ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Честит син Валентин на мама Софи!    

Честит син Борис на мама Фентъзи!    

# 121
От преди малко:

Днес в 18:00 ч. се роди сина ни Борис - 3640 гр., 51см., нормално раждане. (Фентъзи гърл)

Да й е живо и здраво синчето, а Фентъзи бързо да се възстановява и да дойде да разправя как е минало.
ей това е изненадааааааа  Hug
Фентъзи изпревари всички и само ни информира без много много да ни върти на шиш
Да й е жив и здрав малкия Борис...май ние сме дружината на мъжките майки
 Hug
Опасна е кога е родила кога ни извести,ех че странна еуфория ме е заляла скачам тука  Mr. Green

Момичета в неделя отивам да ми отлепят мехура че не мога да стоя N на брой дни с такова разкритие и ако тръгне бебо ще се раждаме...това е  Peace

чао и ще надничам за още бебета...за днес 3 хич не е малко  bowuu

# 122
  • Варна
Честито на Софи и Фентъзи  Hug

# 123

Скъпа Софи,Честит да ви е Валентин!!!! Да е жив и здрав, много палав и да има безкрайно много късмет!
Желая му прекрасно детство, изпълнено с много любов и безгрижие. hug: Hug Hug
              Целувки от нас
                               БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

# 124
Леле и фентъзито родило!    Shocked   #Crazy
Аз съм изпуснала много .....  
Нещо не ми се четеше тези дни, пък и много работа   newsm78
Сега съм за малко тук - само да се разпиша  Laughing
През седмицата гледах как племенника бута корема на снахата    Laughing много интересно за мен беше изживяването.  Peace Чакам го с нетърпение и съм казала, че ще се завърна отново у дома и ще напусна мъжо като се роди малкото     Heart Eyes   Всички са в потрес     baby_neutral Joy  А, аз само чакам голямото събитие   Blush
Ох, да не забравя да честитя на фентъзито сина й! Желая й много щастие !    bouquet

# 125
Добър ден и от нас, то стана вечер  Wink
днес нямах нет, и за това не съм писала.
Ние сме 2 в 1 , но имам контракции, почти цял ден. не са болезнени да видим до къде ще устискаме.

Честити бебчета на мама Вероника85, мама Софи и мама Фентъзи гърл.
Да са ви здрави, щастливи, да растат весели и много радост да ви носят.

За името: Някой беше питал и ние не сме стигнали до консенсус. Но мисля, че по-скоро аз ще отстъпя, понеже за бъдещата кака се наложих /ако ме разбрахте ,че много сложно се изказах/

Хайде хубава вечер от нас. Аз ще слагам масата, че народа вече не се трае.

# 126
  • Somewhere over the rainbow
Сетих се - сега като няма Вигантол, какво ще давате? Ние се чудим дали да не поръчаме от чужбина на някой приятел. Чужбинските мами нека споделят при тях как е с Вит Д-то?
Това кога трябва да се даде на бебето ?  newsm78

Честити бебчовци на Фентъзи, Софи и Вероника -да растат здравички и щастливички!!!

Въпрос към родилите мами-тези , които сте пили Арника наистина ли по-леко родихте?

# 127
Да ти кажа и снахата питаше за тази арника . Тя не вярва шото аз й казах, че е верно и тя вика, че не била чувала!   newsm78

# 128
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито на Фентази, Вероника и Софи  smile3525 ДА са им живи и здрави бебчетата и да слушкат, ама не много  Crazy
Аз имам някакво чувство че в понеделник ще раждам, но и аз не знам защо, просто така  newsm78 А ако не към края на седмицата ще отида да ме видят.
Днес ми взеха кръв и урина и ме "зарадваха" че имам цистит и ще се лекуваме след като родя. Не стига че и от цитонамазката открили нещо  #Crazy Аз бебе ли ще гледам или по лекари ще ходя като родя. АГ-то каза до 7 дни след като родя да отида, е това означава че като ни изпишат с бебка да минем от там, че после кога пак ще  го разхождам детето 40км. а няма как да я оставя сама  ooooh! Е оплаках се, сори. Успех на Анилеви и който има нужда  Hug
Лека вечер  Simple Smile

# 129
Мими джоното, сигурно ще трябва д апиеш антибиотици.    Confused
Не е приятно, но ще трябва да се лекуваш, докато е време!     Peace
Радвай се, че са ти ги открили рано  Naughty
Дано всичко да ти е наред и леко раждане ти желая !    bouquet

# 130

ЧЕСТИТ БОРИС НА МАМА ФЕНТЪЗИ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВО, МНОГО УСМИХНАТО, МНОГО КРАСИВО, ПАЛАВО И УМНО ДЕТЕ!!!!
МАМЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ  Hug Hug Hug

Не мога да си пусна поста от сълзи. Я ги вижте малките Джуджки станаха мами  Hug

ИВЕ, ЧАКАМЕ ТЕ И ТЕБ С НАЙ-ХУБАВИТЕ НОВИНИ, МНОГО СТИСКАМЕ ВСИЧКИ ПАЛЧЕТА И ЗНАЕМ, ЧЕ ЩЕ СИ НИ ПЪРВЕНЕЦ  Hug Hug Hug И ЩЕ СЕ СПРАВИШ ЗА НУЛА ВРЕМЕ!!!

# 131
Честито и на Фентъзи !
Сетих се - сега като няма Вигантол, какво ще давате? Ние се чудим дали да не поръчаме от чужбина на някой приятел. Чужбинските мами нека споделят при тях как е с Вит Д-то?
Това кога трябва да се даде на бебето ?  newsm78

Нищо на своя глава не давам  Naughty !
Педиатърът като дойде на първото посещение ще каже какво и защо да се дава !
Съветвам и вас да не експериментирате !

# 132
  • Варна, морето, сините вълни...
Е щом казваш Ласи. До сега не ми беше никак забавна нещо, но така и така си решила да ми изписваш антибиотици, кажи какво по то1но трябва да пия. Че незнам ако не беше ти какаво щях да правя  smile3532

# 133
  • София
Ей тази Фентъзи как ни изненада.
Да ти е жив и здрав синът Борис . А ти бързо да се възстановяваш и по- често посещаваш

# 134
  • Полски Тръмбеш
мама Софи и мама Фентъзи гърл честито да сте живи, здрави и мн мн щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт