ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 862
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Mostly in my mind
днес много слабичко тука...усещам затишие пред буря newsm48

# 226
4ЕСТИТА РАДОСТ НА ЗИНА     bouquet
ОГНЕНА,  Hug съжалявам мила 4е е минало с такива трудности,но важното е 4е сте си  добре двете с малката, другото се забравя  Hug а наистина този  доктор е за разстрел  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ние днес направихме една голяма разходка  Crazy 2 4аса и нещо  Crazy мн добре ни се отрази..., но мен нещо взе да ме цепи главата  ooooh! дали някои ме уро4аса  Rolling Eyes мих си о4ите със светена вода...но още не ме отпуска...те вси4ки мн радостни като ни видяха 4е ве4е сме навън... как добре съм изглеждала...не ми ли4ало 4е съм била бременна...
пал4ета за вси4ки които имат нужда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ей мим ме подсети - чували ли сте молитвата за леко раждане? Онзи ден майка ми ме заведе до една църква наблизо, та я чух понеже я поискахме. Разбрах само като попа повтаряше, че се молим за "леко освобождаване от бременност"  Grinning Само как звучи! Е частта за благоденствие на младенеца също ми хареса.....да видим от нас останалите кой кога и колко леко ще се "освободи"  Wink

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 22:14 от Gatofilia

# 227
Patelina благодаря за отг. Ще пробваме с влагомера и ако евентуално влажността не е както трява ще вземеме и овлажнител за въздух.

# 228
Тук съм си,ама изкарах следобеда на село.Времето беше много приятно и поне дечко да поиграе на воля.Сега сложих да сготвя,че трябва и да хапнем нещо.Дрешките ми изсъхнаха,ама май утре ше гладя,че ми е омаляло вече..

# 229
Честити бебчета на мами Veronica85, Sofie, Fantasy_Girl и zina! Да са ви живи и здрави мъниците!   bouquet

Благодаря на Зеленото човече за бързия и изчерпателен отговор на моя въпрос за кърменето. Започнах много да внимавам за първите признаци за глад на беба и вече й давам да суче веднага щом я видя да отваря устенца и да смуче пръсти - много преди да се е разплакала. Още вчера имаше резултат - направихме 8 хранения, за днес се очертават даже 9. Успокоих се доста Simple Smile

Lilisha аз си взех възглавница на baby Farlin от Вис виталис. Някъде към 35 лв беше май и си ми върши идеална работа. Имаше и някакви много скъпи за около 100лв, но добре че не дадох толкова пари. За бертони нямам наблюдения.
Колкото до коликите, Лора също много се гърчеше първите дни след изписването и й взех Еспумизан, но ефект не видях особен. След това взех Колийф, но така и не ги ползвахме, защото беба изведнъж се успокои и последните 4 дни не е плакала. Но тези капки хем са много скъпи, хем са страшно неудобни, както са казали и другите (особено ако кърмиш). Трябва да цедиш кърма преди всяко ядене. А моята помпа, стерилизатор, шишета и биберони още стоят неразопаковани...  Simple Smile и аз като Огнена за сега не виждам нужда да се цедя.

Cucuhka първо си измери влажността на въздуха у вас с хигрометър, за да не се набуташ излишно за овлажнител. Мен така ме посъветваха и съм много доволна - оказа се, че влажността у нас е около 50 и така си спестих 150 лв за това чудо.

# 230
  • Somewhere over the rainbow
Брей днес само едно бебче, малко изписани на брой страници или аз често проверявам и чета и затова така ми се струва.

Днес направих разходка с митлосване из разните му търновски магазини -купихме възглавница , олекотена завивка, две одеяла,ама нещо вече размерите ги обърках тотално и ми се струва че все големки ги вземам-ще има да го търся из завивките това дете . 

# 231
  • София
Благодаря на Зеленото човече за бързия и изчерпателен отговор на моя въпрос за кърменето. Започнах много да внимавам за първите признаци за глад на беба и вече й давам да суче веднага щом я видя да отваря устенца и да смуче пръсти - много преди да се е разплакала. Още вчера имаше резултат - направихме 8 хранения, за днес се очертават даже 9. Успокоих се доста Simple Smile

Чудесни новини, Лили_Г   bouquet

# 232
Хайде и аз да се изкажа отностно възглавниците за бременност и кърмене.
За тази на Бертони знам,че е пълна с някаква изкуствена вата,като повечето такива възглавници. Аз мислех преди да си купя такава,но добре че не намерих в БГ и ми се наложи да си купя от тук.Та тук дадохме доста парички наистина за моята,но искам да ви кажа,че инвестицията за мен си заслужава на 1000%! Не съм съжалила и за миг!Първо,че възглавницата е страшно удобна.Дълга е 1,90 и заема всякаква форма по и под тялото Mr. GreenВторо не е пълна с изкуствена вата,която да запарва,докато спя с възглавницата,а с някакви микроперли,които наистина заемат много удобно формата на тялото. Трето не се сплесква-няма как! И четвърто- не бих си представила как щях да спя без златната ми възглавничка,мъкнах си я с мен дори в болницата  Laughing Така че момичета, ако имате възможност, аз много силно ви препоръчвам да си вземете такава с микроперли, а не с вата. Това ми беше най-добрата и важна покупка по време на бремеността, а после и за бебо ще върши чудесна работа- и за кърмене (дай Боже да кърмя!) и за спане Simple Smile. Определено си заслужава всеки лев!

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:25 от Totoni

# 233
http://smeshkinadreshki.com/bg/product-list/5.html  да погледнете какви сладки неща има

Денс беше един изморителен ден  Crazy..уж да се разнообразя а то се скапах,ходихме на разходка в гората... Laughing,супер беше, детето е тотално изморено,аз пих кафе,кола,шоколад,портокали ядах....че после незнам кога пак ще хапна  Mr. Green

Не ми е спокойно ама то по-скоро от вълнение не от страх...100 пъти си проверих багажа ooooh!...

Ей сега детето ме разплака даде ми едно сърце да си го държа в болницата и с едно писмо ОБИЧАМ ТЕ МАМО !!!!  Cry  Cry   Cry  Cry разциврих се уж се криех  Whistling, дано да не ме е видял

Утре е денят с ???????те дано да мине и замине   Praynig Praynig Praynig Praynigче казвам ви писна ми  с това чакане  Confused

лека ви вечер милички и хубава неделя утре  Hug

# 234
анилеви, успех миличка! Стискам палци и те чакам!   bouquet
Ще ми липсваш, но пък после няма да си сама  Laughing айде успех   успех  успех ; три пъти "Ура"! newsm10

# 235
Иве,имаш толкова стиснати палчета,че няма как да мине бързо и лесно...Вижда му се края вече и утре съм сигурна,че ще гушкаш пухкаво,здраво бебоче... Hug

# 236
  • софия
И аз съм тук.... палци и от мен имаш, Иве !

# 237
Лелеее днес тук е много празно!
Ние днес с мъжО, ама такова мързелуване му ударихме. Цял ден се излежавахме и само ставахме да хапнем.  Mr. Green Преди малко направихме една доста дълга разходка , но без никакъв ефект. Доки каза да се разхождам докато не започне бебето много да ме притиска долу и да ме боли, обаче тц, нищо ми няма! От утре май ще започна тренировки по стълбите. jump Снощи тъкмо се зарадвах, че пак се появиха подготвителните, а то...2-3 много леки и това беше.  Sad
anilevI утре всички ще стискаме палчета, всичко да мине много бързо и леко. И без бебе да не се връщаш вече!  Naughty

# 238
Иве, стискам палци и ти пращам огромни целувкиииииииии!  Hug

# 239
Анилеви,много миличък твоя младеж, леле, и аз щях да се разрева... Не се притеснявай , всичко ще мине както трябва, колко са още 4см  Simple Smile Утре вечер ще си мама на двама Peace

Общи условия

Активация на акаунт