Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 504
  • 516
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Да да да  всички на линияяяяяя.

# 361
  • Русе
Момичета, нали не сте забравили за утре:

Среща на 19ти ноември - събота, в сладкарница Неделя, от 14 часа

# 362
Не съм забравила ама имам търчане,че подготвям РД. Пийте по едно кафе, а който не може да пие кафе чай, за мое здраве. В неделя съм рожденичка!!   food010

# 363
  • Варна
Карола поздравявам те за рождения ден.Да си жива и здрава.И аз се оказа,че ще пропусна понеже започнах работа и тази събота по изключение ще работим.

# 364
Момичета, нали в събота, 26.11  в 14 ч сме на линия в сладкарница "Неделя"?  Peace

Имам инфо за бременните и интересуващите се от съхранение на стволови клетки от плацентата:
На 25.11, петък, от 16 ч в новооткритата репродуктивна клиника в Русе, фирма, занимаваща се с това, ще направи презентация и ще отговаря на въпросите ви. Ако има желаещи да посетят презентацията - свържете се с мен по начините, посочени в сайта ни:

http://invitrorusse.com/bg/

До скоро!   bouquet

# 365
  • Варна
Момичета ако не ми мине котка път утре ще се видим. Hug

# 366
  • Русе
Аз за съжаление няма да мога да дойда.

# 367
и аз не мога да доида днес излезе спешен ангажимент Weary

# 368
Здравейте момичета, с радост искам да се присъединя към вашата групичка, от Русе съм почти на 27г. и скоро ми предстои второ инвитро , но този път се местим при Бойчев. С първия опит който беше точно преди година имаше бременност но за кратко три дни след като тръгнах на работа започнах да кървя и така 10дни докато не падна плодното сакче и открихме НК клетките иначе сме с мъжки фактор, и ще се радвам някой с подобен проблем да ми даде надежда, че май са много трудни тези клетки newsm78.

# 369
Здравейте момичета, с радост искам да се присъединя към вашата групичка, от Русе съм почти на 27г. и скоро ми предстои второ инвитро , но този път се местим при Бойчев. С първия опит който беше точно преди година имаше бременност но за кратко три дни след като тръгнах на работа започнах да кървя и така 10дни докато не падна плодното сакче и открихме НК клетките иначе сме с мъжки фактор, и ще се радвам някой с подобен проблем да ми даде надежда, че май са много трудни тези клетки newsm78.
Не са зор вливките Wink
Я ми виж подписа?
Има много вливки в него  Laughing

# 370
  • Русе
bibka-bibibka , добре дошла в нашата групичка. Ще се радвам да се запознаем на живо. Предполагам, че и тази събота пак ще има срещичка.

# 371
на тази среща в събота и аз мисля вече да присъствам очаквам с нетърпение да се видим Laughing

# 372
Здравейте ,момичета waveyБих искала да се присъединя към вашата групичка Simple Smile
Казвам се Пламена и съм на 30год.с първи(и надявам се последен) опит ИКСИ .14 ден от трансфера ми се пада този петък....звъннах преди малко в лаборатория Здраве,но оттам ми казаха,че резултат могат да ми дадат чак в понеделник newsm12 Ако може да ми препоръчате лаборатория,която може да ми даде резултат в същия ден smile3525

# 373
  • Русе
Здравейте, не съм писала тук, но да дам отговор на mon_shery. В лабораторията в хирургическия блок до асансьорите резултатите излизат след 3-4 часа. Може и да има и друга, разбира се, но аз в нея правих. Много ти стискам палци.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 14:56 от Meggysan

# 374
Meggysan,благодаря ти за бързия отговор  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт