Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 503
  • 516
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили момичета. За мое съжаление тази събота пак няма да мога да дойда сигурно.   

Мариетка, относно срещата ти със Здравната комисия в Общината е изключителна новина. Дано всичко върви безпроблемнно за напред. 

А на теб Stefanqshka честито! Желая ти успех и скоро положителен резултат. 

Приятна събота и неделя момичета.
До скоро. Simple Smile

# 91
  • Варна
Много ви благодаря момичета за отзивите.Днес много хубаво си изкарах на срещата.Нямам тарпение да доиде следващата събота.  bouquet

# 92
Надявам се, че следващата събота и аз ще се присъединя. Вече се върнах. И мен ме чака биопсия. До скоро.

# 93
Момичета, брошурите на Фондация "Искам бебе" за Русе ще са готови в четвъртък, в събота ще донеса една част.
Мислете за подходящи места, на които да сложим и да разпространяваме добрите новини!  Hug  newsm10

# 94
  • Варна
Супер Марги.Ще ги налепим из града.

# 95
  • Русе
Тази седмица срещата пак ли в събота ще е /понеже 19ти март е работен ден/. Работещите като мен, няма да могат да дойдат на срещата.

# 96
привет от София,днес дойдох.В събота се надявам да си дойда и после да се върна тук отново.По първа преценка на док. проследяването ще свърши събота.И после сряда-четвъртък  ще е биопсията.Излезе имунологията излезе и представете си ще пия аспирин протект и незнам ще го напиша ли правилно "Респистим плюс защото има леко завишения на антифосфолипидни антитела и на Б клетки.Това е за сега,и специално за Мария-наближават 7900 номер на фонда,стискай ние сме,още малко

# 97
Деска, супер е, че се обаждаш! Усещам те вече далеч по-спокойна и няма как да не е така, след като си при товя лекар!  newsm10

Петя, права си за съботата, ама аз едва вчера разбрах, че ще е работен ден, щото нали съм безделница...  hahaha Ако мнозинството ще работят в събота, нека да преместим по изключение срещата в неделя, на същото място, по същото време?
Само аз не знам дали ще мога да дойда.

# 98
  • Русе
Нека другите да кажат, аз съм работеща и няма как да дойда в събота. Зависи от другите как са.

# 99
  • Варна
И аз съм от безделниците Joy така,че ако искат работещите да е в неделя срещата няма проблем.

# 100
Дескоооо,виждам  че наближават и стискам,ама така или инъче сме за есента!!!Като хванем и отпуските-тъкмо!Айде чакаме те да разказваш -дано да успееш да дойдеш в събота   love001

# 101
Момичета, с риск да ви прозвучи егоистично, бих помолила да се съберем пак в събота по следните причини:

В неделя майката на мъжа ми (мразя думата "свекърва", ужасно ми звучи, имам чувството, че псувам някого!  Mr. Green) има рожден ден. Така или иначе трябва да се съобразявам с режима на Мртинчето и с този на болния ми баща, за да можем въобще да отидем да уважим жената. Та затова не бих могла да "изжонглирам" с още един ангажимент...  Sad

Днес си дадох сметка, че нито следващата събота - 26.03, нито по-следващата - 02.04 ще бъда тук  Sad Така че имайки предвид, че утре брошурите ще са готови, ми се иска да мога да ви дам и да обсъдим местата, на които да ги поставим. За целта предлагам който може да дойде тази "работна" събота, 19.03, а аз ще оставя на присъстващите брошури и за останалите.

Хубаво ще е да се видим, за да разкажа какво се случи тази седмица, после да си препредадете информацията и материалите и да можем да действаме по план, за да се подготвим подобаващо за априлските събития.
Това последното прозвуча `га че ли ще готвим Априлското въстание  smile3540 , ама май не е лъжа!  smile3508

# 102
Мариетка, то си е направо Априлско въстание. Аз искам много да дойда, но не зная още как ще работим в събота. Имам едно предположение, че може би ще мога да дойда. Иска ми се да дойда, защото имам една идея за брошурите, която да споделя с вас. Пък и нали пропуснах миналата събота. Може би ще трябва да поизчакаме хората до по-късно в кафето, за да са приключили работа. Ако случайно не мога, ще ти се обадя или ще ти пиша на лични.

# 103
...Може би ще трябва да поизчакаме хората до по-късно в кафето, за да са приключили работа.

Аааааааа, за чакането - ще чакаме!  Grinning

# 104
Аз в събота ще пътувам към Русе но няма да успея да хвана срещата,имам час в клиниката за 11:40 и след обяд ще хвана някой автобус за Русе.Явно много съм изостанала със срещите ви незнам въобще за какви брошури става въпрос.
Но ако някоя от вас иска може да пием кафе понеделник или вторник?

Общи условия

Активация на акаунт