ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Огнена, това  е нечовешко #Cussing out!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз затова предпочетох секцио!!! Praynig

# 151
  • У дома... някъде
Честито бебенце на Фентъзи!  Hug
Огнена,мисли позитивно,знам че ти е трудно след преживяното,но все пак вече беба е в ръцете ти и най-важното ти притеснение за кърменето е ок. Peace
Би ли споделила ако можеш дали с Ангелов ти беше уговорката и коя от лекарките не е искала да те поеме,заради уговорката?

# 152
Огнена, много съжалявам за това, което си изживяла. Важното е, че сега сте си двенките с Елена.
Някои раждат лесно,.... други -   #Shocked #Shocked #Shocked Знае ли човек  #Crazy
а пък трети  Hug секцио - то   
Четох го с настръхнала кожа, щото предварително ни беше настроила така   Confused
Накрая си рекох, че не е много ..., но пък не е и ...   Абе, знам ли? И на майка ми са й скачали на корема при раждането с мен, изскочила съм като тапа   Laughing
А брат ми е бил седалищно, но майка ми няма нито един шеф с него, пък то с мен ....     #Shocked #Shocked Луда работа съм    bowuu

# 153
Мими, интересно че лекарят ти иска чак след раждането да се лекувате. На мен резултатите от урината ми не бяха добри последния път и ме накара да пусна стерилна урина, за да изолираме бактериите и да видим какъв антибиотик да почвам....още сега. За щастие във вторите изследвания се оказа, че няма нищо. Но преди няколко месеца имах лоши резултати и пих един антибиотик- дано да не съм навредила на бебо  Praynig

# 154
Честит Борис на мама фентъзи.   bouquet
Огнена,пожелавам ти от сега нататък само положителни емоции и бързо възстановяване.Егати доктора  #2gunfire

# 155
Честити бебчета на Софи и Фентъзи  love001 smile3525

# 156
  • Somewhere over the rainbow
Така като чета разказчето доктора и целият екип  на Огнена са  били доста несериозни  и може би е щяло да мине по-леко,  ако са я наблюдавали ,както трябва и са правили каквото трябва.
Но както и да е ,важното е  че лошото е зад гърба ви и вече дано имате само радости  с малката душичка  Hug

# 157
  • София
Честити бебчета на Софи и Фентъзи  love001 smile3525

# 158
  • Varna, Bulgaria
Софи, Вероника, Фентъзи  Честити бебчета!
?Ние днес отхвърлихме малко работа, имам обаче още малко дела да свърша, извън предстоящото голямо събитие, за това се надявам до края на другата седмица да устиска бебока в мен Simple Smile
Бяхме днес и на детски РД - изкарахме си страхотно, върнахме се доста изморени, на мен и без това толкова много ми се спи... Напоследък вечерите са ми като ден - не мога да спя, заспивам чак към5-6 сутринта и после ставам към 10-11, а от другата седмица няма да има смисъл да заспивам към 5-6, защото ще ставаме в 6:30 Simple Smile за училище .

# 159
Честити бебечета на Софи и Фентъзи . Simple Smile smile3525 smile3525

# 160
Честити бебчета на Софи и Фентъзи.Да са им живи и здрави и много да се слушат  newsm51
Огнена, доктора ти е  #2gunfire. Как не го е срам! Напиши името му, че всички да са наясно що за "лекар" е.

# 161
  • софия
А брат ми е бил седалищно, но майка ми няма нито един шеф с него, пък то с мен ....     #Shocked #Shocked Луда работа съм    bowuu

защо ли не млъкнеш вече се чудя.... през пост.... ебаси психото си !

Пък пра-пра-пра-пра баба като раждала на полето и....

# 162
  • софия
Някои раждат лесно,.... други -   #Shocked #Shocked #Shocked Знае ли човек  #Crazy
а пък трети  Hug секцио - то   

Пък четвърти няма и да разберат какво е. .....

# 163
В интерес на истината забравих всичко, само защото бебето беше абсолютно добре-това беше и целта ми. Радваме се вече в къщи, но каката колкото се радваше преди, сега нещо взе да прави магарии-не иска да обърне внимание на бебето, иска цялото внимание за нея, сърди се лесно..знаех си,че ще ни боли главата. Mr. Green

# 164
Здравейте Simple Smile
Честити нови бебчета, да ви радват здрави и послушни!
...точно преди два дни тук из болницата коментираха клипове, заснети по време на раждане, как лекари и сестри, не натискали, а сядали и подскачали в/у бременните, и то точно в БГ. Казваше се дори че било често практикувано, вместо да се опитвали да обяснят на жената как да напъва, кога и т.н. Показаха ми само малко от едно, в което лекарката казваше на родилката : ама ти малоумна ли си, не се ли сещаш как да напъваш и кои мускули напъваш, хич не са тия които трябва....  Не само лекарите, мн от българите така си вършат работата, колкото да мине някак от ред и толкова  Cry  Confused Нещо като студентите в БГ, не е важно с колко, къде и какво ще запишат и дали това ги влече /обикн. се получава това записах, защото това ме приеха/, важното е че днес всеки може и тр да каже: студент съм!
mimi_jobnoto  , правилно са ти казали- след раждането! Тук на съседната мама по легло също като на теб, мн неща не са й в ред /й откриха/, но й казват каквото и да е лечението, за каквото и да е /бактерии, ранички, инфекции, течение, и т.н./ след раждането да е. Иначе преди раждането ако се лекуват тези неща се налагало в повечето случаи бебето да се оставя в болницата за наблюдения, за около седмица. Спокойно, всичко ще е ок, нека бебо първо си излезе /по възможност- доброволно/ Wink
За мен.... пазя си леглото в болницата още, нямам никакви болежки /признаци/ за раждането, всичко е нормално... Само още ме плашат леко със самото излизане на бебето, че с теглото аз го закъсах, всичко ме боли, пък таз- тесен, ноооо ще се справим някак  Whistling
...имам още малко време и ще по прочета назад. Лека, момичета!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт