Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 511
  • 516
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Браво biba79  newsm44. Честито. Може да си в нашата групичка на близнаците.

# 391
Биси, бравоооооооооооооооооо!  smile3501 Не съм се съмнявала в теб, особено като те видях в събота!

Момичетаааааа, ставаме все повече и повече успелите!!!  newsm44

# 392
Здравейте, тук ме покани KaRoLa   bouquet, тя и ме светна за новата Клиника "Щерев", искам да знам за тези безплатни прегледи, ако някой е запознат, профилактичен, тъй като преживях 2 неприятни интервенции през септември, включва ли и някакви изследвания ?

Аз съм от Русе и се боря за детенце и се надявам на много приятни емоциии като вас Simple Smile)))))  Hug Praynig

# 393
 Hug Hug Hug Hug Аз и за срещата ти казах, да не забравиш Simple Smile

# 394
Момичета, прекрасно интервю:

http://www.savova.eu/pdf/gracia.pdf

Antonelly, първо добре дошла в нашата виртуална компания, а в събота те очакваме и в реалната!  Peace

Часовете за безплатни прегледи бяха изчерпани още вчера...  Confused Прегледът е само преглед, не включва друго, освен гинекологичен преглед и консултация с някой от специалистите от София. Ще видим как ще протече този първи опит и ако е успешно, се надяваме всеки месец при нас да идват специалисти от АГ болница "Д-р Щерев" София, които да дават консултации и да преглеждат.

# 395
Марго, както разбираш, аз и Antonelly следващия път сме първи на опашката. Важното е хората бързо да ви научат и все повече жени да знаят,че има на кого да разчитат преди да забременеят и повреме на бременост! Аз съм едно от тях,нали знаеш  Hug

# 396
Благодаря за приветстването, аз работя и събота до 18 и 30, тази се очертава да заминем извън града, но ако не заминем ще се опитам да дойда поне за 1 час да се запознаем Simple Smile))

Ех, този мой пуст късмет, по-рано да бях разбрала да си запиша час , но нищо , другия път! (пък може и да съм бременна тогава, знае ли човек  Whistling Whistling Whistling)

# 397
  • Ruse
Здравейте момичета,аз съм нова във форума но гледам тук едни срещи се уговарят в Русе бих желала да се присъединя тази седмица срещата остава ли в Мега Мол Русе?

# 398
Добре дошла сред нас, Ивон!

Преместихме сбирките

в събота от 14 ч в сладкарница "Неделя",

така че заповядай там!  Hug

# 399
Момичета, ето информация за януарската инициатива на Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев" Русе за Дни на безплатните спермограми, гинекологични и терапевтични прегледи:

http://invitrorusse.com/bg/

Очакваме датите през януари 2012 г, в които специалисти от АГ болница "Д-р Щерев" София ще осъществяват прегледи и консултации.

# 400
Безплатни гинекологични прегледи: на 07. и 14.01.2012 г. по 5 прегледа при д-р Кунев и 5 прегледа при д-р Константинова.
Безплатни спермограми: на 13. и 20.01.2012 г. по 5 спермограми
Безплатни консултации с терапевт: всеки понеделник, сряда, четвъртък и петък по 2 консултации.

Hug Praynig Hug
Как да се запишаааааааааааа Simple Smile

# 401
Е как как???
Обаждаш се на един от двата телефона, дадени в сайта, или пишеш мейл на посочения в сайта мейл!  Peace Уточни за кой лекар и на коя дата искаш час!

# 402
  • Ruse
Благодаря ще присъствам Simple Smile

# 403
Ние сме по-рано при вас Sad Ще дадем този шанс на двойки,които имат повече нужда от това. Надявам се до тогава да имаме нужда от други консултации Simple Smile

# 404
Аз исках да напиша "Как да не се запиша" т.е как може да пропусна такъв шанс, ама нали съм блейка  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт