ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Вече багажа и всичко е готово и ми е едно странно.Почват да ме налягат едни странни мисли - дали всичко ще е наред.Уж съм оптимист пък...И тука всеки е зает, няма с кой да изляза като в България да пия едно кафе... Искам вече да се роди да видя че всичко е наред  Tired

# 316
И пчелата отлетя ... да събира мед!
Успех на работливата пчеличка! Ще те чакам с новини за живо, здраво и смеещо се бебче!
 Smile preggo  ylinfant newsm32
Да ви се похваля, че снахата купи днес количката с кошчето на бертони , много са сладки в синьо-зелено са. Снимки, само ако тя ви пусне  Naughty

# 317
Момичета задължително ли е падането на тапата дни или седмици преди раждането, или тя може да падне и когато са на лице болезнени контракции и раждането започва?

# 318
  • У дома... някъде
Тапата може да падне редом с контракциите(така стана при мен),може и часове и дни преди раждането. Peace

# 319
Момичета задължително ли е падането на тапата дни или седмици преди раждането, или тя може да падне и когато са на лице болезнени контракции и раждането започва?
възможно е да падна и няколко дни преди раждането ... изчетох много вече и ниши, че не съм раждала и бременна, но сякш имам опит с вас  Laughing

# 320
valeria81 благодаря за отговора  Hug .Питам защото толкова се изписа по темата но аз така и не разбрах възможностите. На мен не ми е падала но от няколко дена имам подобни на менструалните болки,но само в кръста ,и от време на време силна кратка болка в корема ту от ляво ту от дясно, ту някъде вътре.А стягането на корема подчти спря.Днес го получих само 3 пъти.Забелязах че когато се ядосам най-вече ,стягането започва на всяка минута и е доста продължително.Та си мислех ако съм така спокойна май ще пренося накрая  Joy

# 321
kampeh различно е.При първото ми раждане изобщо не съм забелязала никаква тапа.Сега с второто ми падна точно след като започнаха да ми текат водите, тоест непосредствено преди раждането.Та всеки път май е различно. Стискам палци да е скоро  Hug

# 322
Честито на новите мами lena1 и ЯницаЧ - нека малките бебоци ви ностя много радост!

Пчеличке, дано да има нет в болницата че ще ни липсваш  Hug и ще чакаме вести за твоето бебче!

# 323
kampeh различно е.При първото ми раждане изобщо не съм забелязала никаква тапа.Сега с второто ми падна точно след като започнаха да ми текат водите, тоест непосредствено преди раждането.Та всеки път май е различно. Стискам палци да е скоро  Hug

Хихи  Simple Smile   Дано наистина е скоро  baby_neutral
Въпреки че не мисля че ще е, зщото утре завършвам 37-мата и почвам 38-мата...Искам да е по скоро ама имам предчувсвие че на малката калпазана и хареса в корема на мама и не иска да се тормози да излиза .На пук прави още от сега - същата като баща си  Joy

# 324
  • Somewhere over the rainbow
Няма такова нещо-аз предната нощ дори усещах бебето бясно да се върти-въртеше се до последно. И добре,че се въртеше, една седмица преди раждането беше седалищно,щях да откача една седмица от притесненения. Говорехме с доктора за спешно секцио и за това разчитах на него много.

Айде и този критерий като предвесник на раждането отпада. Аз май защото  прекалих с портокалите   снощи и днес и затова не се спира.Иначе ако може да излезе след  сряда, че съм у майкини и багажа ми  не е готов ,  пък и не е с мен.

Честито Делянчо на мама Яница -да расте здрав и щастлив.
Палци за Пчеличката  и Капме  Hug Дано да мине леко и безболезнено, и едни хубави здрави бебоци пожелавам.

Отивам да си пека тумбака и краката на терасата , че тук едно слънце е напекло и събирам витамин Д безплатно.

# 325
Минавам да се запиша, че много темички съм изпуснала:)
Честито на всички мами които вече са родили малките си сладуранчета:))
Успех на тези, които им предстои!!!

Вчера станахме на 1 сед. и малкия Симеончо е много спокоен и ококорен. Ще се опитам да кача снимки в албумчето, само дано се справя. При мен се получи много смешно, защото както бях на преглед на 28.01 и доки каза, че още няма никакви признаци за раждане и мога и до термин да откарам и определихме дата 01.02 за планово секцио и така на 28.01 срещу 29.01 през нощта в 3 часа като ме почнаха едни контракции, в 9 сутринта звъннах на доки, а той на почивка във Велинград, но ми каза да отивам в Торакса и дежурния доктор да ме види дали започва родова дейност и той до 2 часа ще пристигне. Та така моя доктор му развалих почивката и в 12:00 на обяд вече беше при нас и в 12:33 извадиха бебока със секцио. Тапата ми падна още през нощта, а водите ми изтекоха точно като ме слагаха на операционната.

Ами това е засега от мен! При първа възможност пак ще пиша!
Лек ден на всички!

# 326
Честити бебчета на мамите h_angelova, lena1 и ЯницаЧ!.Да са им живи и здрави и послушни.  bouquet
Успех на пчеличката,а ако нямаш нет чакаме хубавата новина.
Амидалка ,Иван е голям бонбон.пу-пу,тези бузки.

# 327
Олеее колко сме уредяли вече.Подчти никой не пише.Всички са заети я с пазар я с вече роденото маниче и вече темичките се влачат повечко дни. Чак ми става едно носталгично.

Искам и аз вече да гушна бебка!

# 328
Честити бебенца на Лена и Яница   bouquet
На Пчеличката успех и леко да минава, ще чакаме новини.
Jarebichka ти при д-р Стратев ли раждаше? Ако имаш време за повече подробности на лични ще съм благодарна, че и аз съм при него  Simple Smile

# 329
  • Сливен
    Здравейте,мамчета.Честито на родилите мами.Много да ви радват малчуганите.Дано скоро и ние се присъединим към вас.Толкова далечно ми се вижда. Cry

Общи условия

Активация на акаунт