Контейнери за кърма

• 7 330
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За чашите, да те успокоя - не се ядосвай! Peace
Служат за куп неща и ги ползвам и до ден днешен - и за храна като трябва да се пренася, и за нарязани зеленч. и плодове и за пиене (да не ми чупи чашите) вече, защото е на 3 г. детето... и какво ли не.... И кремчета и др. десерти като правя, пак стават, а това, че има и капаци е удобно, за да ги затварям за съхранение. Е, вярно, че и аз имах прекалено много, но за 3 години успях доста да употребя, а и те не са вечни и поизхвърлих. Laughing
Но да - това с пликчетата звучи добре... Само да намеря най-евтините... Peace

# 16
Аз в момента ползвам пликчета на Лансинох - показаните по-горе и съм много доволна.; 25бр. за 14.50лв.Що се отнася до захранването- просто си го размразяваш и си го държиш в хладилника без проблем 24ч. и си отсипваш колкото ти трябва. Аз не замразявам повече от 200мл. с цел да го използвам за 1 или 2 пъти след като размразя.

# 17
Контейнерчета за кърма  на НУК.

# 18
къде се продават тези пликчета за замразяване на кърма? в бебешки магазини ли да търся или по аптеките?

# 19
В бебешките нагазини. Виж също и в онлайн магазините за бебешки стоки.

# 20
Здравейте, мами!
Искам да попитам тези пликчета за еднократна употреба ли са?  и след като пише, че са стерилни, нали не е необходимо пак да ги стерилизирам преди употреба. Аз си купих помпа на авент и в комплекта има 2 контейнерчета, но пише да не се използват повече от 4 пъти Simple Smile

# 21
Здравейте, мами!
Искам да попитам тези пликчета за еднократна употреба ли са?  и след като пише, че са стерилни, нали не е необходимо пак да ги стерилизирам преди употреба. Аз си купих помпа на авент и в комплекта има 2 контейнерчета, но пише да не се използват повече от 4 пъти Simple Smile

Има контейнерчета, които бива да се стерилизират, и са за многократна употреба.
Има и пликчета-като показните от мен по-горе, които са за еднократна употреба, и са стерилни.

Общи условия

Активация на акаунт