Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 041
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден на Стиляна и на Гергана! Много здраве и весели игри!

Честита месечинка на Вико! Да папка, да спинка и да слушка!  bouquet
Мери, много ти е хубава тортата  Hug

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 10:16 от de3demonka

# 136
  • София
Прелитам, за да поздравя (макар и с голямо закъснение) милите ми февруарчета!
Честита 3 годинка на нежната Рая, лъчезарната Ина, умната Йоана, сладка Анна Тарталеткова (Кас, липсваш мииии), хубавата бузана Емма, юнака Дани, сладура Гого, сладката Стиляна, усмихнатата Таня и на всички останали февруарчета! Бъдете здравички и много щастливи!

Много са ни хубави февруарчетата! И умни!
Мери, Алина, страхотни торти!
Ели, цункай Вико!

# 137
                      Честит Рожден Ден на Таня на beni_f, Дани бърборани на zlatina77 и Габриел на pepinka83!

Здраве, щастие и весели игри!

# 138
Прелитам, за да поздравя (макар и с голямо закъснение) милите ми февруарчета!
Честита 3 годинка на нежната Рая, лъчезарната Ина, умната Йоана, сладка Анна Тарталеткова (Кас, липсваш мииии), хубавата бузана Емма, юнака Дани, сладура Гого, сладката Стиляна, усмихнатата Таня и на всички останали февруарчета! Бъдете здравички и много щастливи!

Много са ни хубави февруарчетата! И умни!
Мери, Алина, страхотни торти!
Ели, цункай Вико!

Честит Рожден Ден на Таня на beni_f, Дани бърборани на zlatina77 и Габриел на pepinka83!

Здраве, щастие и весели игри!

И аз се присъединявам към тези поздрави  Blush Вече четвърти ден съм болна от грип , имам 39 градуса Т и ми е много зле  Tired Пазете се , че грипът е много лош  Hug

# 139
И аз да поздравя всички мили дечица,които пропуснах.Бъдете живи и здрави мили дечица.   bouquet  bouquet  bouquet

Ели,честита месечинка на Вико. Леле,кога мина цял месец.... Shocked

Иво ми беше болен тези дни.Кашляше като магаре и тази седмица си се гледаме вкъщи...Вече има подобрение,педката каза да си пие лекарствата до Неделя и повече няма...

# 140
Здравейте!Аз съм от майките дето четат,но не пишат.И ние след една седмица сме рожденници и съм затруднена с подаръка,моля за помощ.Решили сме да му купим акумулаторен мотор,който за момента да се кара в къщи ,а кота се постопли на вън.Бихте ли ми помогнали с избора-на марка,цена..предимства ,недостатъци...Благодаря предварително!

# 141
Само да копна малко инфо:
И ние днес бяхме на ДК.Вико се оказа лакомник  Crazy....+5см и + 2 кг ,което е равно на 56см.-5.600кг. Shocked Shocked Джипката нищо не коментира,освен че ме посъветва да давам вит Д и пресни сокчета  Laughing Stop...Аз само кимам  Mr. Green Биха ни и ваксина-хепатитната.Аз Държа Вико,Стела държи мен,таткото държи Стела ,абе дядо и ряпа ...+ докторката и сестрата  Crazy
П.П тези килца ги трупаме само от кърма
.
Ади,успех с излекуването на Ивчо.А бебо как е?Шава ли или се тиши?
Ави и на теб бързо излекуване,ти си лепнала от нашия вирус,много е упорит и скапан мамичката му Close
Честити да са днешните рожденници!
.....В чудо съм се видяла за подаръка на Стела.На практика има всичко и продължава да иска всичко newsm78.Като я питам-"Това искаш ли?"-"Да",Онова искаш ли?-"Да" Laughing

# 142
Еленитке,браво на Вико.Чудесно си расте детето.... Hug
Бебока хич даже не шава...Само го сръчквам да вземе да се размърда,че да не се вкарвам във филми... Laughing Дано и после да е такъв кротушко...

# 143
Благодаря ви момичета ,че се сетихте за нашата пораснала Дани
Честит рожден ден и от нас на всички рожденници нека бъдат много здрави и щастливи и да ви радват много

# 144
Честит Рожден Ден на Таня на beni_f, Дани на zlatina77 и Габриел на pepinka83!
Много здраве, усмивки и безгрижни игри!

Ели върха сте!  Hug
И аз бях в голяма чуденка, момичетата имат всичко момичешко, за това купихме влак с дъъъълги релси, получи се  Peace

# 145
  • Варна
Честито на празнуващите днес!

пепи1975  на този адрес гр.Варна, ул.Цариброд, 92 има голям
 избор от акумулаторни коли и пр.
http://www.alfabg.com/index.php?p=category&cid=11&page=1

Това, при вариант, че Варна ти е опция за пазаруване  де...
Подаръците, бързо ги решавам, в последно време...тротинетка
е последния от нас за РД-то .
Браво на шишкото ти elenia все така да расте, за другата
консултация питай кИфтета с гарнитура или без да ги даваш...
...аман от тези съвети за сокове и витамини Whistling

# 146
  • sofia
Днес пак много празнуващи!!!

Честит рожден ден, Светлин на Камчо, Давид на Джой, ЯНЧЕТО на Вяра, ПЛАМЕНКА на Ели, Маги, Боян и Мадлен!
Бъдете здравички, много игри и усмивки!
Частит, празник мами!

Ели, честита ви първа месечинка, кога мина цял месец! А теб специални похвали пред строя! Браво, все така да продължавате с оригинала! Grinning

Имахме желание днес да ходим в парка, ама май ще ни се размине ...

# 147
Честит Рожден Ден на сладкия, набеден за бандит чешит Светльо на мама kam4o! Да е все така усмихнат и слънчев!

Честит Рожден Ден на Давид на мама *joy*! Да е силен и непобедим!

Честит Рожден Ден на Пламена на slanchice1! Да е здравичка и винаги озарена от слънчеви лъчи!

Честит Рожден Ден на Яна на GoldenEyeful Да е все така прелестна и очарователна!

Честит Рожден Ден на Магдалена на Nadenceto4! Да е винаги широко усмихната и много щастлива!

Честит Рожден Ден на Мадлен на yana-varna! На тази малка прелест пожелавам много весели игри и безгрижно детство!

# 148
  • София
Честит Рожден Ден на Яна!
Честит Рожден Ден на Светльо!
Честит Рожден Ден на Пламена!
Честит Рожден Ден на Давид!
Честит Рожден Ден на Мадлен!
Честит Рожден Ден на Маги!
Живи и здрави да са всичките Grinning

# 149
  • София
Честит 3-ти Рожден ден на