ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 809
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Честити бебоци и от мен на h_angelova, lena1 и ЯницаЧ!Да са ви живи и зрдави дечицата и много радост да ви носят!
За Пчеличката мноооого Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug
С толкова половителна енергия няма как да не е всичко наред и да си спокойна и щастлива от появата на малкото човече! Hug Всичко сме с теб и си чакаме добрите новини!
Палчета и за всички майчета решили да раждат тия дни! Grinning
На мен снощи опредлено млякото с мед и канела ми помогна да поспя и се чувствам толкова свежа от 4-5 часа сън,че не е истина Mr. Green И така както си поспивах сладко,сладко ми се развъня телефона в хола,не 1,а 3 пъти #Cussing out Как не рабират тия хора,че имам нужда опт почивка,егати клюкарите "Как си?" Е как да съм в края на 40 седмица с бебе над 4 кила,много интересно наистина ... #2gunfire Аз си помислих,че ми звъни една дружка,която преновса и тя милата и днес знам,че е на тонове и може и да е родила,та затова станах,а то.... нямало смисъл,ама късно. Но поне до тогава успях да поспя. Сега съм си изпекла ядки да не заслабна,хапнах обилно,измих банята и ваната включително bowuu и сега се захващам с прозорците.и тук времето е хубаво и е идеално за едно хубаво почистване,пък дано бебока се усети,че у е време вече да се запознае с майка си и баща си Laughing
Лори по твоя въпрос- незнам доколко облъчва телевизора бебоците,но със сигурност знам,че не е хубаво да им привлича вниманието,особено в началото,защото очичките им все още са много слаби и дори изглеждат кривогледи (сестра ми така се беше изплашила за малката,че си събирала очичките,а то си било нормално  Mr. Green).А телевизора има много ярки светлини и цветове и определено привлича вниманието им. По същата причина не се препоръчват и играчките през първите дни,до към 30-40 ден,когато вече очичките са им "позаякнали" и започват освен да забелязват играчките и да им се радват. За първи път ще ставам мама,но все пак имам и племенница на 6 месеца и покрай нея поне това съм успяла да попия Mr. Green
Хубав и много позитивен ден на вас! Hug

# 331
    Здравейте,мамчета.Честито на родилите мами.Много да ви радват малчуганите.Дано скоро и ние се присъединим към вас.Толкова далечно ми се вижда. Cry

Имам чувството че няма никога да родя...и на мен ми се вижда много далечно ,а милото ми вика че съм се лигавела Cry .  До моя термин има точно 3 седмици...виждат ми се като 3 години.Моля се да е преди термина но....Вече се чувствам странно, не помня, не чувам.Никога не съм била по отвеяна и нетърпелива  newsm78

# 332
ето новина:

цитирам смс предадено от  Стани-87

"ехо, аз съм готова! МАТЕЙ  3 800кг - 52см нормално раждане, 1 шеф - без болка - да живее арниката
мама АНИЛЕВИ"

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 17:04 от djona

# 333
Качих албумче със снимки на нашия мъник, така че гледкайте. Разгледах и другите бебешоци, ама те май много си приличат и със нашия:)) Поне така ми се стори. Особено със Лорис:))
Gatofilia, писах ти ЛС, така че и ти пиши какво те интересува.
На Яничка и Делян целувки!!!
На останалите оставащо леко бременеене!!!

# 334
Бравооооооо Иве, всички тук си знаехме, че ще е така - нашата гордост! Да сте живи и здрави, много радост и щастие на цялото семейство   bouquet
Видях Симеон и Явор, вярно всички бебчета са ни много сладки душиците и си имат косички...скоро с нашето тате залагахме нашичкия дали ще е с рокерска прическа Grinning

# 335
Честито бебенце Иве  Hug Да е живи и здрав и много много послушен и папкащ  Hug Hug

Деси, мерси  Hug

На нас снощи ни падна пъпчето  Crazy А днес излязохме на терасата за 10-тина минути, ама то направо пролет, даже с количката ми се искаше по едно време да излезем, ама все пак сме още на 11 дена, та се здържах  Flutter

Редакторам се, защото се сетих нещо - който чака блнични да си провери в сайта, защото на мен са ми изплатени и ги чакам на осми живи здрави Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 17:04 от amidala13

# 336
Честито Ивенцееее! Най-накрая! Да ви е жив и здрав малкия Матей! Както лесно му е било раждането,така с лекота да преодолява и трудностите в живота си! Много късмет и щастие ви желая! Hug  bouquet
Благодарим ти лельо Djona за добрите вести!  bouquet

# 337
Честито момченце на АНИЛЕВИ!

Нека расте здраво и много послушно!
 Hug от мен и Стани-87

# 338
Здравейте Hug
Първо да чистита на всички мами.Нека бебета да са живи,здрави,лакуми и много много послушни.
Нас ни изписаха в петък,кърмим се на пискване за сега беба не се оплаква Simple Smile Пъпчето за моя радост беше паднало още в родилния дом.Днес в това хубаво време излезнахме на разходка на вън и голям кеф Ви казвам Heart Eyes Тя си спеше ние се разходихме........

За сега това е от мен ще гледам при първа възможност да кача снимки в албумчето.
На всички които са в очакване стискам палци да мине всичко леко и бързо.

# 339
Здравейте мамчета! Първо да поздравя всички, които вече гушнаха своите бебенца - пожелавам им много да са здрави, послушни и цялото щастие на света да е за прекрасните рожби. На тези, които им предстои - успех, стиснати палчета, няма нищо страшно и накрая - много пухкави и сладки бебчета! Аз се записах в темата преди доста месеци, но досега само четях и не съм писала. Включвам се само за да се похваля - на 01.02 родих второ момиченце - казва се Вяра, 3270гр.,49см., една седмица преди термин - спешно секцио. Раждах във ВМИ - Пловдив. Вече сме си в къщи и се чувстваме добре. Още веднъж - кураж и спокойствие на всички, които им предстои най-хубавото изживяване в живота на всеки - появата на нов живот!!! Hug Heart Eyes baby_neutral

# 340
Ивее, честито, мила  Hug! Да е здрав малкият Матей, много радост да ти носи и скоро да си бъдете вкъщи! Знаех си, че всичко ще мине добре  Simple Smile.

Честито и на другите майчета, които днес са гушнали бебчетата си!

И палчета за Пчеличката и на всички други, от които чакаме хубави новини!

# 341
Ехаа,браво Иве.Да е жив и здрав малкия Матей.   bouquet
Честито и на другите ни майчета.Да са живи и здрави бебчовците.
Пчеличке,много стиснати палчета.Ще чакаме с нетърпение хубавата вест,сигурни сме че всичко ще мине прекрасно.
Днес времето наистина беше много хубаво.До ей сега бяхме навън...

# 342
Еее и Пловдив се отчитаме вече по-сериозно  Simple Smile
Честито на gubeto   bouquet

# 343
Честито на Губето и Анилеви!!! Да са Ви живи и здрави бебоците!!!
И нашето пъпче падна преди 2 дена:)))

# 344
  • Mostly in my mind
Колко много бебчета днес.  Party Party Party Party

Да са живи и здрави и радваt много мама и тати. Честито на всички .
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт