ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ееее Иве,най-накрая,честито ти синче да е жив и здрав и много до ви радва.
gubeto,честита дъщеричка,да ви е жива и здрава принцеската,много хубаво именце сте избрали.
яребичка,голям е сладур.
Всички бебенца  са много сладки,вече започвам да се чудя как ли ще изглежда и моето мъжленце,живот и здраве.Нямам търпениеееееее вече.

# 346
Ей че хубав ден, колко много бебенца, няма да цитирам всички да са живи, здрави и смехът да не слиза от лицата им, а на мамите бързо възстановяване.  newsm51 smile3525
Пчеличке много палчета от нас всичко да мине по вода. Simple Smile  Heart Eyes

# 347
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито на мамите които днес са родили да са им живи и здрави бебоците и да случкат  newsm51
Аз още не съм  Crossing Arms днес имах няколко болезнени контракции за първи път Crazy дано да е утре  Hug

# 348
  • Sofia
Колко много бебчета съм изпуснала Simple Smile Да са живи и здрави и много да радват маметата си!!!!

Аз съм от чакащите още Simple Smile Нищо интересно - пазарувахме, оправяхме в къщата, подреждахме стаята на беборанка, малко се посдърпахме Simple Smile Между другото и аз съм от противниците на телевизор в спалнята, особено при детенце Simple Smile

Хубава вечер на всички!!!

# 349
Anilevi най-накрая ! Поздравления, да ви е честит бебешока!Да ви радва и да ви се усмихва  Hug  bouquet

Момичета искам вече и аааз Cry ! С моя термин в края на месеца...накрая ще ида при мартенските мами  ooooh!

Забравих да питам някой дали е забелязал горе долу колко време преди раждането е започнало засиленото вагинално течение? Мойто е доста силно и направо ме вбесява!

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 18:39 от kapmeh

# 350
Loryn, ние в спалнята имаме телевизор.Аз без такъв не заспивам...С баткото го ползвах за нощна лампа,намален максимално,но да свети, за да мога като се разбуди, да го взема и да го обслужа без да святкам и да го разбуждам съвсем...Незнам дали е вреден,ама то незнам дали остана нещо безвредно...така че смятам пак така да си го ползвам...

# 351
Не,има олио на Бюбхен само за масажи и още едно-за след къпане-аз съм с олио за след къпане.
Да, и аз сега прочетох етикета на олиото на Бюбхен. Пише, че възстановява влажността на кожата и предпазва от изсъхване, както и че се нанася след баня.  Peace

А за млякото знам, че е добре през лятото да се използва вместо олио, защото е по- леко.

Не гледайте какво пише...на етитекети често се правят преводи според предпочитанията на дистрибутора. Както Кловър казва, не може да хидратира продукт, който не съдържа вода в състава си- олиото по принцип е масло (липиди). Хидратира продукт, който съдържа вода. Лосионите и млеката са продукти, чиято текстура е вода в масло или масло във вода- т.е. има и двете съставки в различна концентрация. И двете (водата и липидите) са еднакво нужни за възстановяване на хидролипидния - най-горен защитен слой на кожата и за хидратацията на кожата в другите слоеве на кожата. Ако е дехидратирана кожата в дълбочина с олиото само бихме могли да замаскираме проблема отгоре, омазнявайки.  bouquet Peace

ЧЕСТИТО h_angelova, lena1, Яница, Губето, Анилеви! Изключително много се радвам, че сте се докоснали вече  до един от най-щасливите си мигове в живота- Срещата с бебчетата ви! Пожелавам ви много много да ви радват !

Пропуснах да се включа по въпроса за телевизорите- ние със сигурност ще имаме, но мислех да го местя на едно др място, което се оказва точно срещу кошарката и май ме разубедихте след като казвате, че не е хубаво да отвличат вниманието на бебо и да се заглежда в него, въпреки че до.... не помня вече кой ден знам че виждали само на 20 см от личицето си.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 18:48 от anji_86

# 352
  • София
Честити бебета на Губето и Анилеви! живи и здрави да са бебоците и да слушкат.     bouquet

# 353
Честити бебенца на Губето и Анилеви - да са живи и здарви и послушни !

Аз от следобяд имам болезнени контракции, ама вече ми писна да ги засичам - бяха първоначално на 22 мин, после на 25. Селд 2 часа им загубих бройката, ама някой път са и през 30 мин. Ако станат по честички ще засичам пак.  Whistling

# 354
не мога да повярвам писах, писах и нищо...
ЧЕСТИТО h_angelova, , Яница, Лена, Губето, Ива! Много се радвам, вече гушкате малките слънца  Hug Да растат здрави, безгрижни и усмихнати деца!

ИВЕЕЕЕЕ, СТРАХОТНА СИ НИ! ПОСМЯХМЕ СЕ ОТ СЪРЦЕ И БЕБОН ПАК КЪМ 4000ГР  Hug

ПЧЕЛИЧКЕ, гледай да си на линия, защото мнооогооо ще ни липсваш! Но, ако няма нет, ще стискаме палчета на датата за вас с писанчо  Hug

Ние от сутринта местим мебели, после на разходка в парка, после по центъра кафенце с приятели, после до Чиполино-взехме си чанта-раничка за количката  bowuu за 25лв, че за нашето чудовище чантите са по 100лв и сега съм доволна, пък и е в цвят подобен на нашия bowuu После до Лидл и хайде в къщи. Изпокарахме се и сега милото отиде да мести мебели  Blush

Снежи, Еспинозка, обадете се, че нещо Ви мисля пак  Hug
Шашнахте ме с тия сто вида олио   ooooh!
цунки от нас с беборан  Hug Hug Hug

Бобчо чакаме вести  Peace

# 355
  • У дома... някъде
Честити дечица на обебилите се!Нека растат много здравички!  Hug
При мен няма никакви признаци за раждане. Crazy

# 356
Честити бебета на Губето и Анилеви! живи и здрави да са бебоците и да слушкат

Момичета , да ви питам ако някои има представа за преброяването - трябва ли да броим бебоците и ако да как да стане като егн-то ще излезе след 9-ти когато е крайния срок по електронен път

# 357
bob4o_f  Стискам палци  .Тъкмо се бях зачела в разни статии за контракциите.

На всякъде различно пише.Едни пишат болката била по скоро към кръста.Други пишат корема.

А мен така ме е заболял гърба ...и кръста се обажда от време на време ... ooooh!

# 358
  • Mostly in my mind
за тв-то в спалнята - ние имахме , но по моя молба мъжът ми го махна. едно че не мога да спа на шум и друго, че възприемам спалнята като стая само за спане и релакс и телевизорът не ми влиза в сметките  Joy сега с бебето пък абсурд да сложим. но пък в реда на нормалното, не виждам нищо лошо в това да има телевизор. имаме едни познати, те имат във всяка стая, само още в тоалетната дето не са сложили  Joy та те стават и лягат с тв. за мен това е прекалено, ще облъчат горкото дете

# 359
Пчеличкее, и аз много се надявам да имаш интернет, за да си правиме компания, за повечко тонус  Hug  bouquet

Марулка и Растина и те да вземат да драснат по едно редче  Hug

Мила Симона- регистрират се бебчетата, родени преди 01.02.2011. Но с ЕГН-то не знам как седят нещата

Общи условия

Активация на акаунт