Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 318
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София

...на срещата бременна ли беше? Thinking Laughing

Да, а малко след това разбрах

# 571
Ето още една бъдеща мама: Wink  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=72275

Да почерпя за РД  Grinning

Йееееееееееееееееееееее.....Кат , суперрррррррррррррррр

много се радвам за теб.......... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
дано всичко мине успешно, ауууууууууууууу...

ще ти следя профила когато мога............. Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Пази се.....цункииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
А така ,да ви изпусне човек за  миг от поглед и темичката пак се напълни с бременелки.

Кат, страхотна новина, супер се радвам за теб..   Hug Hug Hug Лека и спокойна бременност със здраво и спокойно бебче на финала.   bouquet
Вики радва ли се?

# 573
  • Варна
Лелелееее супрески новини!
Лека бременност!!!

# 574
  • Бургас
Ето, който си му е мъжа при него- гушка се  Laughing. Резултатно при това! Laughing Радвам се за всички, леко и приятно !

# 575
Здравейте! Хайде и аз да се похваля, както е тръгнало...  и аз ще ставам мама на още едно февруарче Simple Smile Още не знаем пола в 12 г.с. и 5 дни съм.
Таня е на Тополовград, аз работя и чакам с нетърпение да излязя в отпуск от 18-ти, че от началото на годината въобще не съм почивала.
Целувки и поздрави на всички мами, дечица и коремчета!  Heart Eyes  Hug

# 576
Уаууу!Много страхотни новини днес!
Албенка,супер!Лека бременност мила!
..харесаха ви февруарските деца и решите да ги повторите:)
Ох,много бременни!Доиска ми се да потретя! Crazy Crazy Crazy

# 577
Ели, душичка не се чуди мила, три е чудесно да имаш! Благодаря ти и много  Hug

# 578
Давай, Ели, 3 за щастие Laughing
Бени, честити ти 2 чертички...Лека бременност и щастлив финал:)

# 579
Здравейте! Хайде и аз да се похваля, както е тръгнало...  и аз ще ставам мама на още едно февруарче Simple Smile Още не знаем пола в 12 г.с. и 5 дни съм.
Таня е на Тополовград, аз работя и чакам с нетърпение да излязя в отпуск от 18-ти, че от началото на годината въобще не съм почивала.
Целувки и поздрави на всички мами, дечица и коремчета!  Heart Eyes  Hug

Лелеееее Бени суперрррр новина,  да се пазиш и ти , всичко ще е ок...

Страхотни новини .... Радвам ви се безкрайно,  да знаете... Hug

# 580
Бременлиикииии Hug Hug Hug.Лека и безпроблемно бременеене и здрави, пухкави бебчета  Hug

# 581
  • ВАРНА
Ихаа, страхотни е, че отново си имаме бременни мами. Лека и безпроблемна бременност Ви желая  Hug и страхотен февруарски финал   bouquet

Ние имаме други неща за изпълнение и все още не можем да планираме бебе. Искаше ми се децата да са с малка разлика, но така се стекоха обстоятелствата, че ще бъдат живот и здраве с голяма.

Емчето не иска да ходи на градина, с яслата беше свикнал, но сега му е трудно явно. Проблема е ходенето сутрин, дори с рев го оставям понякога. Бързо се успокоява и цял ден няма проблеми, но той казва, че не иска да ходи. Госпожите са изключително доволни от него, справя се с всичко там. И стихчета вече учи, но твърди, че не иска на градина. Знам, че е временно и ще отмине, когато се сформира неговата група нещата ще си дойдат на мястото. Сега е с по-големи деца в сборна група и с госпожи по заместване.

Такива неща покрай нас. В отпуск сме, но и на плаж не ходим. Времето не позволява тези дни. Водили сме Емч само един път на плаж това лято. Дано следващата седмица да е добра за моренце.

Хубав ден   bouquet

# 582
Дез, този куриоз-ние дето живеем на моето, ходим рядко на плаж, го срещам все по-често напоследък...И ние сме били 3-4 пъти това лято...
Иначе за градината-и Киара не иска да ходи, понякога и плаче, но това е от както са сборни групичките-тя нали е от най-малките и явно й е трудно да се впише...Не харесва и заместващите госпожи, които само суперлативи ръсят за нея.Даже я предложили да участва в откриването на учебната година със стихотворението "Аз съм българче" Имам леки опасения, че сценичната треска доста ще я залюлее, но ще видим...
От септември ще бъде в друга групичка-с наборите и със 2 любими февруарчета-Мони на Ави и Илиянчо на Златомирка, отделно най-добрата й приятелка от блока също ще е с нас-заформя се страшна агитка-госпожите да му мислят Laughing

# 583
  • Бургас
Бени, хайде и на теб лека и приятна!
Вие пък се оплаквате от малко мрънкане за градината.... Аз вече мислено организирам как ще  качваме на колата Стефко и с натъпкване ще го вкарваме в сградата на градината заедно с баща му. Изобщо, ама изобщо не очаквам да мине гладко при нас. Гледам им и менюто, супи, манджи, нашия изобщо не проявява интерес никакъв сам да държи прибори. Имам големи надежди към хората там да го вкарат в пътя. Днес например, за разходка от 1 час, го извлачвах със суркане от 2 места ,  един брой продавачка оставихме възмутена, че пипал всичко (това в детски магазин!  Shocked) и два пъти го връщах от стълбището на кооперацията, беше се запътил нанякъде сам и чисто гол  Rolling Eyes.
Както виждате, не ми минава дори и идеята за още едно дете. Освен ако не последвам логиката, че за да ти стане по-лесно трябва да си направиш сам по-трудно. Пък и дококлкото имам спомен трябваше и мъж за тази работа да стане. Laughing

# 584
Виви, организирайте се в началото поне, таткото да го води-така ще си спестиш много сърцераздирателни моменти.Четох,че когато детенце е по-привързано към единия родител/ майката най-често/ е добре другия да го води в началото ...
Госпожите са  се сблъсквали със всякакъв темперамент деца, така че Стефко едва ли ще ги учуди...По-скоро мисля, че то ще се изумиш колко много неща ще научи от там-и хубави, и лоши Laughing

Общи условия

Активация на акаунт