Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 489
  • 516
  •   1
Отговори
# 345
Ехеййй, много ме радва активността в темичката ни! Чудесно е, че живна! Сега остава да съберем още хора и да подновим срещите с психоложката!  Hug

В събота съм първа кипра на срещата!   bouquet

...Искам да попитам имате ли идея какви изследвания мога да си направя, преди да подновим опитите и къде и също така къде може да се направи една спремограма? Благодаря ви. Честно казано към момента не знам към кой гинеколог да се обърна,защото си загубих доверието към тези, при които ходих Sad Може да е било лошо стечение на обстоятелствата и да не съм права, но...... към момента така го чувствам Sad

Карола, както бях писала в Русенската тема, съвсем скоро (още другата седмица!) отваря врати първата репродуктивна клиника в Русе. Като се видим в събота ще ви разкажа!  Hug

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 13:38 от Margaritka

# 346
  • Русе
Дано, дано Мариетка, да се съберем голяма групичка.

# 347
  • Варна
Хайде в Събота всички мацки на линия. Hug

# 348
 doh верно беее Simple Smile Значи ще може там??? Ако е така ще е ИДЕАЛНОООО!!!

# 349
  • Варна
Момичета,както се очакваше теста ми е отрицателен.Напразно се надявах.

# 350
  • Русе
Ех миличка, не губи надежда. Следващия път  ще е  твоя успешен опит.  Hug

# 351

не се предавай следващият път е за нас неуспелите ще има и за нас  EFP

# 352
# 353
  • Варна
Мацки днес беше много хубаво.Много се радвам,че се събрахме по голяма групичка. Hug

# 354
Аз пак хартисах Sad От кога си мечтая за хубав почивен ден, в който да мога да дойда Sad

# 355
  • Варна
Карола хайде другата събота от 14:00ч. в сладкарница "Неделя".И всички други мацки и да се съберем пак такава групичка,а защо не и повече.

# 356
Другата събота ще имам гости,че ще празнувам РД. Вие се почерпете по едно кафе за мое здраве!!

# 357
Късмет на чакащите положителен тест момичета. Момичета, не се отказвайте от мечтите си, те не са химери!
А в Неделя пуши ли се? Защото ако не при някоя хубава събота, може да се присъединя към вас.

# 358
Не, Маги, не се пуши! Не можем да си позволим с толкова бременни да стоим на задимено!  Grinning Peace
Добре дошла си винаги!   bouquet

# 359
  • Русе
Момичета, тази събота нали пак ще се съберем в сладкарница Неделя, по същото време в 14 часа. Надявам се да сме голяма тайфа пак.

Среща на 19ти ноември - събота, в сладкарница Неделя, от 14 часа

Общи условия

Активация на акаунт