Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 497
  • 516
  •   1
Отговори
# 75
Деси, сега си пропуснала, но пък другата събота е пред теб. Аз точно по време на вашата среща ще съм на преглед при д-р Персенска. Да видим и на мен какво ще каже. После ще докладвам. Ще си мисля за вас, а вие ми стискайте палци. Би трябвало в неделя да се върна.
Вали, много ще се радвам да можем да те видим в Русе или във Варна. Може да направим среща на  бебета ин-витро от Варна и Русе. Така ще видим колко много сме постигнали и резултатът от усилията, които сега полагаме. Дай Боже да има все повече успели момичета и многоооооо бебета.
Нека и ние да простим и на нас да ни се прости каквото трябва.

# 76
Такаааааааа, днес според плана внесох и в Общински съвет писмото с искането за промяна на условията за кандидатстване по местния фонд "Ин витро". Очакваме включване!  newsm10

Рапорт даден!  smile3519

# 77
Честит празник мили дами!

Пожелавам ви здраве и много късмет!
Бъдете обичани и обичайте и не се отказвайте от мечтите си!
Прекрасен ден!

# 78
  • Русе

Честит празник мили дами! С пожелания за сбъдване мечтата на всяка от нас, да станем мами в най-скоро време!

# 79
  • Варна

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК милички.Нека сме по обичани,желани и усмихнати.

Срещата в събота беше много хубава.Дано тази събота сме повече.  bouquet

# 80
Честит празник, мили момичета!

# 81
Момичета, днес бях поканена от Д-р Константинова  newsm20 на заседанието на Здравната комисия и в неговото начало съвсем на кратко изложих устно в най-общ план какви промени искаме да се направят в условията за кандидатстване по местния фонд Ин витро!  newsm44
Веднага след като излязох дадох интервю на журналисти от в. Бряг и Телевизия Делта. Така че може би утре ще излезе във вестника, а по ТВ Делта не знам кога ще е интервюто.
Това не е толкова важно, де. Важното е, че размърдахме пластовете!  newsm10

Днес беше един чудесен, прекрасен, смислен 8-ми март!!!  newsm44

# 82
Чудесна новина, Ети и то на нашия ден!!! Вятърът на промяната задуха smile3501.

# 83
  • Варна
Sypeeeeeeeeeeer.Bravo

# 84
  • Русе
В днешния брой на вестник Утро /9,03,2011г./ имаше публикувана статия за местния фонд и за исканата промяна на условията за кандидатстване.

# 85
  • Варна
Момичетаааааааааааааааааааааа   обадиха ми се от фонда,че сме одобрени Party На 25.03. ще отидем с моя мъж да вземем одобрението и да пътуваме към Варна да го занесем и да почваме процедурата Hug Много съм щастлива,че мръднахме крачка напред.

# 86
Бравоооо! На 25.03 е Благовещение - най-благата вест да чуеш много скоро след това!  Hug  newsm10

# 87
  • Варна
О супер.Дано,дано.

# 88
  • Русе
Честито stefanqshka . Много се радвам за Вас и ви  пожелавам успех. Ще чакаме да чуем хубава новина от теб. Praynig Hug

# 89
Момичета в събота пак няма да мога да дойда сигурно  Sad.А във вторник отивам в София за да ме проследят за биопсията и незнам колко дни ще отнеме това.Исках само да споделя с вас че ме е обзел панически страх защото чета и чета за тази лигавица и всичко клони към ендометриоза.Направо ми е настъхнала косата вече тотално изпращявам.
Но ако организирате в събота  ранно кафе ще дойда с удоволствие.
Мариетка браво на теб това е 1:0 за теб в тази борба.
Stefanqshka честито,желая ти успех и скоро чакаме  : :EFP
Хубав уикенд момичета!
Момичета моля може и на лични но някоя да ми каже кой градски транспорт отива от автогарата до клиниката?
Благодаря ви

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 11:47 от desislavajekova

Общи условия

Активация на акаунт