Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 493
  • 516
  •   1
Отговори
# 60
Честита Баба Марта и от мен за всички Вас!!!Дано другата пролет,всяка една от нас да държи или очаква своето мартенско вързопче/чета!!! newsm51  ylinfant  ylinfant 

# 61
Честита баба марта момичета,бъдете винаги засмени,румени,червени!

Мариетка благодаря ти за бързия отговор!

# 62
Честита баба Марта! Вярвам, че сте имали един усмихнат и спокоен ден newsm10. Много забременели през този единствен "женски" месец:  pregnantnew05:  preggo

# 63
  • Варна
[/pre]Честита Баба Марта милички  bouquet.Да сме весели,засмени,бели и червени,по позитивни и дано тази година се сбъднат повече от мечтите ни.Много ми е приятно да чета какво пишете.Много се радвам,че Марги ще ни събира,за да обсъждаме проблемите си,защото много имах нужда от това.Ще се видим в Събота. Hug

# 64
  • Русе
Честита Баба Марта и от мен, момичета. Да сме живи и здрави и до края на годината всяка една от нас да има така желаното бебе newsm17. С нетърпение очаквам съботната ни среща. Hug

# 65
Момичета, за съжаление няма да мога да дойда тази събота - баща ми преди 4 години получи тежък инсулт, гледаме го у дома и от два дни не е добре...  Sad Ще ми отнеме малко време да пренаредя "програмата", но смятам, че другата събота и нататък ще се класирам!  Peace

МНОГО ще ми липсвате, но се надявам да прекарате добре и без мен  newsm10.

Да не забравя: днес внесох в Общината до Кмета исканията ни за промени в условията за кандидатстване по местния фонд "Ин витро". В понеделник ще внеса копие на писмото и в Общински съвет, защото се оказа, че са отделни институции!  ooooh!
Писмото е разгледано и вече препратено към отдела на моята "приятелка", с която се срещнах преди 2 седмици  Mr. Green

Очакваме включване!  Naughty

# 66
Съжалявам за проблемите с баща ти. Дано се подобри. От разстояние ще ти го пожелаем и ще стискаме палци нещата да са добре. Момичета срещата ни остава нали?

# 67
  • Русе
Мариетке съжалявам за баща ти, дано се оправи бързо.
Аз ще се радвам да се видим момичета - в събота.

# 68
Момичета, експресът идвааааааааааааааааааа!   animal037
С което искам да кажа, че утре съм на срещата, дори се очертава да съм малко по-рано там!  newsm35

# 69
Много ще се радваме, че ще дойдеш.

# 70
Как мина срещата?Разказвайте. Hug

# 71
Срещите минават много добре. Всяка събота се събираме и ставаме все повече. Мисля, че за всички е много приятно и полезно. Даваме си кураж и съвети и обменяме опит. Хубаво е, че витае позитивният дух. Сега обмисляме следващите стъпки в исканията към общината, че нещата са много замрели от предните години. Страхотно е, че я има вече тази група. Най-сетне и в Русе.
А на теб успех до края. Ще следваме твоите стъпки.

# 72
Идва ми се нещо на вашите срещи.
Нещо ме вле4е Laughing
А стъпките са ясни-вяра,надежда,доверие,усмивка и 4удесата се слу4ват Hug

# 73
Благодаря ви за поредния хубав съботен следобед!   bouquet Вчера вече и психоложката ни Диди беше с нас  newsm44 .
Вали, ти сега гледай трите сладкишчета, за сбирки животът е пред нас! Пък и така, както е тръгнало, нищо чудно да се организираме и нашата група да посети Варна някъде през лятото, ей тъй, за кеф!  newsm68  Nature Sunny

Хубаво е, че всеки път идват нови момичета. Да, знам, ще кажете:"Не, не е хубаво, защото това означава, че тези хора са много". За съжаление ние не можем да променим тази статистика, но е в нашите възможности да направим всичко възможно всяка една от нас да има така желаното дете. Стъпка в тази посока е разгласяването на проблема, приобщаването на хората и работата с тях.

И тъй като днес е Заговезни - прощавайте, мили момичета, ако по някакъв начин съм обидила или засегнала някоя от вас!   bouquet

# 74
Ей,за жалост пропуснах срещата а така исках да дойде но бях далеч от Русе.А така исках да ви разкажа за срещата с д-р Персенска и да ми вдъхнете малко кураж за биопсията че нещо ме е обзел страхът.
И да днес е заговезни и на мен простете мили момичета!

Общи условия

Активация на акаунт