Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 516
  • 516
  •   1
Отговори
# 405
Записвай се Simple Smile Успех на прегледите (ако не се видим пред това)

# 406
  • Ruse
Момичета съжалявам че не можах да дойда вчера но имах ангажимент пишете кога ще бъде следващата сбирка ще се опитам да дойда тогава.

# 407
Момичета-кокичета,

надявам се, че 26.12 е почивен ден... Какво ще кажете за среща на

26.12 от 14 ч в сладкарница Неделя?

Дотогава - Весела Коледа! santa2

# 408
  • Варна
Momicheta sujalqvam za latinicata no imam problem s kompa.Pojelavam vi veselo izkravane na praznicite i mnogo sbudnato jelaniq prez novata godina da sme jivi i zdravi.Shte se vidim sled praznicite.

# 409
Ако някой смята да дойде на 26.12 от 14 ч в сладкарница Неделя, моля да си мръдне лявото ухо  Mr. Green . Ако никой не пише тук, и аз няма да се засиля да отвися сама там вместо да му ударя един слеобеден сън. Че откакто съм тръгнала на работа такава екстра не ми се е случвала...

Весела Коледа на всички!  santa2

http://greetings.icq.com/greetings/cards/10021/

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 18:31 от Margaritka

# 410
Здравейте момичета, първо искам да пожелая на всички хубави празнични дни. На всички ни пожелавам за следващата Коледа да гушкаме или очакваме нашите толкова желани и чакани бебета.
Моята "статистика" показва, че за сега от 13 момичета, за които аз се сещам, имаме  6 бременни в групата. Това си е много добро постижение. Дано ставаме все повече.
Относно срещата в понеделник 26.12. аз не мога да кажа, че със сигурност ще дойда, защото от 27.12. до 30.12. ще работя, а хич не съм готова за това, което ще трябва да свърша и може да ми се наложи до последно да тичам по задачи.

# 411
  • Ruse
аз много исках да дойда ама ще си ходим на село и няма да мога да дойда.

# 412
честита коледа отдавна не сме се виждали днес имам EFPи успех на всички

# 413
Честито, beba2003!  И на финала newsm32.

# 414
честита коледа отдавна не сме се виждали днес имам EFPи успех на всички

Браво, Биси! Ейй, все повече ставаме! УРА!  newsm44 Мая, ревизирай статистиката!  Peace Grinning

# 415
Аз ще съм номер 10 Simple Smile

# 416
Момичета,

след изчерпване на часовете за безплатни гинекологични прегледи и спермограми през м. януари 2012 г, днес МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе разширява спектъра на безплатната профилактика със следното предложение:

Уважаеми пациенти,
през януари 2012 г. освен безплатните гинекологични и терапевтични прегледи и спермограми ще Ви предложим и безплатно доплерово изследване на бременни м/у 5-ти и 7-ми лунарен месец: на 18. и 19.01.2012 г по 5 изследвания при д-р Кунев и 5 изследвания при д-р Константинова.

Доплеровото изследване е модерен високоспециализиран ултразвуков скрининг за профилактика на високо кръвно налягане по време на бременността, изоставане растежа на плода (хипотрофия), отлепване на плацентата и др. Резултатите в референтни граници гарантират нормалния обмен на кръв между майката, плацентата и плода (фетоплацентарна единица).

За записванe се свържете с нас по познатия Ви начин чрез мейл на info@invitrorusse.com или с обаждане на тел. 082 511 869 или 0887 73 18 14.

Бременните да не се ослушват!  Grinning   bouquet

# 417
Здравейте!

С голямо удоволствие Ви съобщавам, че от м. януари 2012 г. периодичните сбирки на

Ла Лече Лига Русе

ще се осъществяват в Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев" Русе!

Заповядайте на неформалните срещи на ЛЛЛ ако:
• Очаквате бебе и искате да знаете повече за това как да кърмите
• Вече кърмите и искате помощ за някои особени предизвикателства
• Имате нужда от информация за въвеждане на твърдите храни или отбиване
• Искате да срещнете други кърмещи майки и да споделите опит
• Интересувате се да прочетете повече за кърменето, раждането и родителството

Първата сбирка на ЛЛЛ в Медицинския център ще се състои на 13.01.2012 г. от 10:30 ч. Очакваме Ви!

# 418
# 419
  • Варна
Veseli praznici momicheta. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт