Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 506
  • 516
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
mon_shery ще се радваме да се присъединиш към нашата групичка. Както ти е писала Meggysan , в хирургичния блок на партера, до асансьорите има лаборатория, която работи 24 часа и там кръвните изследвания стават за 3-4 часа. Аз дадох кръв в 8 и в 12 вече имах резултати от Бета ЧХГ се казва теста. Хайде стискам палци, и чакам на срещата да се похвалиш с хубави новини.  Hug

МОМИЧЕТА, ДА НАПОМНЯ, СРЕЩА  В СЪБОТА НА 3ти ДЕКЕМВРИ ОТ 14часа В СЛАДКАРНИЦА "НЕДЕЛЯ"

# 376
  • Русе
И резултат поне като моя Simple Smile.

# 377
Благодаря ви момичета Hugутре сутрин ще отида да го пусна...пък дано се е получило newsm17
Петя78,тази събота имам ангажимент,но другата с удоволствие бих се присъединила към вас Hug
Meggysan,то като твоя е ясно ,че няма да е(имахме само едно фоликулче и съответно една яйцеклетка),но и на едничко ще съм happy smile3521

# 378
# 379
момичета, каква е цената на теста? Rolling Eyes

# 380
момичета, каква е цената на теста? Rolling Eyes
Между 16 и 18лв. ще те излъжа с точност колко беше там.

# 381
  • Русе
17 лв

# 382
Parvo se izvinqvam za latinicata,no kredora mi otkazva da obarne na balgarski....Predi malko si vzeh rezultata i sam mnogo ama mnogo obarkana newsm12  :(Rezultata e 1.9 pri ref.st. 0.5-2.9 ..12 den mi e...Parvona4alno kato kazah na dok kaza che e nisko,no kato mu kazah,che mi e 12 den i ref.stoinosti pak kaza4e e dobre i utre me izvika da sme napravili urinarniq i da me videl na videozon....neshto se otchaqh savsem....

# 383
  • Русе
mon_shery  и аз мисля, че е много ниско, но знае ли човек. А тези реф.стойности не са ли за отрицателен тест? Нека някой по знаещ се изкаже по въпроса. Hug

# 384
  • Русе
За съжаление и аз мисля, че е много ниско Sad. На 12 ден би трябвало да е поне 50-ина, ако не и доста повече, това разбира се в повечето случай. Най-добре повтори след 2 дни, утре няма смисъл да те гледа на видеозон.
 Hug

# 385
Мон  шери, добре дошла сред нас! Не съм запозната с тези мерни единици, но и на мен ми се вижда въпреки това ниска стойността за 12-ти ден... На коя клиника си пациент и къде пускаш ЧХГ? И да, най-доброто действие в момента е пускане на ЧХГ през 48 ч!  Peace

Момичета, радвам се да ви съобщя, че нашият град се сдоби с така дългоочакваната специализирана репродуктивна клиника! Това е Медицински център "Репродуктивно здраве - Д-р Щерев" Русе:

http://invitrorusse.com/bg/

http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … 30-36&lang=bg

Обърнете внимание на Дните на безплатната профилактика - ще бъдат осъществявани безплатни прегледи и консултации и цитонамазки!  Peace

Всяка една от вас знае как да се свърже с мен!

# 386
момичета утре съм на работа от 7 .00 до 19.00но другата събота се надявам да съм на линия

# 387
мили мои момичета теста е положителен чхг-514,2 пожелавам на всички същият резултат Grinning

# 388
# 389
браво увеличават се EFPрадвам се многодогодина ще има много newsm30

Общи условия

Активация на акаунт