началото на серията. Като я видях какво навлича върху белия потник и се изумих. Много е неприятно това нейно постоянно преследване на Бехлюл, обаче мамдмоазел не е вчерашна, много е проницателна , да видим дали ще успеят да приспят подозренията и. Стана ми мъчо за моя любимец Хилми и много достойна постъпка от страна на Нихат, зае страната на баща си.

# 437
  • Карлово
момичета от къде може да се изтегли целият сериал

# 438
  • София
На няколко пъти в близък план на Бихтер сякаш имаше доста пъпки замазани с грим, но си личаха.

Усети се мадмоазел, ама защо си мълча толкова време, една от многото допуснати грешки.

Не мога да се сетя Аднан имаше ли си вражда с Хилми или заради бабуняка Фирдевс му отмъщаваше?
Какъв противен смях има само това ..... недоразумение  Confused

Нихалчето пък вечно изяла лимон.  Joy

# 439
  • Варна
Тая Бихтер вика на майка си че тършува в чужди вещи а тя какво прави

Бихтер няма голяма разлика от майка си  smile3513

Наблюдавам и как тъничко съблазнява Бехлюл, бута се да е насаме с него, да го заобиколи.

Като капак, за да успокои съвестта си, изпитва изкуствена ревност по него, а какви ги върши иначе...

И е много долна и лицемерна, тя ненавижда прислугата, и Дениз, не обича и децата, но пуска изкуствени криви усмивки и се прави на заинтересована. Гледа отвисоко, а такива личности не ми допадат, затова мнението ми е такова.
На мен ми иде Бихтер да я  #2gunfire но се успокоявам че тя сама ще го свърши и няма да си цапам ръцете  Mr. Green

# 440
dterziiska,Страхотни са снимките 

# 441

На мен ми иде Бихтер да я  #2gunfire но се успокоявам че тя сама ще го свърши и няма да си цапам ръцете  Mr. Green

И мен ме мъчи същото желание,ама... Stop ще почакам.
Дожаля ми като ги слушах с Бех да разказват за детството си,ама мама  след края на филма изрече соломоновски Naughty -" Като полубездомно кученце е живяла,затова и сега постъпва като безсрамна кучка". ooooh!
Тя ненавижда жени като Бихтер и все поучава зетьовете,вместо да играят табла да вземат да погледнат в телевизора hahaha hahaha

Май само мен ме вълнува...
ама като се чудя откак са и я купили....
 А и в Турция забелязвам че има доста такива коли , такава марка /от сериалите забелязвам де Blush/

Като гледам и по другите сериали всички представителства на големите автопроизводители са спонсори и така рекламират колите си,затова и толкова често ги дават в едър план/колите,де/

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 01:13 от di-ni

# 442
  • У дома !
И аз най-накрая да пиша тук......
Бих постъпила по същия начин във всяко едно отношение........ като Бихтер!
Като се поставя в дадена ситуация на нейно място и да ви призная всякаш виждам себе си.......много странно....дори.....някой път още преди да е казала нещо или да е направила нещо......знам,че ще стане Laughing защото и аз така бих се държала...... Embarassed

# 443
И аз най-накрая да пиша тук......
Бих постъпила по същия начин във всяко едно отношение........ като Бихтер!
Като се поставя в дадена ситуация на нейно място и да ви призная всякаш виждам себе си.......много странно....дори.....някой път още преди да е казала нещо или да е направила нещо......знам,че ще стане Laughing защото и аз така бих се държала...... Embarassed
newsm10 newsm10 newsm10

# 444
# 445
  • Пловдив

Добро утро.

# 446
Добро утро Hug

Кафето от Мариана,палачинките от мен.Да ви е сладко! Grinning

Успешен ден на всички,нищо,че е вторник-неспорник! Wink

# 447
Аз виждам нещата от малко по друг ъгъл.
Виждам как след като и двамата са наясно,че привличането между тях е непреодолимо,Бехлюл започва да се измъква лееееееко,леееееееко-като   Animal Snail.Това точно не приема Бихтер!
Изживяла съм тази ситуация-да взема нещата в свои ръце,защото на мъжете много,много не може да се разчита!Случващото се в тази серия снощи може би,ще се повтори но с много по-голяма сила към края на филма?
Раздвоена съм от това,че наистина не бива да се случва това и всеки път се моля Аднан или някой друг да ги засече още в началото,докато нищо кой знае какво страшно не се е случило и знам,че няма да стане /за да стане филм все пак/ и това,че няма как да устои човек на красотата  на единия и на другия.
И все пак наистина си мисля,че тя все още не го обича,нито той нея,че все още са на етап кой над кого ще надделее като характер и желание.На всички в живота ни се е случвало така-да се мъчим да докажем по-силния си характер над партньора си.
Възхитена съм от образа на Нихат!Може би нарочно,за да го противопоставят на вятърничавия Бехлюл,но образът му е самото съвършенство!!!Надали в живота се срещат толкова чисти,честни,верни и справедливи хора като Нихат!

# 448
Аз виждам нещата от малко по друг ъгъл.
Виждам как след като и двамата са наясно,че привличането между тях е непреодолимо,Бехлюл започва да се измъква лееееееко,леееееееко-като   Animal Snail.Това точно не приема Бихтер!
Изживяла съм тази ситуация-да взема нещата в свои ръце,защото на мъжете много,много не може да се разчита!Случващото се в тази серия снощи може би,ще се повтори но с много по-голяма сила към края на филма?
Раздвоена съм от това,че наистина не бива да се случва това и всеки път се моля Аднан или някой друг да ги засече още в началото,докато нищо кой знае какво страшно не се е случило и знам,че няма да стане /за да стане филм все пак/ и това,че няма как да устои човек на красотата  на единия и на другия.
И все пак наистина си мисля,че тя все още не го обича,нито той нея,че все още са на етап кой над кого ще надделее като характер и желание.На всички в живота ни се е случвало така-да се мъчим да докажем по-силния си характер над партньора си.
Възхитена съм от образа на Нихат!Може би нарочно,за да го противопоставят на вятърничавия Бехлюл,но образът му е самото съвършенство!!!Надали в живота се срещат толкова чисти,честни,верни и справедливи хора като Нихат!
newsm74  202uu

# 449
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро момичета след като прочетох промото за епизодите довечера си мисля,че бихтер пак ще се измъкне като невинно момиченце което използва чувствата на другите за да прикрие свойте прегрешения.

а ето го и него
Аднан не може да повярва, че Бихтер тършува в стаята на Дениз. Бихтер пък продължава да настоява и да се озлобява. Тайната за опита за самоубийство на Фирдевс излиза наяве. Пейкер отива на гости на Бихтер в много неподходящ момент. Пейкер е убедена, че Аднан се възползва от Нихат, а сестра й се опитва да я разубеди.

Бехлюл се опитва да успокои Бихтер. Здравословното състояние на Бешир не е много добро и всички са притеснени. Бехлюл подозира, че Дениз знае повече, отколкото трябва. Бихтер започва да избягва Елиф, дали това нейно поведение няма да я издаде? Нихал и Бюлент се притесняват след скандала на Аднан и Бихтер

интересно ми едале Фирдевс ще си промени поведението спрямо Дениз след като се разкрие всичко. Ползотворен ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт