ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Ето ги и новините от Софи  Heart Eyes

"Днес в 8:28 се роди нашия син Валентин, 3400 гр, 50 см.Всички сме много щастливи и се възстановяваме.Операцията мина нормално,бебо е спокоен!"

честитооооо Софи,радвам се че е минало както трябва и си гушкаш малкия Валентин   Hug

Искам само да ви кажа,че най-вероятно утре няма да влизам...не ме мислете ще се справя  bowuu, ще мисля за вас и ще ми липсвате но зааааааааа малко,искам утре да си направя пълен релакс и да съм 100% за неделя ГОЛЕМИЯ ДЕН  Peace
Дано Бенджи да се вкл.скоро с новини,както и Хепи мама  Hug

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:43 от anilevI

# 106
Искам само да ви кажа,че най-вероятно утре няма да влизам...не ме мислете ще се справя  bowuu, ще мисля за вас и ще ми липсвате но зааааааааа малко,изкам утре да си направя пълен релакс и да съм 100% за неделя ГОЛЕМИЯ ДЕН  Peace

Стискаме палци да не го усетиш!  Wink
И чакаме веднага да се обадиш!  Hug

# 107
Искам само да ви кажа,че най-вероятно утре няма да влизам...не ме мислете ще се справя  bowuu, ще мисля за вас и ще ми липсвате но зааааааааа малко,изкам утре да си направя пълен релакс и да съм 100% за неделя ГОЛЕМИЯ ДЕН  Peace

Hug

# 108
Софи,честито ти синче,да расте здрав и силен. Hug
valeria,много ме разсмя,голяма палавница си имаш.
sneji карай я по спокойно.

# 109
Софи, честит малък мъж Валентин. Бързо възстановяване!

# 110
Честит син ,Софи !

anilevI ,нещо пропускам май  newsm78 .В неделя ще те предизвикват ли ?

# 111
ИВЕ,казах ти аз че сме мн близо да се засе4ем в ОБ.Аз смятам в неделя да ходя да ме проверят,какво стана с мен/уж трябваше да съм родила/,пък като ми видят разкритието...кой знае  Laughing

Успех!!!

# 112
  • София

Късмет

# 113
  • област Варна
Софи, честит бебан! Да е жив и здрав и вечно усмихнат! Бързо възстановяване!

anilevI, почини си подобаващо. Ние тука ще стискаме палци.... и кълки.

Днес се изморих пак. Купих си матрак за леглото; комплект с обиколници; малко шише, подплънки за кърма и четка за шишета на Томи Типи; 20 контейнерчета за съхранение на кърма или на храна по нататък на Авент. Списъка още не е изпълнен, обаче.
Снощи пак имах контракции. Малко остана да тръгна да ги засичам. Към 3:00 сутринта се успокоиха нещата. Спирам лека полека хапчетата. Преди малко изпих последния Гинипрал, от утре почвам да намалям Нутри Мага. Дано бебка да си стой на мястото до Датата след като спра да пия хапчетата. После почвам да пия Сорбифер (желязо). Изписаха ми и Дуфалак за 17-ти, за да не ме мъчат с клизми разни. Като си знам датата, ще имам време и да оправя интимната прическа.

Улях се. За малко съм станала от леглото и си припомням колко лесно се пише с две ръце  Joy

# 114
Честито бебче на Софи! Да им е жив и здрав и много спокойно и усмихнато бебе! На мама бързо възстановяване и бързо прибиране вкъщи  Hug
Снежи, не им се връзвай много на контракциите, аз си ги имам постоянно от 2 седмици, но след като не са болезнени, са в реда на нещата. Даже вече им свикнах и не са ми неприятни  Joy
anilevI, май само аз не разбрах какво ще правиш след утре Simple Smile

# 115
  • У дома... някъде
Честито бебче на Софи!
Анилеви  Peace

# 116
  • област Варна
От преди малко:

Днес в 18:00 ч. се роди сина ни Борис - 3640 гр., 51см., нормално раждане. (Фентъзи гърл)

Да й е живо и здраво синчето, а Фентъзи бързо да се възстановява и да дойде да разправя как е минало.

# 117
Ееееееее, Еспинозка ме изпревари с новината!  Hug

Хайде честито на Фентъзи и от мен! Да расте весел и послушен малкия Борис!    bouquet

# 118
  • Mostly in my mind
ехааа, честито момченца на Фентъзи и Софи. Да са им живи и здрави   bouquet Hug

# 119
честито на фентъзи и софи!

Общи условия

Активация на акаунт