Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 32 924
  • 516
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Мерси KaRoLa    bouquet

# 331
  • Варна
Петя,съгласна съм с теб,но единственото което можем да направим е да призовем другите мацки да сме по сериозни и да се организираме.Мацки да не предаваме Мариетка все пак доста се потруди за нас.И аз вече ще съм на линия и ще съм от сериозните.

# 332
  • Варна
Пожелавам на всички бъдещи мами лека бременност,да са спокойни и да си направим среща с бебетата,когато се появят. Laughing

# 333
  • Русе
Пробвах stefanqshka , но както виждаш почти никой не пише в сайта. Информирах и във Фейсбук на когото имам профилите, но вече нали съм без Фейс, вече не знам. Все пак винаги има надежда да се съберем повечко, както бяхме на първите срещи. За мен, човек не трябва да се изолирва, но всеки решава сам за себе си. Дори и да нямаме голяма група, поне ще се виждаме на кафе тайфата. Надявам се да има момичета, които да се присъединят към нас.

# 334
Според мен,честно казано, проблема е в това, че малко хора знаят за това. Аз случайно попанах при вас. Да не кажа,че се натрапих Simple Smile

# 335
  • Варна
Карола не си се натрапила и се надяваме скоро да се запознаем лично.

# 336
аз тази събота съм на линия скъпи момичета .Скъпа Карола ела и ти няма да съжалявашмного е приятно да се чувстваш добре с хора който виждаш за първи път от срещите се връщам заредена с много положителна енергия

# 337
Еййй, мерси ви за топлото посрещане Simple Smile Ако не мине котка път ще дойда Simple Smile

# 338
  • Русе
Карола, как ще се натрапваш.  Hug Тази темичка е за всички момичета-жени с проблеми. Всеки е добре дошъл. Групата е именно за това, да обменяме инфо, опит, да споделяме, защото проблема е до болка познат на всяка една от нас.

# 339
здравейте момичета от мен аз не можах да дойда 3 седмици защото бях все на работа а тази събота ще бъда в софия за да правя надявам се трансфер на естествен цикъл така че по нататъкк да се надявам да се видим baby_neutral Praynig Simple Smile

# 340
  • Варна
beba УСПЕХ а на Карола искам да кажа,че ще се радваме да дойдеш и да видиш колко е забавно.Мацки на кое барче ще сме?Мариетка ще дойдеш ли и ти?

# 341
Извинете ме за въпросите дето ще ги задам ама не знам кого да питам... Аз съм след аборт в 20 г.с и след 20тина дни ще минат три месеца от тогава. Искам да попитам имате ли идея какви изследвания мога да си направя, преди да подновим опитите и къде и също така къде може да се направи една спремограма? Благодаря ви. Честно казано към момента не знам към кой гинеколог да се обърна,защото си загубих доверието към тези, при които ходих Sad Може да е било лошо стечение на обстоятелствата и да не съм права, но...... към момента така го чувствам Sad

# 342
  • Русе
KaRoLa , аз мисля, че за изследвания, най-добре доктор трябва да ти каже какви. А що се отнася до спермограма, според мен трябва да я направите в репродуктивна клиника, тези правени в лаборатории като Здраве, никой не ги признава. Ние сме с мъжки фактор и правихме две спермограми: едната в Малинов, а другата в Тутракан. Ти сама си прецени, но според мен дай повечко пари за спермограма, но поне ще сте сигурни в резултатите. Като се замисля май най-близко е в Тутракан, да си направите такава спермограма. Между другото, аз съм бременна след ИКСИ в Тутракан при д-р Богомил Бойчев.
Трябва да решим къде и го да си направим нова срещичка, вероятно в събота, такава ни е традицията.

# 343
Аз по принцип имам час за Тутракан за 16.12 и май май чак тогава ще ни кажат какво точно да направим. Не знам дали има място за притеснение, но мисля, че с предната бременност постъпихме малко неразумно и неподготвено,затова искаме от сега да се подготвим и да направим каквото може. Моят аборт беше при Любо Бойчев преди два месеца и нещо.

# 344
  • Русе
Много съжалявам че ти се е случило това KaRoLa . Горе главата. Братята Бойчеви са добри специалисти. Тази събота ела на срещата ни.

Момичета, предлагам:
среща на 12ти ноември от 14 часа в сладкарница НЕДЕЛЯ

Общи условия

Активация на акаунт