Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 32 919
  • 516
  •   2
Отговори
# 300
Момичета,

за тези от вас, които се ивярват в способноста на човешкия организъм да се справя с болестите сам или с помощта на естествени продукти, споделям, че утре, 12.10.2011 г. от 18 ч в сградата на ул. Шипка 6 (отстрани на Централния кооперативен пазар, виж в http://bgmaps.com) моя приятелка ще води лекция на тема "Здрав имунитет без лекарства". Ще се обсъждат особеностите на актуалния сезон и ще бъдат представени продуктите на Аквасорс.

# 301
Момичета, разбрах, че тази седмица няма да има среща с психоложката.
Искате ли да се съберем по стар навик в

събота, 15.10.2011 г, в 14.00 ч в кафене Фиоре в Мега Мол ?

# 302
  • Русе
Аз ще дойда

# 303
и аз ще дойда също с най голямо удоволствие Simple Smile

# 304
  • Русе
Момечета, къде се изгубихте? В събота нали ще имаме среща в 14 часа с психоложката?

# 305
  • Русе
Ехо, момичета.

[b]В събота 22.10.2011год. в 14 часа пред сграда на Здравко Чампоев. Не знам дали ще има среща с психоложката, но ако няма, ще ходим на кафе.[/b]

# 306
ще доида  newsm10

# 307
  • Русе
tarpelivka , ако имаш координати на други момичета им пиши за срещата, защото не всички четат в Бг Мама. Нека отново се съберем както преди много.

# 308
  • Варна
Momicheta iskam da vi pomolq za suvet.Mnogo sum pritesnena,poneje v petuk trqbva da mi slagat zamrazeni embr,no imam  vuzpalenie i gubichka.Kazaha mi che nqma problem no me e strah che nqma da se hvanat.Pomosht.

# 309
  • Русе
Ами щом се притесняваш, според мен изчакай да ти е наред всичко с микробиологията и тогава направи ЗЕТ. Аз лично вероятно така щях да направя. Мисля, че е важна средата в която ги връщат бебочетата. Нека и другите се изкажат.

# 310
и на мен ми казаха че не е проблем но на 2-та ЕТ кашлях и нищо не стана аз лично бих го отложила защото вече си мисля че бъдещата мама трябва поне отначало да е здрава иначе и мен ме чака ЗЕТ но искат и поне едно прясно на естествен цикъл но нещо не се получава

# 311
stefanqshka, и аз бих те посъветвала да отложиш трансфера. По-добре сега да отидат на вятъра парите за Естрофема и за лечението на възпалението и гъбичките, отколкото да отидат на вятъра хубавите ембриончета!  Peace

# 312
И аз подкрепям на 100% мнението на Мариета.Защо ще ти кажат,че не пречи,а във всяка клиника искат чиста МБ преди опит-щом няма значение.Отложи си опита,оправи се и на чисто след това,хем да ти е спокойно,че си направила всичко както трябва.

# 313
  • Варна
Mnogo vi blagodarq za otgovorite.Shte pomislq seriozno i shte govorq seriozno s doktorkite v klinikata.

# 314
Момичетаааааа,  newsm44

в събота, 29.10, от 14 ч - среща с психоложката ни Веси в помещението на Фондация "Искам бебе"! 
Peace

Общи условия

Активация на акаунт